günaydın canım naberGÜNAYDIN CANLARIMMMMMMMMMMMMMMM
sevgii) adlı arkadaşımız ikinci bebeğine hamileymiş ne güzel
rabbim sağlıkla kurtarsın inşallah
günaydın toprağım oh ne güzel bi haber bu maşallah rabbim hayırla ve sağlıkla kucağınada almayı nasip eder sevgi arkadaşımızın inşallah darısı bizlerin başına biz bu topikin adını değiştirsek iyi olur ikinci melekler topiği yapalımbakarsın bizede uğur getirir bizde arka arkaya doğururuz ayy inşallah
amiiiin toprağım sağol canım benim gitti valla kilolar dahada gidecek azim ettim resimlerim var albümde bakmak istersen çıtır anne olmak istiyorum zayıflayıp bebişimi kucağıma alacağım günü iple çekiyorum sizlerin duaları var bizde anne olucvaz yeterki hayırlı ve sağlıklı olsun toprağım sanada rabbim hayırlı ve kolay doğum nasip etsin paşamada sağlık sıhhat versin raabbim inşallahamin canım sağlıkla kurtulsunlar inşallah
bu arada günaydın sanada kuşum
umudunu yitirme meleğin bir gün beklenmedik anda kapını çalacak emin ol
toprağım bakıyorumda tickerında 11 kilo vermişsin süpersin yaaaa
dilerim istediğin kiloya ulaşırsın hem o zaman bebişiniz gelmeside kolay olur inşallah
seni uzaylılar getirdi aslında sen bu ailenin kızı değilsin farkında değilmisdin bak sen onlrdan ne kadar farklısın bir gün uzaylılar dünyaya gezmeye geldiler piknik yaparken seni burda unuttular ve bu aile sana sahip çıktıçok mutsuzumsaçlarım aşırı dökülüyor
neden hep ben ve neden ben böyleyim demekten kendimi alamıyorum
genetik bir neden bile olabiliyomuş
o zaman ben kimin çocuyum yaa
ailemde herkesin kan grubu negatif birtek ben pozitif
ailemde herkes istediği zaman hamile kalıyo benim adetlerim düzensiz , hormon bozukluğu var hamile kalamıyorum
ailemde herkesin saçları çok gür ,çok sık .benimki niye dökülüyor
uzaydanmı geldim ben yaw
valla var bende bi terslik anlayamadım gitti :26:seni uzaylılar getirdi aslında sen bu ailenin kızı değilsin farkında değilmisdin bak sen onlrdan ne kadar farklısın bir gün uzaylılar dünyaya gezmeye geldiler piknik yaparken seni burda unuttular ve bu aile sana sahip çıktıkız deli deli konuşturuyon beni ya herkesin bünyesi aynı olurmu baksana 5 parmağın beşide bir mi bide stres yapıyorsan ondan olur takma kafana sabır ile koruk helva olur sabredeceğiz şükredeceğiz herşeyde bir hayır vardır saçların içinde zeytin yağı ve yumurta akı karıştırıp sür dökülmesini önlersin:13:
kızlar bi şey sorcam size benim erken menapoz tehlikem var bilenler bilir şimdi soracağım soruya cevabı bunu göz önüne alarak cevaplayın taaammı
benim adetim evlendiğimden beri 10 gün sürüyor hadi buna alıştım 4-5 gün çok az akıntıyla beraber gelir sonra 6,gün sökülür sancı derken 10 gün tamamlanır bir kaç aydır iyice şaştı sinir şey ilk günler hafif pembe akıntım geldi 4,gün pıhtı şeklinde koyu kırmızı geldi ama az çok değil bugünde 7, gün iki gündürde kahverengi akıntım var ama hala adet olmadım kanamam sökülmedi yani birde kasıklaroımda ağrı var sizce menapozamı giriyorum yoksa çikolata kisti dedikleri şey olmuş olabilirmi offf amma sordum anladfınızmı soruyu yaa aman kafam karıştı erken menapozsa hani adet azalması falan oluyormu cevap
naber cmrm
duru baya büyümüş zaman ne çabuk geçmiş
takvimine göre 3 hafta sonra 1 yaşına girecem maşallah
şekerlerr nasılsınız??biz çok iyiyiz.alisa hanım 1 yaşına girdi yavru kuşum....ama bayrama denk geldiğinden kutşlayamadık bu hafta kutlayacağız..babası 40 ından sonra baba oduğundan kızına neler neler hazırladı doğumgunu için....dışard 1 YAŞ pastası yaptırcaz.şelale havai fişek falan almış....bende içten içe diyorum kırkından sonra baba olunca böyle oluyor herhalde))))inşallah güzel olur....alisa yavaş yavaş yürüyor artık...
ama hala hiç uyumuyor kızlar deli ediyor beni...bende insanım uykusuzluktan yorgunluktan geberiyorum..uyanıkkende hep ilgi hepilgi 1dk.durmuyor...insanın akıl sağlığını kaybetmemesi için allah özel bir güç veriyor galiba....allah başımızdan eksik etmesinde hala zor şu uyku konusu((((
onun dışında tatilde erdeğe gittik .berbat bir yerde kaldık..havuz simsiyah kuyu suyuydu allahım şok oldum kamera şakası zannettim((((son anda karar verdiimizden internetten bulduk bi boş yer burda vardı...tabi nette havuz masmavi)))ucuzda değil geceleği 100liraydı..ayy ne iğrenç bryerdi yaaa.....pislik heryerrr...çarşaaflar havlular kan lekesiii(((((allahtan çarşafımı almışım.bebekle aklıma geldi allahtan alışım...bize bi macera oldu vallaa...denize girdik tabi o kısmı güzeldi....
başka bi havadisimiz yok.buhafta doğumgunu heycanımız var çok heycanıyım kızlarrrrrrrrrrrrrr))hepinizi öptüm çok çok
günaydın canım şu an halen tatildeyiz yani batum ve karadeniz de kaynanam ve ailesi buradaya onlardayızgünaydın canım naber
tatilden döndünüzmü
öpüyorum üçünüzüde :) maşallah baya kalabalıklaştınız
sevgiyide tebrik ederim
ne çalışkan çıktılar aferim valla
biz daha yerimizde sayalım
çok mutsuzumsaçlarım aşırı dökülüyor
neden hep ben ve neden ben böyleyim demekten kendimi alamıyorum
genetik bir neden bile olabiliyomuş
o zaman ben kimin çocuyum yaa
ailemde herkesin kan grubu negatif birtek ben pozitif
ailemde herkes istediği zaman hamile kalıyo benim adetlerim düzensiz , hormon bozukluğu var hamile kalamıyorum
ailemde herkesin saçları çok gür ,çok sık .benimki niye dökülüyor
uzaydanmı geldim ben yaw
sağol canım toprağım ama ben tombiş bir hamile ve tombalak bir anneyim hiç çıtır olamadım yawwwwamiiiin toprağım sağol canım benim gitti valla kilolar dahada gidecek azim ettim resimlerim var albümde bakmak istersen çıtır anne olmak istiyorum zayıflayıp bebişimi kucağıma alacağım günü iple çekiyorum sizlerin duaları var bizde anne olucvaz yeterki hayırlı ve sağlıklı olsun toprağım sanada rabbim hayırlı ve kolay doğum nasip etsin paşamada sağlık sıhhat versin raabbim inşallah
:13:
kızlar bi şey sorcam size benim erken menapoz tehlikem var bilenler bilir şimdi soracağım soruya cevabı bunu göz önüne alarak cevaplayın taaammı
benim adetim evlendiğimden beri 10 gün sürüyor hadi buna alıştım 4-5 gün çok az akıntıyla beraber gelir sonra 6,gün sökülür sancı derken 10 gün tamamlanır bir kaç aydır iyice şaştı sinir şey ilk günler hafif pembe akıntım geldi 4,gün pıhtı şeklinde koyu kırmızı geldi ama az çok değil bugünde 7, gün iki gündürde kahverengi akıntım var ama hala adet olmadım kanamam sökülmedi yani birde kasıklaroımda ağrı var sizce menapozamı giriyorum yoksa çikolata kisti dedikleri şey olmuş olabilirmi offf amma sordum anladfınızmı soruyu yaa aman kafam karıştı erken menapozsa hani adet azalması falan oluyormu cevap
şekerlerr nasılsınız??biz çok iyiyiz.alisa hanım 1 yaşına girdi yavru kuşum....ama bayrama denk geldiğinden kutşlayamadık bu hafta kutlayacağız..babası 40 ından sonra baba oduğundan kızına neler neler hazırladı doğumgunu için....dışard 1 YAŞ pastası yaptırcaz.şelale havai fişek falan almış....bende içten içe diyorum kırkından sonra baba olunca böyle oluyor herhalde))))inşallah güzel olur....alisa yavaş yavaş yürüyor artık...
ama hala hiç uyumuyor kızlar deli ediyor beni...bende insanım uykusuzluktan yorgunluktan geberiyorum..uyanıkkende hep ilgi hepilgi 1dk.durmuyor...insanın akıl sağlığını kaybetmemesi için allah özel bir güç veriyor galiba....allah başımızdan eksik etmesinde hala zor şu uyku konusu((((
onun dışında tatilde erdeğe gittik .berbat bir yerde kaldık..havuz simsiyah kuyu suyuydu allahım şok oldum kamera şakası zannettim((((son anda karar verdiimizden internetten bulduk bi boş yer burda vardı...tabi nette havuz masmavi)))ucuzda değil geceleği 100liraydı..ayy ne iğrenç bryerdi yaaa.....pislik heryerrr...çarşaaflar havlular kan lekesiii(((((allahtan çarşafımı almışım.bebekle aklıma geldi allahtan alışım...bize bi macera oldu vallaa...denize girdik tabi o kısmı güzeldi....
başka bi havadisimiz yok.buhafta doğumgunu heycanımız var çok heycanıyım kızlarrrrrrrrrrrrrr))hepinizi öptüm çok çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?