tebrik ederim alisayı cnm doğum günü kutlu olsunşekerlerr nasılsınız??biz çok iyiyiz.alisa hanım 1 yaşına girdi yavru kuşum....ama bayrama denk geldiğinden kutşlayamadık bu hafta kutlayacağız..babası 40 ından sonra baba oduğundan kızına neler neler hazırladı doğumgunu için....dışard 1 YAŞ pastası yaptırcaz.şelale havai fişek falan almış....bende içten içe diyorum kırkından sonra baba olunca böyle oluyor herhalde))))inşallah güzel olur....alisa yavaş yavaş yürüyor artık...
ama hala hiç uyumuyor kızlar deli ediyor beni...bende insanım uykusuzluktan yorgunluktan geberiyorum..uyanıkkende hep ilgi hepilgi 1dk.durmuyor...insanın akıl sağlığını kaybetmemesi için allah özel bir güç veriyor galiba....allah başımızdan eksik etmesinde hala zor şu uyku konusu((((
onun dışında tatilde erdeğe gittik .berbat bir yerde kaldık..havuz simsiyah kuyu suyuydu allahım şok oldum kamera şakası zannettim((((son anda karar verdiimizden internetten bulduk bi boş yer burda vardı...tabi nette havuz masmavi)))ucuzda değil geceleği 100liraydı..ayy ne iğrenç bryerdi yaaa.....pislik heryerrr...çarşaaflar havlular kan lekesiii(((((allahtan çarşafımı almışım.bebekle aklıma geldi allahtan alışım...bize bi macera oldu vallaa...denize girdik tabi o kısmı güzeldi....
başka bi havadisimiz yok.buhafta doğumgunu heycanımız var çok heycanıyım kızlarrrrrrrrrrrrrr))hepinizi öptüm çok çok
iyiyim ben cnm tşkr ederimçok şükür canım büyüdü prensesim ekimin birinde doğum günümüz var inşallah şimdiden heyecanlanıyoruz inşallah sende çok iyisindir
günaydın canım şu an halen tatildeyiz yani batum ve karadeniz de kaynanam ve ailesi buradaya onlardayız
eşim izne geldi gitti bende 2 hafta sonra dönücem kısmetse gürcistana geçip ordan izmir kısmetse
doruk ve bebiş iyi teyzesi kız şimdilik çok uslu pek kıpırdamıyor ama yakında abisinden taktikler alıp yaramazlığa başlar
canım benim üzülme mevsimsel değişimden olabilir hemen karamsarlık yapma.
streste en büyük düşmanı biliyorsun sıkıntı yapma.
ısırgan otlu şampuan kullan ve arada zeytinyağ badem yağı ve yumurta karışımı yapıp sür 15 dk beklet yıka.arada yap bu kürü
günaydın canlar nasılsınız bakalım
uzaylı divi nasılsınherşeyi ince eleyip sık dokuma sal çayıra mevlam kayıra inşallah rabbim tez zamanda meleğini göndersin vlla belirtileri bende senin gibi hep hamişliğe yoruyorum ama sonu hep hüsran oluyor o yüzden artık hiç bir belirti benim için hamileleik değil tek belirti çift çizgi yada kan testi rabbim hayırlısını versin inşallah
hadi diğer kızlar nerdeler tatil modundan çıkamadılar
eşin gürcistanlımı beryal
karadenizli olduklarını biliyodum :)
ayy bebiş yaramaz olsun,
yaramaz çocuk görünce o kadar imreniyorumki anlatamam
hayatta 1 kere anne oldum onuda ne kendim doya doya yaşadım nede vildana yaşattım
sürekli akıllı dur ,otur ,üstünü pis etme ,dökme, saçma
düşündükçe çok pişman oluyorum kendimede sinir oluyorum
bıraksaydım çocukluğunu doya doya yaşasaydı
saçlarıma gelince bu yaşıma kadar ne mevsimler ne stresler geçirdim hiç böyle avuç avuç dökülmemişti
badem yağını hemen bugün almam lazım kel kalacam yoksa
canım eşim artvinli karadenizli ama batum artvin sınırda ya gürcistandada akrabalarımız var
batum artvin gürcistan arası gidip geliyorum
doruk çok yaramaz ama
bebiş şu an için pek uslu arada kıpraşıyo o kadar
doruku sana yollim teyzesi azcık ilgilen amahemen geri yollamak yok ona göre
günaydın canlar nasılsınız bakalım
uzaylı divi nasılsınherşeyi ince eleyip sık dokuma sal çayıra mevlam kayıra inşallah rabbim tez zamanda meleğini göndersin vlla belirtileri bende senin gibi hep hamişliğe yoruyorum ama sonu hep hüsran oluyor o yüzden artık hiç bir belirti benim için hamileleik değil tek belirti çift çizgi yada kan testi rabbim hayırlısını versin inşallah
beryalim tombiş hamile ama güzel hamile kız zayıflamaya fırsat kalmıyorki hamile kalmaktansen bölede güzelsin hamişlerin tombişliğide bi başka güzel oluyor canım kızdan sonra inşallah verirsin sende kiloları ne güzel bak toptan verecen ben şimndi uğraşıyom bide doğumdan sonra uğraşacağım tabi hamiş kalmayı becerebilirsem
mopsy canım hıoşgeldin alisamız büyümüşte doğum günümü kutlucak ay ne güzel maşallah alisaya iyiki doğdun alisa babaya bravoumarım gönlünüzce bir doğum günü olur
crm sen nasılsın canım ay ne güzel bebişlerimiz büyüdülerde doğum günlerini kutluyoruz maşallah
hadi diğer kızlar nerdeler tatil modundan çıkamadılar
anladım cnm
bende artvinli diye hatırlıyodum eşini acaba yanlışmı kalmış aklımda diye sordum :)
öğrenmezsem çatlardım merakımdan
doruğa seve seve bakarımçocuklarla aram çok iyidir
hatta defne doğduktan sonra izmire temelli gelsem defneye baksam sevsem tam süper olur
kızlar meraba ben geldim
ay kızlar sormayın basıma gelenleri eve fare dadandı bide 4. katta oturuyom
nerden geldi nası geldi bi türlü aklım almıyo
2 günde 4 tane fındık faresi yakaladık başka cıkmadı ama evi temizlemekten öldüm
ayyyy cok iğrenç bütün eşyaları fırlatıp atasım geldi temizliyom temizliyom
bir türlü içime sinmiyo yatak yorgan carsaf ne varsa yıkadım offfffff
ne yapcam bilmiyommmmmmm kaç gündür hiç keyfim yok bakıp bakıp cıkıyom
yenide bayram temizliği yapmıştımmmm daha bi ay bile olmamıstı
sil bastan tekrar ugrastım
canım toprağım bende başka bir topikte gördüm tesadüfenayyy bi hamişimiz daha olmuş aysen74 tebrik ederim rabbim hayırla ve sağlıkla kucağınada almayı nasip eder inşllH
selam kızlar nasılsınız divinty canım msjlarını okudumda rahat değilim falan yazmışın bu ev işleriyle ilgilimi öyleyse bende senin gibiyim ya nolcak bilmiorum nerdeyse çocuğa oyuncak bile oynatmıcam ev dağılıo die balkona çıkartmıom toz olur diye evde sürekl iş yapıom otur çocuğunla oyna demi hele o uyudumu nereye saldırcağımı düşünüom evde bana heryer kirliymiş gibi gelio manyadım acık sanırsam çocuk olduğundan beri daha da arttı bu herhalde rahat iş yapamadığımdanmıdır nedir allah yardımcım olsun..
günaydın canlar nasılsınız
belenay=test bozuk değil gözlerim yanlış görmüyorsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?