- 27 Temmuz 2008
- 3.732
- 11
- 158
- 39
selam canımselam kıslar bugün annemlere gidiyorum bayramı orada geçireceğim şimdiden hepinizin bayramı kutlu olsun inşallah hepimizin bayramı çok güzel geçer kendinize çok iyi bakın
amin canım sağolselam kızlar nasılsınız artık evimdeyim ve aramızdayım çok şükür beryalim canım çok şeker çıkmışın allahım tamamına erdirsin inşallah aminnn...
günaydın canlar nasılsınız ramazan ayını uğurlamanın hüznünü bayramın gelişinin sevincini yaşadığımız bu günde herkese gönlünce bir gün diliyorum herkese hayırlı bayramlar
selam herkesin bayramı kutlu olsun
yeni hamişlerimizi tebrik ediyorum
darısı diğer arkadaşlarımızın başına rabbim hepinize nasip etsin inşallah
selamlar canlarımhepinizin bayramını kutluyorum ve öpüyorum
30 ağustos zafer bayramımızda kutlu olsun
sanada hayırlı cumalar toprağım paşama öpücüklerimi sunuyorum cimcimeyede şimdilik selamGünaydın canlarım
hayırlı cumalar
sanada hayırlı cumalar toprağım paşama öpücüklerimi sunuyorum cimcimeyede şimdilik selam
hayırlı geceler kıslar inşallah herkesin bayramı çok güzel geçmiştir özledim hepinizi
günaydın toprağım oh ne güzel bi haber bu maşallah rabbim hayırla ve sağlıkla kucağınada almayı nasip eder sevgi arkadaşımızın inşallah darısı bizlerin başına biz bu topikin adını değiştirsek iyi olur ikinci melekler topiği yapalımGÜNAYDIN CANLARIMMMMMMMMMMMMMMM
sevgii) adlı arkadaşımız ikinci bebeğine hamileymiş ne güzel
rabbim sağlıkla kurtarsın inşallah
günaydın toprağım oh ne güzel bi haber bu maşallah rabbim hayırla ve sağlıkla kucağınada almayı nasip eder sevgi arkadaşımızın inşallah darısı bizlerin başına biz bu topikin adını değiştirsek iyi olur ikinci melekler topiği yapalımbakarsın bizede uğur getirir bizde arka arkaya doğururuz ayy inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?