cumanız ve kadir geceniz mübarek olsun rabbim ettiğiniz duaları ibadetleri kabul etsin inşallah dualarda unutmamak unutulmamak dileğiyle
ayşecim Allah razı olsun senden rabbim belenayın kim olduğunu biliyor dua yerine ulşır inşllah ağzına sağlık canım kardeşinede hayırlı olsun mübarek olsun inşallah
Selam kızlar...
Beryalim..[/COLOR]Tatilin güzel geçti inşallah...Resimlerinizi gördüm çok tatlısınız....He birde benden özür dilmene gerek yok tatlışkommm..Ben senin olmadığını biliyordum zaten...Dua et olurmu beryalim bu ay çok çalıştık inşa. mutlu haberlerimizi bizde veririz...
[Kızlar ben bu ay çok çalıştım ve çok umudum var..Bugün de 24.günüm..Ve felaket belim ağrıyor, göğüslerim şi ve acıyor...Ve kasıklarım batıyor...Benim adet günüme 15-20 gün kadar var çünkü ben 40-45 günde bir adet oluyorum...Normalde bu kadar çok belirtim olmazdı..Ama bu feci ...Ya kendimi çok kaptırdım...Ya yumurtlama günlerimdeyim halen..Yada hamileyim...Rabbim hakkımızda hayırlısı versin..Şu mübarek günlerdebizimde yüzümüzü güldürsün inşallah...
Kızlar bayramda burada yokum Afyon'a gidiyoruz...Kaplıcalara gitsem bir zararı olur mu...????
canım benim evlilik yıldönümüzü kutlarımbizimde kaplıca var yakında
ben bi gitmeye niyetlensem duyan gelir
biz günübirlik kaçamaklar yapıyoz kocikle
kızlar bu arada süpriz mucize 2. bebişine hamile
hepinize selamı var
facede olup eklemek isteyen olursa diye bana adını vermiş
eklemek isteyene özelden atıyım
biz bugün kocişimle 13. yılımızı kutladık:78:
hoşgeldin canımkızlarr nasılsınız biz çok iyiyiz kızımla çok şükür her şey çok güzel gidiyor dvnty bizde 23ünde 4.yılımızı devirdik kuzm.sizde ne var ne yok arkadaşlar.hep bakıyorum dua ile giriyorum buraya inş bi hamiş haberi verdır diye. rabbim bu mübarek günlerde kimsenin kucağını boş bırakmasın umudunuzu yitirmeyin kızlar ne olur.bu arada dvnty benimde facebookum var isteyene bende verbilirim oaln varrsa ekleyeyim
canım benim çok teşekkür ederim sağolselam kızlar
kızım uyuduğunda ya iş yapıyorum ya dinleniyorum ama artık işi koyverdim
BERYAL çok sevindim kızın olmasına inşallah doruk paşa gibi sevimli bişe olsun
ELÇİN gözün aydın rabbim sağsağlim kucağına almayı nasip etsin
darısı diğer arkadaşlarım başına inşallah en kısa zamanda
inan hep aklımdasınız her aklıma gelişinde dua ediyorum
rabbim herşeyin hayırlısını versin
sende hoşgeldin canım uzun zaman oldu görüşmeyeli kızlar çok mu yoruyor senihoşbulduk canım girmemle çıkmam bir oldu
yetişemedim sohbetinize :2:
küçük yaramaz durmadı
bana çok düşkün hiçkimsede durmak istemiyor
gözünün önünden ayrılmıcam bende öyle sıkıya gelemem
o yüzden biraz zor oluyor
onun dışında zayıf ve iştahsız bebek
büyük kızımda kaptı bu işi çok güzel ablalık yapıyor maşAllah
tabi huyunda değişimler oldu ama çok şükür yinede
hırçınlık yapmıyor
seninde evlilik yıldönümün kutlu olsun nice senelere inş.
ben bu ara pek balamıyorum topiğe
sizlerde gelmiyosunuz anlaşılan kışın yine toplaşırız inş.
şimdi çıkmam lazım
canımburdayım amaseninle denk gelemiyoruzOyyy ablam ya çok sağolllll güzel dileklerin için..Rabbim inş. artık aratmaz...6 yıl bitti ben evleneli ve halen tık yok.. İnşlaah bu sefer gelir bebişimiz...Ben çok umutlu olmakla beraberr eşim bendende umutlu hergün arayıp aşım ağrın varmı..Kasıkların sancıyormu bir gelişme varmı diye sorup duruyor...
Beryalcimmm nerelerdesin yafff.....
hoşgeldin canım keyifli olmana çok sevindim hep böyle ol emiiyiyim kızlar hala hamile degilim
hayatta zoru basardım imkansız zaman aldıbu velet beni cıldırttı
ama moral bozmak yokeşim işten çıktı üzülmücem ben işten çıktım üzülmücem borsada battık üzülmücem çocuk için tüp yapmak lazım paralar uçtu ben gene üzülmücem
kafayıda yemicem
çok sakinim hiç bişi hissetmiyorum çok şükür rabbime yaşıyorum sınavımı veriyorum hiç olmasada çocum ne diyim elden bişi gelmez yalan dünyanın tasasıyla ugrasaamıcam ertık saldım cayıra mevlam kayıraaaaaaaaaa
sizi seviom özledimmmmmmmöpüyom hepicinizi
ikincilere dönülmüş dönün valla bizi beklemeyin ben bi açılışı yapım kimseyi beklemem 3tene arka arkaya
sizi seviyorum canlarım benim kadir geceniz mubaret olsun nacizane dualarınızı beklerim bu özge kardeşinizide unutmayın dualarınnızda
canım toprağımmmmmmmmmmmmmmmmmcumanız ve kadir geceniz mübarek olsun rabbim ettiğiniz duaları ibadetleri kabul etsin inşallah dualarda unutmamak unutulmamak dileğiyle
ayşecim Allah razı olsun senden rabbim belenayın kim olduğunu biliyor dua yerine ulşır inşllah ağzına sağlık canım kardeşinede hayırlı olsun mübarek olsun inşallah
sendende allah razı olsun canım cümlemizden allah razı olsun
ufff ya gelinde iki laflayak
Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canlarım
iyi pazarlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?