canım benim ben doruk ve minikprensesim iyiyiz çok şükürberyalcim nasılsın canım bebişimiz iyiyimiş eee tabi senin gibi annesi var o iyi olmayacakta kim olucak
slm kızlar sizler nasılsınız ben pek gelemiyorum
büyük kızım pcde oyunlara dadandı bu ara bana fırsat kalmıyor yani
divinty benimde saçlarım aynı oluk oluk dökülüyor tepemin yanları açıldı
küveti bile tıkamışım okadar yani başedemiyorm
bir çözüm bulursan banada syle canım
canım benim ben doruk ve minikprensesim iyiyiz çok şükürberyalcim nasılsın canım bebişimiz iyiyimiş eee tabi senin gibi annesi var o iyi olmayacakta kim olucak
slm kızlar sizler nasılsınız ben pek gelemiyorum
büyük kızım pcde oyunlara dadandı bu ara bana fırsat kalmıyor yani
divinty benimde saçlarım aynı oluk oluk dökülüyor tepemin yanları açıldı
küveti bile tıkamışım okadar yani başedemiyorm
bir çözüm bulursan banada syle canım
HOŞGELDİN CANIMkızlar doğumgunumuzu kutladığınız için herkeze tek tek teşekkürederiz.fındık suratlımda ellerinizde öpüyor teyzelerinin..
bende sizi çok özledim inş.daha sık takılmaya çalışıcam.ama ben geçmişi okuyamadığım için çok fransız kalıyorum herşeye.alisa en fazla 1 saat uyuyo öğlenleri ondada yemekmi yapayım ütümü yapayım evimi toplayayım valla başım dönüyo.nete takılsam bile faceye bakıyorum 10dk.okadar...benim kız çok fena valla uyanıkkende hep benimle oynuyor.1 dakka durmuyo zaten.yürümeyede başladı devamlı yürüyoruz beraber.ben buarada eski kiloma ulaştım .kızım bana spor yaptırıyor sağolsun...inş doğumgunu fotolarını paylaşırım...facede olan varsa ordanda ekleşebilirikk:)öpüyorum
hayırlı geceler kıslar hamişlerimiz varmış çok şükür rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah hamişlerimizinde gözüleri aydın rabbim sağlıklı bir şekilde kucaklarına almayı nasip eyler inşallah
hb canım iyiyim çok şükür prenseslerde iyihoşgeldin canım nasılsın prenseslerin nasıllar çok öpüyorum ikisinide
nasılsınız canlar doktora gittim bugün keseyi göremedi rahimin içinde kocaman bir myom varmış rahimin içini kaplamış bebekte görünmüyormuş zaten keseyi görsekte bu myom tehlikeli düşüğe sebeb olur dedi pazartesi kontrole çağırdı takip edicez dedi ben bu anı daha öncede yaşamıştım kısmet artık ne yapalım kısmeti varsa gelir gelmezse bundda vardır bir hayır zaten hiçbir belirtim yoktu içimde hep bir huzursuzluk vardı üzülemedim bile benimde kaderim böle belkide dualarla meleğim tutunur bana bi umut işte
nasılsınız canlar doktora gittim bugün keseyi göremedi rahimin içinde kocaman bir myom varmış rahimin içini kaplamış bebekte görünmüyormuş zaten keseyi görsekte bu myom tehlikeli düşüğe sebeb olur dedi pazartesi kontrole çağırdı takip edicez dedi ben bu anı daha öncede yaşamıştım kısmet artık ne yapalım kısmeti varsa gelir gelmezse bundda vardır bir hayır zaten hiçbir belirtim yoktu içimde hep bir huzursuzluk vardı üzülemedim bile benimde kaderim böle belkide dualarla meleğim tutunur bana bi umut işte
hala hamile degilimmmmmmmmm
galba kafayı yedim istem,yorum artık
sastım bak kendime
istemiyorum istemiyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?