hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmm kızlar hala inanamıyorum dua edin nolur daha çok küçükmüş biraz önce aldım kan tahlil sonucumu 3 gün sonra tekrarrla dediler değer yükselmişmi bakalım dediler korkumdan sevinemiyorum allahım sen koru rabbim dua edin nolur canlarım
hoşgeldin canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
fatih paşamız nasıl
özledik sizi
hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmm kızlar hala inanamıyorum dua edin nolur daha çok küçükmüş biraz önce aldım kan tahlil sonucumu 3 gün sonra tekrarrla dediler değer yükselmişmi bakalım dediler korkumdan sevinemiyorum allahım sen koru rabbim dua edin nolur canlarım
haksever canım istin ya bir ara bende inan kafayı yemiştim hamile kalmadan önce kendi kendime nan bebiş çokta tin diyordum hatta nickimde dahi yazıyordu bu söz.meleğin sana süpriz yapacak inan
Selam kızlar 25 ağustos günü sezeryanla oğluma kavuştum sarılığımız var ama değerimiz düşmeye başladı bunun dışında ikimizinde sağlık durumu iyi çok şükür.. Annemler bendeler bebişimle birbirimize alışmaya çalışıyoruz göbeğimiz henüz düşmedi inşallah yarına kadar düşer yarın 15.günümüz.. düşmezse haberim olsun dedi doktorumuz..Çok güzel bir duyguymuş Allah isteyen herkeze nasip etsin.. bu arada doğuma girerken dua isteyen bebek isteyen tüm arkadaşlarım için dua ettim Allah kabul etsin..
OOOOOOOOOOOOOOOOOOO maşallah ablamız büyümüşte okula başlıyorhb canım iyiyim çok şükür prenseslerde iyi
büyük kızımda okul heyecanı var
1 e başlıcak inş. küçüğüde artık baya bişeyler öğrendi büyüyor teyzesi
hadi,dede,gel,anne demeye başladı sürünme yok pek
göbeğinin üstünde istediği yöne dönüyor sadece
bizden bu kadar
senin hamilelik nasıl geçiyor canım
doruk zorluyor sanırım
benimde bu kış zor geçicek okul dersleri kızımın küçüğü ayaklanıcak nasıl olcak bilmiyorum
Allah bir kolaylığını verir elbet
canım ramazan dediğimgibi baya bir bereketli geçmiş bugünde dyd güzel haberi verdi süper ya hamileler çoğalıyor göbişler büyüyor maşallah hepsineayşem canım o senin güzelliğin tatlım kızım baya büyüdü çok şükür zaten kızımda olmasa sıkıntıdan patlardım galiba
beryal canım ramazan ayı baya bereketli geçti inşallah devamı gelir bütün kızların göbüşü kocaman olur
Selam kızlar 25 ağustos günü sezeryanla oğluma kavuştum sarılığımız var ama değerimiz düşmeye başladı bunun dışında ikimizinde sağlık durumu iyi çok şükür.. Annemler bendeler bebişimle birbirimize alışmaya çalışıyoruz göbeğimiz henüz düşmedi inşallah yarına kadar düşer yarın 15.günümüz.. düşmezse haberim olsun dedi doktorumuz..Çok güzel bir duyguymuş Allah isteyen herkeze nasip etsin.. bu arada doğuma girerken dua isteyen bebek isteyen tüm arkadaşlarım için dua ettim Allah kabul etsin..
maşallah canım tebrik ederim rabbim analı babalı büyütsün inşllah oh beee nihayet söyleye söyleye doğurttum seniSelam kızlar 25 ağustos günü sezeryanla oğluma kavuştum sarılığımız var ama değerimiz düşmeye başladı bunun dışında ikimizinde sağlık durumu iyi çok şükür.. Annemler bendeler bebişimle birbirimize alışmaya çalışıyoruz göbeğimiz henüz düşmedi inşallah yarına kadar düşer yarın 15.günümüz.. düşmezse haberim olsun dedi doktorumuz..Çok güzel bir duyguymuş Allah isteyen herkeze nasip etsin.. bu arada doğuma girerken dua isteyen bebek isteyen tüm arkadaşlarım için dua ettim Allah kabul etsin..
sağol canım benim ben inanıyorum rabbim çok büyük senin içinde dua ediyorum en kısa zamanda sende güzewl haberi vereceksin bize inanıyorum ben dedim beryal hamiş kaldı ayağını sürüdü peş peşe geliyor hamişlerinsallah bidahakine melegini gör o ekrandaannecim desin sana canım benim allah umutlarımızı bitirmesin seni seviyoruz sakın üzülme arkadasım kısmeti varsa gelir meleklerimiz insallah:26:
hala hamile degilimmmmmmmmm
galba kafayı yedim istem,yorum artık:
sastım bak kendime
istemiyorum istemiyorummm
yem kafayı yeme az kaldı bak belenay demişti dersincanım rabbim meleğini sana bağışlar inşallah üzülme
oyy maşallah ayy içim bi tuhaf oldu he geçen tedavi sonrası beni çok etkilemişti senin üzüntün rabbim büyük sonunda sende bu güzelliği yaşıyosun çok şükür inşallah hayırla ve sağlıkla kucağınada alırsınhamileyimmmmmmmmmmmmmmmmm kızlar hala inanamıyorum dua edin nolur daha çok küçükmüş biraz önce aldım kan tahlil sonucumu 3 gün sonra tekrarrla dediler değer yükselmişmi bakalım dediler korkumdan sevinemiyorum allahım sen koru rabbim dua edin nolur canlarım
inşallah canım inşallahcanım arkadaşım rabbim o kadar büyükki bak bende hamileyim inşallah ikimizde anne olduğumuz günleri görürüz allahın izniyle inşallah
dua edelim birbirimize allahım bizide görür inşallah
selam kızlar nasılsınız oh oh hamileler çoğaldı canlarım sizin için dua ediorum belenayım canım arkadaşım her dk aklımdasın sürekli dua ediorum senin için sen olacağına inan lütfen karamsar olma...dyd senide tebrik ederim değerin gayet normal şuan bu değerine göre 4haftalık hamilesin bence nettende bak istersen benim değerim 118.3 çıkmıştı 4haftalıktım bende allahım sağlıkla kucaklarınıza almanızı nasip etsin...bizede dua edin 2.ler uğraştırmasın hehe
nasılsınız canlar doktora gittim bugün keseyi göremedi rahimin içinde kocaman bir myom varmış rahimin içini kaplamış bebekte görünmüyormuş zaten keseyi görsekte bu myom tehlikeli düşüğe sebeb olur dedi pazartesi kontrole çağırdı takip edicez dedi ben bu anı daha öncede yaşamıştım kısmet artık ne yapalım kısmeti varsa gelir gelmezse bundda vardır bir hayır zaten hiçbir belirtim yoktu içimde hep bir huzursuzluk vardı üzülemedim bile benimde kaderim böle belkide dualarla meleğim tutunur bana bi umut işte
sağol canım benim iyiki varsınız sizlerde olmasa naparım ben ya seviyom uleeeeeeynnn sizicanım toprağım benim günaydın
keseyi görmek için henüz çok erken 6 haftalıkken tekrar git tatlım kese en net 6 kalp atışı da 8 haftalıkken duyuluyor
meraklanma birşeyi yoktur meleğinin
stres yapma sakın olumlu düşün olumlu olsun inşallah herşey
rabbim hakkında hayırlısı neyse onu versin inşallah dualarım seninle canım
canım benim böyle söylemehala hamile degilimmmmmmmmm
galba kafayı yedim istem,yorum artık
sastım bak kendime
istemiyorum istemiyorummm
selam canım nasılsınselam kızlar nasılsınız oh oh hamileler çoğaldı canlarım sizin için dua ediorum belenayım canım arkadaşım her dk aklımdasın sürekli dua ediorum senin için sen olacağına inan lütfen karamsar olma...dyd senide tebrik ederim değerin gayet normal şuan bu değerine göre 4haftalık hamilesin bence nettende bak istersen benim değerim 118.3 çıkmıştı 4haftalıktım bende allahım sağlıkla kucaklarınıza almanızı nasip etsin...bizede dua edin 2.ler uğraştırmasın hehe
hoşbulduk canım fatih cok iyi cok yaramaz sağolsun
sende ıkıncıye hamilesin sanırım cok sevindim baska arkadaslarda var öyle listeye baktım cok sevindim anladım ki benimde calışmalara baslamam lazım
sen bana adresi mesajla atmasan ben bulamazdım sizi gündüz giremiyorum zaten aksamlarıda eşimin pc de işi oluyo bana pek düşmüyo anlıcan
günaydınnnnnnnnnnnnnnnn
anammmmmmmmmmmmmmdyd kızsendemi hamilesin canım benim ya nasıl duygulandım bi görsen allahım kucagına daha dogrusu kucagınza almayı nasip etsin inşallah
ne güzel ya topikimiz birazdaolsa şenlendi sayılır
hakseverrrrrrr kız bizimde olacak gör bak hem dyd ye ben söylemiştim yakında hamiş kalacaksın diye inşallah sonuna kadar gider hamileligi yupppppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
belenay ablam canım ablam üzülme senin meleginde sıkı sıkı tutunacak gör bak
belenay vedyd ye benden halayyy
hadi neslihan sırada sen varsın
bu arada bana gelincez eşim izin alacak pazartesi antlayaya gidecez allah nasip ederse biraz kafa dagıtcam inşallah bir hafta kalalım dedik nasip olursa:44::44::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?