günaydınnnnnnnnnnn
sağol canım benim iyiki varsınız sizlerde olmasa naparım ben ya seviyom uleeeeeeynnn sizi
uyumak istiyom aablama bebişe bakıomda bayramdan beri uumak istiyorum hep emio yetmio er al ablama ablam nabsın cok coooookkkkkkk hep ici gidio valla allah kolayylık versin annelere ama görünce bende istiyom öle bi agzını dayıyoki musluk gb elinide koyuyo memesine oyyyyyyyyyy ölüyom manzada ya ssüper bisi allahım sen büyüksün diorum hep içim gidio
günaydın canikom
aslında bana öğlen oldu
karadenizdeyim ya şu an sabah 5 te uyanıyoruz burda
doruk iştimaya kaldırıyor beni
toprağım benim sat 2 ağustos ekleyiver zahmet olmazsa ellerin dert görmesin keseyide görücez kalp atışınıda duyucaz hatta kucağımızada alıcaz rabbime inandım sığındım onun emaneti elbette o en güzel şekilde korur meleğimi oyyy şimdiden heyecan yaptım
beryoşum tickırımız için teşekkürler.nereye kopyalayacağımı baya bi düşündüm unutmuşum 1 senedir doğru düzgün girmeye girmeye))sonunda aklıma geldi kopyaladım hemen harika olmuşşşşşş:))çok öptüm
oyyy eklememmi hiç hemen ekledim toprağım.
Hah şöyle moralini yüksek tut allahın izniyle hiç birşeycikolmayacak meleğine
çatır çatır doğuracan sonra sana saç baş yolduracak ağlayıp sızlayacak seni uykusuz bırakacak sıpa
allahım o günleri görmeyi nasip etsin sana
teşekkür eeriz canım dualrını eksik etme olurmumerhaba arkadaşlar uzun zamandır yazamıyorum ama kayrayla uğraşmaktan fırsat bulamıyorum yazmaya
bu arada yeni hamişleri gözünüzaydın diyorum ve
umut listeside 10 kişi kalmış onlarda hayırlısıyla çocuk sahibi olacaklar inş
kayra bey de emekliyor ortalığı birbirine katıyor diş çıkarmaya çalışıyoruz
2 tane birden onun huzursuzluğu var
gündüzleri çok az uyuyor geceleride dişden dolayı huzursuz uyuyor anlıycanız ben uykumu alamıyorum
gündüz salak salak ortalıkda geziyorum
iştahıda azaldı bişey yediremiyorum
benden bu kadar allahım yokluklarını aratmasında çok şükür halimize
herkesi öpüyorum görüşmek üzere
bunlarda yeni hamişlere gelsin
teşekkür eeriz canım dualrını eksik etme olurmu
gözün aydın cnmSelam kızlar 25 ağustos günü sezeryanla oğluma kavuştum sarılığımız var ama değerimiz düşmeye başladı bunun dışında ikimizinde sağlık durumu iyi çok şükür.. Annemler bendeler bebişimle birbirimize alışmaya çalışıyoruz göbeğimiz henüz düşmedi inşallah yarına kadar düşer yarın 15.günümüz.. düşmezse haberim olsun dedi doktorumuz..Çok güzel bir duyguymuş Allah isteyen herkeze nasip etsin.. bu arada doğuma girerken dua isteyen bebek isteyen tüm arkadaşlarım için dua ettim Allah kabul etsin..
ablam umutsuz olmadın hiçbir zaman bunda da umudunu kaybetmenasılsınız canlar doktora gittim bugün keseyi göremedi rahimin içinde kocaman bir myom varmış rahimin içini kaplamış bebekte görünmüyormuş zaten keseyi görsekte bu myom tehlikeli düşüğe sebeb olur dedi pazartesi kontrole çağırdı takip edicez dedi ben bu anı daha öncede yaşamıştım kısmet artık ne yapalım kısmeti varsa gelir gelmezse bundda vardır bir hayır zaten hiçbir belirtim yoktu içimde hep bir huzursuzluk vardı üzülemedim bile benimde kaderim böle belkide dualarla meleğim tutunur bana bi umut işte
hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmm kızlar hala inanamıyorum dua edin nolur daha çok küçükmüş biraz önce aldım kan tahlil sonucumu 3 gün sonra tekrarrla dediler değer yükselmişmi bakalım dediler korkumdan sevinemiyorum allahım sen koru rabbim dua edin nolur canlarım
hemşerimcanım çok sağol rabbim herkese nasip etsin
kızlar benim adetlerim 35 40 günde bir oluyor en son 25 temmuzda adet gördüm daha olmadım sivasa gidince tedavi görmüştüm o ara kaldım gibime geliyor değerim 188.65 çıktı yani 2 haftalık falanmış.geç döllenme olmuştur değilmi kızlar bişey olmaz dimi doğru düzgün sevinemiyorum allahım sen koru
inşallah canım hele o günleri görelim bende saç çok yol yol bitmez
merhaba arkadaşlar uzun zamandır yazamıyorum ama kayrayla uğraşmaktan fırsat bulamıyorum yazmaya
gündüzleri çok az uyuyor geceleride dişden dolayı huzursuz uyuyor anlıycanız ben uykumu alamıyorum
selam canımmmmmmerhaba arkadaşlar uzun zamandır yazamıyorum ama kayrayla uğraşmaktan fırsat bulamıyorum yazmaya
selam kızlar nasılsınız beryalim canım ben daha 2.ye cesaret edemiom seneye inşallah hümanın yemek ve tuvalet eğitimini tamamlayalım hala daha pütür yemio benim nazlı kızım böyle çok zor olur...belenayım senide iyi gördüğüme sevindim hep böyle ol lütfen herşey güzel olucak inşallah amin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?