Dokuz Doğuranlar

:123:

09 / 09 / 2011

CUMA
SAAT : 07.30

DOĞUM YAPAN ÇİÇEĞİ BURNUNDA ANNELERİMİZ

**** İSİM***_________***CİNSİYET***_________ İSİM ______

1.okyanus84:____________ KIZ __________________ İREM SU
2.hakca:________________ KIZ __________________ EYLÜL
3.beryal:________________ ERKEK _______________ SEMİH DORUK
4.süpriz_mucize: ________ KIZ __________________ ELİF YAĞMUR
5.bircan:________________ KIZ __________________ HÜMA
6.tatlibebek: ____________ KIZ___________________ ZEYNEP BERRA
7.sessizdeniz: __________ ERKEK VE KIZ ___________ EYMEN EFE & ESLEM NUR
8.hlymms:______________ ERKEK ________________ FATİH KEMAL
9.sevgii:) _______________ ERKEK _______________
10.yaren35:_____________ ERKEK ________________ YAĞIZ
11.benbilirim: ___________ ERKEK ________________
12.muhasebe22 : ________ ERKEK ________________
13.ESCALES: ____________ ERKEK _________________ ATEŞ TAMER
14.serra84: _____________ ERKEK ________________
15.chen :_______________ ERKEK ________________
16.firdevs2006: _________ ERKEK ________________ MEHMET KÜRŞAT
17.burcinn: _____________ ERKEK VE KIZ __________ ÇINAR EMİR & AYŞENUR
18.yeb2004: ____________ ERKEK ________________ ÖMER
19.limonnnnn: ___________KIZ __________________
20.acrinsu : ____________ ERKEK ________________ BULUT
21.nilaykisir: ___________ ERKEK _________________ ALİ TOPRAK
22.megryann : __________ KIZ ___________________ AYŞENUR
23.elif_ba: _____________ KIZ ___________________ ZEYNEP FEYZA
24.BEBEGIMIZ: _________________________________ İPEK
25.k.a.y.r.a. : ___________ KIZ ___________________ ZEYNEP
26.mutluyum1111 : ______ ERKEK __________________ UĞUR
27.dezy : _____________________________________
28.sirrinenur : __________ KIZ ____________________ EMİNE CEYLİN
29.siyahinci1 : __________________________________
30.bebis02 : ___________________________________
31.huzeyfe:___________ ERKEK __________________ AHMET YASİR
32.abyosun:___________ ERKEK __________________ MERT
33.sinemis84:_________ ERKEK___________________ POYRAZ AKIN
34.ozbek83:___________ KIZ _____________________ EBRU
35.gize:______________ ERKEK ___________________ ARDA
36.sumos23:___________ KIZ _____________________ SELİNAY EFSA
37.mavı_gozlü_________ ERKEK ___________________ MURAT KAAN
38.elif..timureren _______ KIZ _____________________ AZRA
39.papatya0___________ ERKEK ___________________ YAHYA YİĞİT
40.mopsy______________ KIZ______________________ ALİSA
41.cmrmduru __________ KIZ ___________________ AYBİKE DURU
42.johnnybravo ________ KIZ______________________ ELİF ELA
43.orays ______________ ERKEK ___________________ MAHİR KAYRA
44.olcayelis _____________________________________
45.rufeyde serra _______ KIZ _______________________ RUFEYDE SERRA
46.vildan1 ____________ KIZ _______________________ EBRAR
47.ÖZLEMİMSİN _______ KIZ _______________________
48.&ayla&: ____________KIZ ______________________ ECRİN
49.selra ______________ KIZ ______________________ DURU
50.gelevera ___________
51.bitte ______________ KIZ _____________________ EYŞAN
52.sulezehra __________ KIZ _____________________ BERRA ZEYNEP
53.dil_nur ____________ ERKEK ___________________ ARDA
54.angel_eda _________
55.bilgen35___________ ERKEK KIZ________________ YİĞİT EFE & FİDAN NAZ
56.okyanus84 __________ KIZ ___________________
57.k.a.y.r.a. ___________ KIZ ____________________ ELİF
58.lightlife _____________ ERKEK __________________ KIVANÇ

CİCİ HAMİLELERİMİZ ** ANNE ADAYLARIMIZ **

** İSİM ** _______** SAT ** ____** CİNSİYET**_____ ** İSMİ **

1.tatlibebek __________ 3 ŞUBAT_______ KIZ
2.beryal ____________ 12 NİSAN _______ KIZ _____ DEFNE
3...ELCHIN.. _________ 6 TEMMUZ
4.süpriz_mucize: ______
5.sevgii:) ____________
6.AYSEN74: ___________
7.belenay: _____________ 2 AĞUSTOS _______ :
8.dyd . ________________ 25 TEMMUZ _______ :

UMUT LİSTESİ (RABBİM İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN )

1.divinity vildangel )
2.neslihan165:
3.xaysex
4.eleyna
5.rozalin
6.sekerkiz67
7.haksever
8.vale14 (osmaniye 80)
9.hira64
10.PinkRose

:94::94::94::94::94::94:

Selam canlarımmmm...çok yoğun olduğum için alıntı yapamıyorum kızlar....

Bayramda yoktum o aradada giremedim..Dün girdim bir dünya alıntı yaptım sonra işim çıkınca çoıkmak zorunda kladım....

Ablam BELENAYIMMm..[/COLOR]Çok mutlu oldummm....Çok çok tebrik ederimmmmm...Rabbim inşallah meleğine can verir...Onu korur...Sende kavuşursun meleğine ablam senin için bol bol dua edeceğim....

Dyd cığımmmm...Senin adınada çok sevindim birtanemmm....Rabbim hay. ile sağlıklada kucağınıza almaya nasip etsin inşallah....

Halaylarımı sizin için çekiyorum cancağazlarımm...

Kızlar beryalim ve ayşem beni merak etmişsiniz....Maalesef bu ay benden güzel bir haber yok...Geçen hafta cuma günü test aldım tam yapacaktım bir baktım hastalanmışım...Kısmet değilmiş bu ay...Bende çok umutluydum ama olmadı...Bakalım bu ayda çalışacağız bu ayda tutmaz ise dr. ozmn gideceğim...Çünkü dr. adet olmadan 3-4 gün önce gel demişti...Köyde olduğum için bayram denk geldiği için gidemedim...Üstüne 45 günde adet olan ben bu ay 35.günümde adet oldum...Buda iyi birşey benim için...

Ama içim çok burkuldu afyonda eşimin tüm akrabaları hep bebek yokmu deyenlere yok demekten gına geldi..Üstüne birde birdahakine kucağında boş gelme dedilerr....Ya hiç olmazsa....Ya yeni gelinler bile çatır çatır doğurmuşş...Görseniz 87-90 lı halamın gelinlerinin bile ucakları doluydu...Çok ağrıma gitti...
6 yıl bitti evleneli artık bende çokçokçokçok istiyorum....

Sıra bizde kızlarrr...İnşallahhh ben ayşe vale haksever divit. ve tüm isteyen herkesein sıraSI İnşallah...Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın inşallah....

Ablam Belenayımm sen bir tedavi yapmışmıydın bu ay?? Yoksa kendi kendine mi oldu??

‎9 Eylül 1922 İZMİR'İMİZİN KURTULUŞUNUN 89.YILI TÜM İZMİR'LİLERE KUTLU OLSUN...!!!
(İZMİRLİ OLMAK BİR AYRICALIKTIR..))

Günaydın canlarım nasılsınız.bir hafta oldu bugün eve geleli...iş güç derken bakamadım buralara pek..izne gitmeden önce doğalgaz döşenmişti evlere zaten ocakta taşındım buraya bir taşınma kadar iş çıkmıştı şimdiee ev sahibi evin bütün camlarını değiştircekmiş pimapenler yenilencekmiş sinirden ölmek üzerreyim.ben bu adamın evinin hizmetçisimiyim kardeşim ya.doğalgazda annem gelmişti iki kadın günlerce çıkamamıştık işin içinden ki mutfakta ben izindeyken yapıldı eşim temizledi hep oratı.şimdi bide bu..sil baştan temizlik.yan komşumunda bir yaşında oğlu var o evde evsahibinin bide altımdaki daire onun alttakide 8.5 aylık hamile nasıl yapcaz bilmiyoruz..ikide bir inşaat çıkarıyo herif..üstümüzde bi aile var insan değil hepsi öküz zaten..gece yarılarınakadar evde bağırış kahkaha koştıurma uyumuyo çocukları hiç heralde......neyse çok uzattım sinirimden bu gece sabah beşe kadar yağız efendi uyutmadı beni onun siniride vurdu zaten...YENİ HAMİŞLERİMİZEEE ÇOKK SEVİNDİM.RABBİM SAĞLIKLA KUCAĞINIZA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAHH.BU ARADA KESİN İNANDIMKİ BU TOPİK BERYALİN HAMİLE KALMASINI BEKLİYO..İLK HAMİLELİĞİNDEDE BÖYLE OLMUŞTU PEŞ PEŞE HAMİLEKALMIŞTIK BUNDADA ÖYLE OLDU..UĞURLU BERYALİM BENİMMM..RABBİM SANADA HAYIRLI DOĞUMLAR NASİP ETSİN İNŞALLAHHH...KENDİNİZE İYİ BAKIN ÖPÜLDÜNÜZ...(YAĞIZ SAĞOLSUN İKİNCİDEN FALAN VAZGEÇTİMM YOK ANACIM BEN ALMIYIM..NASİP NE ZAMANSA O ZAMAN OLSUN İNŞALLAH)))

Bu arda kızlarrr...Çok Hastayımmm...Bilmiyorum neyim varr...Ama çok halsizimm..Başım kalkmıyorr..sürekli uyumak istiyorummm..İş yapasım hiç yokk..Ofiste işler birtikti ev aldı başını gitti..Kronik bir rahatsızlık sanırım yada birşey eksikliği de olbilir...P.tesi günü gidip kan tahlili yaptırayım diyorum...İnternette baktım bahar mevsimi değişkiliği diyor ama biz sonbahara giriyoruz ne alaka. Birde Kanser belirtilerinde yazıyor...:26:..Neyse p.tesi dr. gidieceğim artık belli olur...

cumanız mübarek olsun canım arkadaşlarım rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah
aminnnnnn

allahım şu mübarek günde mübarek saatte ezanlar hürmetine sen dualarımızı kabul eyle..bizleride çocuıksuz bırakma allahımmm..çok zorda bırakmadan aratmadan sen bzileride evlatlarımıza kavuştur allahımmm...sana geldik sana sığındık senden başka gidecek kapımız yok bizi kapından dualarımızı boş çevirme rabbim..bizimde kucaklarımızı veletlerle doldurr evlat isteyen herkese meleklerini gönder allahımmm...aminnnnnnnnn....

Kızlar içimdem geçirdiğim duamı sizlerlede paylaşmak istedim...

Cumamız mübarek dualarımız kabul olsun...

kader arkadaşlarım hepinizden allah razı olsun darısı isteyen bütün arkadaşlarıma inşallah
şimdi dualarınıza daha çok ihtiyacım var hala içim rahat değil kalp atışlarını bi duysam azda olsa rahatlıycam
ilki düşük olduğu için galiba korkuyor işte insan rabbime emanet

hayırlı cumalar kızlar rabbim dualarımızı kabul eder inşallah
neslihan canım inşallah bi daha ki aya verirsin güzel haberleri canım üzülme saağlık olsun gene senin reglin gelmiş ben yine en başa döndüm 4.5 aydan beri ses seda yok hayırlısı bakalım çocuk soranlara bende çok kızıyom hemen görür görmez sende çocuk yokmu diye soranlara ne demeli patavaysızlara yahu benim halimi hatrımı sor bide ondan sonra çocuk varmı die sor geri zekalılar işte
bende evleneli 6 bitti canım bende aşılama ne tüp bebek hiç bir denememz olmadı antalyaya tatile gidip gelim tedavime başlıcam inşallah artık ne olacaksa olsun
yaren canım sen nasılsın iyi sizin ev sahibi hizmetciyi bulmuşken evleri yaptırmaya kara verdi sisnr şey
nese kızlar benden bu kadar bayyyy

aminnnnn aminnnnnnnnnnn canım allah razı olsun senden ben jacsam iyi oacak artık

hayırlı cumalar kızlar
geçmişi okuyamadım acil çıkmam gerekiyo
kaynanamlara gidiyorum cumartesi akşam dönerim ancak
pazar günüde kardeşimlerin köye davetliyiz köy görmeyeli çok uzun zaman olmuştu çok mutluyum
inşallah kuzu dana falan vardır bol bol severim
vildan da hiç köy görmedi bu yaşına kadar o benden daha heyecanlı
pazartesi görüşürüz Allaha emanet olun

amin canım benim amiiiiiiiiinnnnnnnn

iyi gezmeler sana toprağım

canım bende sivasa gitmiştim bayramda biliyosundur belki önüne gelen sordu yokmu hani çocuk ne duruyon daha diye nasıl kötü olmuştum varya eve geldim ertesi gün test yaptım hamileyim hala inanamıyorum ama rabbim o kadar büyükki bak bende hamile kalırmışım hepimizin olacak inşallah
inşalllllllllllllllaaaaaahhhhhhh

o dediğin ebeyemi geldin sivasta dydcim ne yaptın nasıl ettin kız anlatsana

birde biz vildanı 6 haftalıkken gördük kalp atışı falan yoktu kesede geriye kayıyor düşük yapabilirsin demişti dr
Allah kısmet etti kalbide attı kendide doğdu
sende bekle sabret inşallah göreceksin canım

dyd canım benim cok şükür seninde belenay ablamında güzel haberlerini aldık
allhım kucagınıza aldığınız günleride göstersin inşaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaalllllllllllllllllllllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhh
çooooooooooooook sevindimmm

bende pazartesi memlekete gidiyom kızlar 20 günlüğüne eşim izni ayrılaca
hepiniz hakkınızı helal edin görüşürüz inşallahh gelene kadar güzel haberler coğalır inşallaaaahhh

hayırlı cumalar kıslar hamilemiz varmı maşallah bu aylar ne bereketli oldu rabbm devamını getirsin inşallah.
dyd canım gözün aydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…