Günaydın canlarımmmmmmm
cumamız mübarek olsun
cumanız mübarek olsun canım arkadaşlarım rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah
aminnnnnn
allahım şu mübarek günde mübarek saatte ezanlar hürmetine sen dualarımızı kabul eyle..bizleride çocuıksuz bırakma allahımmm..çok zorda bırakmadan aratmadan sen bzileride evlatlarımıza kavuştur allahımmm...sana geldik sana sığındık senden başka gidecek kapımız yok bizi kapından dualarımızı boş çevirme rabbim..bizimde kucaklarımızı veletlerle doldurr evlat isteyen herkese meleklerini gönder allahımmm...aminnnnnnnnn....
Kızlar içimdem geçirdiğim duamı sizlerlede paylaşmak istedim...
Cumamız mübarek dualarımız kabul olsun...
allahım şu mübarek günde mübarek saatte ezanlar hürmetine sen dualarımızı kabul eyle..bizleride çocuıksuz bırakma allahımmm..çok zorda bırakmadan aratmadan sen bzileride evlatlarımıza kavuştur allahımmm...sana geldik sana sığındık senden başka gidecek kapımız yok bizi kapından dualarımızı boş çevirme rabbim..bizimde kucaklarımızı veletlerle doldurr evlat isteyen herkese meleklerini gönder allahımmm...aminnnnnnnnn....
Kızlar içimdem geçirdiğim duamı sizlerlede paylaşmak istedim...
Cumamız mübarek dualarımız kabul olsun...
hayırlı cumalar kızlar
geçmişi okuyamadım acil çıkmam gerekiyo
kaynanamlara gidiyorum cumartesi akşam dönerim ancak
pazar günüde kardeşimlerin köye davetliyizköy görmeyeli çok uzun zaman olmuştu çok mutluyum
inşallah kuzu dana falan vardır bol bol severim
vildan da hiç köy görmedi bu yaşına kadar o benden daha heyecanlı
pazartesi görüşürüz Allaha emanet olun
hayırlı cumalar kızlar rabbim dualarımızı kabul eder inşallah
neslihan canım inşallah bi daha ki aya verirsin güzel haberleri canım üzülme saağlık olsun gene senin reglin gelmiş ben yine en başa döndüm 4.5 aydan beri ses seda yok hayırlısı bakalım çocuk soranlara bende çok kızıyom hemen görür görmez sende çocuk yokmu diye soranlara ne demeli patavaysızlara yahu benim halimi hatrımı sor bide ondan sonra çocuk varmı die sor geri zekalılar işte
bende evleneli 6 bitti canım bende aşılama ne tüp bebek hiç bir denememz olmadı antalyaya tatile gidip gelim tedavime başlıcam inşallah artık ne olacaksa olsun
yaren canım sen nasılsın iyi sizin ev sahibi hizmetciyi bulmuşken evleri yaptırmaya kara verdi sisnr şey
nese kızlar benden bu kadar bayyyy
canım bende sivasa gitmiştim bayramda biliyosundur belki önüne gelen sordu yokmu hani çocuk ne duruyon daha diye nasıl kötü olmuştum varya eve geldim ertesi gün test yaptım hamileyim hala inanamıyorum ama rabbim o kadar büyükki bak bende hamile kalırmışım hepimizin olacak inşallah
inşalllllllllllllllaaaaaahhhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?