iyi akşamlar ilk gözağrılarım canımın canları nasılsınız bakalım bugün doktora gittik inanın giderken kalbim yerinden fırlayacak sandım nefes alamıyorum sandım amaaaaa çok şükür rabbime bebişimin kalp atışını gördüm Allahım anlatılacak gibi değil çok muhteşem bir şey sanki dünya durdu bebeğim ve ben vardık rabbim isteyen ğherkese nasip etsin bu duyguyu sadece kalp atışı bile beni mest etti bide kendisini görsem ne olur bilmiyorum doktor çok büyük birmiyomun var rahimin içinde düşüğe sebeb olabilir dedi belki uzun süre yatmam gerekebilirmiş ben bebeğimi rabbime emanet ettiminşallah herşey yolunda gider ve ben meleğimi kucağıma alabilirim
vale,divi,haksever,neslihan,ayşe rabbim sizede nasip etsin hep dua ediyorum ve etmeye devam edicem
iyi akşamlar ilk gözağrılarım canımın canları nasılsınız bakalım bugün doktora gittik inanın giderken kalbim yerinden fırlayacak sandım nefes alamıyorum sandım amaaaaa çok şükür rabbime bebişimin kalp atışını gördüm Allahım anlatılacak gibi değil çok muhteşem bir şey sanki dünya durdu bebeğim ve ben vardık rabbim isteyen ğherkese nasip etsin bu duyguyu sadece kalp atışı bile beni mest etti bide kendisini görsem ne olur bilmiyorum doktor çok büyük birmiyomun var rahimin içinde düşüğe sebeb olabilir dedi belki uzun süre yatmam gerekebilirmiş ben bebeğimi rabbime emanet ettiminşallah herşey yolunda gider ve ben meleğimi kucağıma alabilirim
vale,divi,haksever,neslihan,ayşe rabbim sizede nasip etsin hep dua ediyorum ve etmeye devam edicem
günaydınn kızlar nasılsınsız bende iyi sayılırım boynum tutulmuş çok feci ağrıyor adetlerimde daha yeni sökülmeye durdu sinir şey
eeeee sizde nevar ne yok umarım herkes iyidr neslihan allah kabul etsin orucunu canım
canım benim günaydınSelammm canlarımmm...
Beryalimmmm çok sevindim canımmmmm...İnşallah doya doya zaman geçirirsiniz eşinl...
KIzlar çok fenayım bugün de niyetliydim akşam fena kaçırdım çok fenayım nefes alamıorummm...Poffffff...Nerden içtim okadr çayı....:
Bu arada bugün 19.günüm ve çalışmalara devam...:):)
Ben şimdi ne olura olsun dr.dan randevu alacağımda ne zmn alsam acaba adet olmaı bekleyip mi yoksa günü-me yakın bir gün mü gisemm..Tabii inş. adet olmamda hamiş olurum...İnşşş...
günaydın canımgünaydınn kızlar nasılsınsız bende iyi sayılırım boynum tutulmuş çok feci ağrıyor adetlerimde daha yeni sökülmeye durdu sinir şey
eeeee sizde nevar ne yok umarım herkes iyidr neslihan allah kabul etsin orucunu canım
günaydın kızlar gözünaydın belenaycım :)
bircancım canımsın sağol artık daha umutluyum bu sefer üzmicem kendimi ve bebeğimi biz iyiyiz Allaha emanetiz diyorum hep bol bol dua ediyorum sizlerinde dualarıyla inşallah bebeğimi hayırla ve sağlıkla alacağım kucağımaCanım arkadaşım belenayım inan çok sevindim allahım sağlıkla tamamına erdirsin inşallah dualarım hep bebişin ve seninle bundan sonra sakın umutsuz olup bebişini üzme allaha emanet olun ikinizde:)
ayşecim canm sağol ne güzel böle güzel düşünceli güzel kalpli arkdaşlar sahip olmak iyiki varsınızcanım çoksevindim dün o kadar girdim baktım inşallah iyi haberler yazar diye akşamda baktım diğer topiklerede baktım bişi yazmayıncaz inan korktum nese gözün aydın inşallah sagsalim kucagınada alırsın sanada geçmiş olsun bu rada sıcak havlu fala koysan belki faydası olur
duan içinde aminnnn diyorum canım inşallah bizimde olacak inşallah
sağol canım oğluşun nsıl sen nasılsın bakalımgünaydın kızlar gözünaydın belenaycım :)
kardeşim canım benim sağol desteğin için ben size ne dedim beryal ayağını sürüdü teker teker peşinden gidiyoruz elbette sıra sizde çok yakında inşallah bu güzel haberi sizlerde vereceksinizCanım ablammmmmm..Çok güzel bir haberrr..Yemin ederim ki endim yaşadım sanki o anıııı...Çok mutlu oldum ablammmm..
Ablam sakın takma miyomu kafanaaa...Herşekilde Rabbime emanet olun...Benim çok yakın bir aile dostumuz 3. ye hamile kaldı ve hamilelik süresinde miyomla büyüdü bebek karnında...Dr çok tehlikeli erken doğum falan demiş
evet sıkıntılar yaşadı sancısı da çok oldu ama dikkat ettiği için normal doğum yaptı ve bebeğide çok sağlıklı...
Dualarımız seninle inş. bu sefer kucağına aldığın günleride göreceğiz ablammm...
Her zamankinden daha yakın ol Rabbime her zamankinden daha çok dua ve tevekül ile sabret ve çok dikkat et bebeğineee...
Unutma onları bulmamız evet çok kolay ama Rabbim kötü şeyler yaşatmasınn..Bri daha aratmasın inşallahhh...
Tekrar çok tebrik ediyorum ve çok öpüyorum ablam....
İnşş ablam inşş..Sıra bizlerde....
sağol toprağım doktor ne derse uygulucaz tabi yeterki hayırla ve sağlıkla gelsin meleğim sizlerde dualarınızı eksik etmeyin üzerimizden ben sizlerin dualarınn faydasını gördüm eşimle doktordan dönüyorduk eşim tedirgin işte miyom var diye dedim biz buraya gelirken kimlerin dualarını arkamıza aldıkta geldik biliyormusun Allahın izniyle hiç bişey olmaz kalbini ferah tut dedim:)canımmmmmmm toprağım gözün aydın olsun
şinan çok sevindim allahım tamamına erdirsin .ama dr dinle ne diyorsa yap
meleğin sıkıca tutunsun sana .
günaydın kızlar gözünaydın belenaycım :)
canım benim günaydın
inşallah hamile kalırsın bu ayda dr gitmene gerek kalmaz ama eğer dr gidecekesen de birdahaki ay adetinin 3 üncü günü git yumurta takibi yaptır.adetin 3 üncü günü bakılıyor sonra klomen tipi ilaç veriliyor ve 13 üncü günde çatlatma iğnesi kullanırılıyor.
canımmmmmmm toprağım gözün aydın olsun
şinan çok sevindim allahım tamamına erdirsin .ama dr dinle ne diyorsa yap
meleğin sıkıca tutunsun sana .
bircancım canımsın sağol artık daha umutluyum bu sefer üzmicem kendimi ve bebeğimi biz iyiyiz Allaha emanetiz diyorum hep bol bol dua ediyorum sizlerinde dualarıyla inşallah bebeğimi hayırla ve sağlıkla alacağım kucağıma
ayşecim canm sağol ne güzel böle güzel düşünceli güzel kalpli arkdaşlar sahip olmak iyiki varsınız
sağol canım oğluşun nsıl sen nasılsın bakalım
kardeşim canım benim sağol desteğin için ben size ne dedim beryal ayağını sürüdü teker teker peşinden gidiyoruz elbette sıra sizde çok yakında inşallah bu güzel haberi sizlerde vereceksiniz
sağol toprağım doktor ne derse uygulucaz tabi yeterki hayırla ve sağlıkla gelsin meleğim sizlerde dualarınızı eksik etmeyin üzerimizden ben sizlerin dualarınn faydasını gördüm eşimle doktordan dönüyorduk eşim tedirgin işte miyom var diye dedim biz buraya gelirken kimlerin dualarını arkamıza aldıkta geldik biliyormusun Allahın izniyle hiç bişey olmaz kalbini ferah tut dedim:)
Ayakta uyuyorummmmmm
Gece klkınca sahura böyle oluyorrr..Neyse son ikigünnn...
Kızlarr yarın 21.günümmm..Çalşmalara devammm..Bakalımmm..
Bu arada belimde yastık dün gece öyle uyuya kalmışımmm..Çok belim ağrımışşş..
Bu ay tutarsa dün geceden derim heralde okadar yastık etki etmiştir heralde...
ilahi nseli hiç gülecegim yoktu ama inşallah tutar maşşallh kalmamış epeyi tutmuşun orycu bana bak ne yazmışım nesli yazacaktım puhahahaha
amin amin inşallah öyle çoğalsınki saçlarım eşarba sığmasındivicim sen rahat ol herşeyin başı stres başımıza ne geliyorsa stresten geliyor ama bazen elde olmuyor işte neyse gür saçların olsun inşallah hayat ne tuhaf bende saçlarım azalsa biraz diye şikayet ederim hep çok kalındırda işte insan elde olmayanı istiyor ama tabi hepten dökülmesinide istemem yani neyse bulunduğumuz durumdan memnun olmak lazım dimi tdavi konusuna gelince hayırlısını ile canım belki kafandan attığın zaman meleğin gelip konar göbüşüne sana sürpriz yapar hayatını yaşa boşver dicem ama sanki biz yapabiliyormuyuz hayırlısı canım
hayırlı sağlıklı gelsin inşallah cnmselamlar canlarımmmmmmmm
nasılsınız herkse iyidir inşallah
biz evimize geldik oğluşumla
dünde dr kontrolüm vardı
2 düzey ultrasyon için prof bir dr gittim detaylı bakıldı bebeğime bir sorun olmasın diye
allaha bin şükür bir sorun görünmedi
bebeğimin cinsiyetide kesinleşti kız olduğu
defne hanım göbüşümde teyzeleri
kısmetse doğumum ocak ayının ilk haftası olacakmış.
rabbim isteyen herkese bu güzel duyguları yaşatsın inşallah
çok sevindim canım ablamiyi akşamlar ilk gözağrılarım canımın canları nasılsınız bakalım bugün doktora gittik inanın giderken kalbim yerinden fırlayacak sandım nefes alamıyorum sandım amaaaaa çok şükür rabbime bebişimin kalp atışını gördüm Allahım anlatılacak gibi değil çok muhteşem bir şey sanki dünya durdu bebeğim ve ben vardık rabbim isteyen ğherkese nasip etsin bu duyguyu sadece kalp atışı bile beni mest etti bide kendisini görsem ne olur bilmiyorum doktor çok büyük birmiyomun var rahimin içinde düşüğe sebeb olabilir dedi belki uzun süre yatmam gerekebilirmiş ben bebeğimi rabbime emanet ettiminşallah herşey yolunda gider ve ben meleğimi kucağıma alabilirim
Cancağazlarımmm nasılsınızzzz....
Hayırlı Cumalar Olsunn..Dualarımız Kabul Olsunn...Rabbim şu mübarek günün hürmetini bizim de kucaklarımızı boş bırakmasınnn Tez zamanda hepimizi birer brer müjdeli haberlerimizi verelim inşallahhh..AMİNNNNNNN....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?