CANIM TOPRAĞIM DUALARIM SENİNLEsağol toprağım doktor ne derse uygulucaz tabi yeterki hayırla ve sağlıkla gelsin meleğim sizlerde dualarınızı eksik etmeyin üzerimizden ben sizlerin dualarınn faydasını gördüm eşimle doktordan dönüyorduk eşim tedirgin işte miyom var diye dedim biz buraya gelirken kimlerin dualarını arkamıza aldıkta geldik biliyormusun Allahın izniyle hiç bişey olmaz kalbini ferah tut dedim:)
BAKALIM BERYALİM belkide dr. bana güzxel haberir verir belli mi olur..Çünkü ben adetim günü gelmeden gidim ne yapmam gerekiyorsa bir konuşayım diyorumm..Yada hangi yolu takip edeceksekk...Bakalım hayırlısıı...Çübkü dr. a birde en son 1 sene önce gitmişim...
:
inşallah canım tutunmuştur meleğinAyakta uyuyorummmmmm
Gece klkınca sahura böyle oluyorrr..Neyse son ikigünnn...
Kızlarr yarın 21.günümmm..Çalşmalara devammm..Bakalımmm..
Bu arada belimde yastık dün gece öyle uyuya kalmışımmm..Çok belim ağrımışşş..
Bu ay tutarsa dün geceden derim heralde okadar yastık etki etmiştir heralde...
neyse ben kurabiye taiflerine bakmaya gidem bayyy
canım nasılsın bu arada
inşallah canım tutunmuştur meleğin
ayyyyyy ne kurabiyesi
bayılırım kurabiyeye
hımmmmmmmmm nefis
bende istiyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/album.php?albumid=19374&attachmentid=249611
DİVİŞİM BU FOTOLAR BAYRAMDA ÇEKİLDİM TATLIM DORUK VE BEN BU FOTOMDA GÖBÜŞÜM BELLİ BAK 15 GÜN ÖNCE ÇEKİLDİM
CANIM TOPRAĞIM DUALARIM SENİNLE
RABBİM SAĞLIKLA KAVUŞTURSUN YAVRUNA İNŞALLAH.
eşinde demiştir bunlar nasıl kadın hepsi toplanmışlar bir yerde diyordur
benim eşim sizleri biliyor hatta bazen soruyor kaç bebeğiniz oldu diye
diyorum ki çok az kaldı hayırlısıyla hepimizin kucağı dolacak inşallah
inşallah canım güzel haberler verirsin bize eşine ve babana
rabbim hakkınızda hayırlısını versin inşallah
canım dün burda bi tarif vardı krem şantili kurabiye ben çok begendim ama eşim begenmedi bende kendim yedim gönderim canın çektiyse canım
bu arada günaydınnnnnnnnnnnnn:76:
canım dün burda bi tarif vardı krem şantili kurabiye ben çok begendim ama eşim begenmedi bende kendim yedim gönderim canın çektiyse canım
bu arada günaydınnnnnnnnnnnnn:76:
Oyy maşaallhhhh çok tatlısınız...Çok öptüm üçünüzüde....
Amin canım benim aminnn...Öyle hayal kuruyorum ki babama hamile olduğumu dede olacağını nasıl haberini versmem diyee...İnşallah hayallerim gerçekleşirrr..İnşallah o günleri de görürürzxzzz...Rabbim o duyguyu tüm evlat hasreti çekenlere nasip etsin...Affff affffffffff.......
günaydın ayşeciğimmm...
günaydın nesliş teyzoş
benim sıpalarda öpüyorlar seni kocaman
allahım nasip etsin inşallah o güzel günleride görürsün canım
İninşallah canımmm inşallahhh....
Bir yazı yazdım deminnn eğer sizleri üzdüysem affolaa...Sadece içimdekileri paylaştım...
Hayal etmesi bile çok güzel iken gerçeği ile nasıl mutlu olabileceğimi siz düşünün...
Şu satırları yazarken içim ağlıyor ama yüzüm de bir tebessüm hep varrr...
Neden mi...
Ben hep hayal kuruyorum bebeğim kucağımda emziriyorum ve kokusu burnumda öpüyorum...İnsan gerçekten olmayan ve hayalini kurduğu bir canlının kokusunu hisseder mii? Ben hissediyorum...O an da anlık da olsa kendimi mutlu ediyorum..Canımdan can gidiyor hayal olduğunun farkına vardığımda...Belki de diyorum böylesi daha hayırlısı ama elimde değil...sonra düşünüyorum nasıl altını alacağımı, onu nasıl yıkayacağımı, onunla nasıl vakit geçireceğimi, hatta düşünüyorum da onu hiç yatağına yatırmayacağım geçen yılların yokluğunun geçtiği tam 6 yılın acısını çıkarmak için yanımda kokusu ile belki de hiç gözlerimi kırpmadan onu izleyerek uyumaya çalışacağımı kokusunun burnumun deliklerinde hissedeceğimi düşünüyorum...O canım olacak..Benim hasretini çektiğim yavrum olacak...Yada olacak mı?? Yoksa hep hayallerimde mi kalacak...
Tam 6 yıl bitti son 4 yıldır sürekli aynı şeyi düşünmek ve zaman geçtikce hayallerimle yaşamaya alıştığımı fark etmek beni üzüyor...Üstelik büyüklerim benden her seferinde onun varlığını sorduğunda ne kadar kahrolduğumu bilseler yinede sorarlar mı acaba. Baba yüreğinin kahrolduğunu ben gördüm babam bana sorduğu gün ve o gün kendime geldimmm...Ben bunun üstüne düşmüyormuşum meğer sadece hayallerimi yaşıyormuşum diye..Ve kendim önce üstüne düşüyorum...Gerisi gelecek asla VE ASLAAAA bırakmayacağım peşini...O kokuyu hissedeceğimmm...O anları yaşayacağım...Her defasında başkasının yavrularının kokuları ile yetinmeyeceğimmm...Kendi yavrumuzun kokusunu hisedeceğimm..Babamada aynı şekilde kendi torununu sevmesi için mücadelemi asla bırakmayacağım...Mücadeleme başladımmm...Rabbim benim ve bu hasreti çeken tüm kader arkadaşlarımın Yar VE Yardımcısı olsun...Tevekkül Ve Sabır İle....
amin amin inşallah öyle çoğalsınki saçlarım eşarba sığmasın
hayırlı sağlıklı gelsin inşallah cnm
çok sevindim hiçbir sorun olmadığına
göbüş büyüdümü hiç resim ekledinmi yeni halinle
:79:
olacak canım benim hepsi gerçek olacak inşallah allahın izniyle
ama seninde dediğin gibi dünya telaşesinde isteklerimiz hep istek olarak kalıyor
bende enin gibi ev alalım borç olmasın araba alalım ama n şunu yapalım derken bebeği erteledik sonra biz isteyincede bebeğimiz olmadı birikimimizin çoğu bebek aramakta gitti
şimdi düşünüyorumda ne kadar boş şeylerle uğraşmışız
eskiler derya hani bebek kısmetiyle gelir diye bu söz çok doğru bende inanmazdım ama öle gerçekten
bebek doğunca rızkı çıkıyor bir şekilde.
en iyi şeklide büyüyüp gidiyor sen farkında olmadan.sen içini ferah tut ve sabret canım
bu ayki durumuna göre hiç vakit geçirmeden dr kontrollerine başla lütfen.
Sağol canım benim desteğin içinnnn...İnşallahbebeğim bu ay tutunmuşturda inşallahh dr. güsel haberini verir bizeee....
Dr. kontrolünede bşalyacaz olsada olmasadaa..Rabbim bizi uğraştırmadan meleğimizi yollar inşş..Çok korkuorumm..Karşımıza bir problemşer çıkacak diye...İnşallah çıkmazzz...Beleney ablam ve senin gibi bizlerde kavuşuruz inşallah bebeklerimize....çokkkkkkkkkkkkkk öpüyorum birtanrmmm canım arkadaşımmmmm iyi ki varsınnnnnn...İyiki varsınızzzz.....Ama tek isteğimmm beryalim sana yetişmek belenay ablama yetişmekkk...Hamileliklerimizde beraber olabilmekk.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?