:) en çok tükettiğim şey domates zatengünaydın canikom
inşallah önemli bir şey değildir
vitaminini aksatmadan iç
ve besin olarakta o vitamin hangi besin de fazlaysa ondan yemeye çalış
e vitamini faydalı diye biliyorum amasen yinede dr sor tatlım
e vitamini en çok domates fındık ceviz badem balık ton balığı ve zeytin yağında var
yok kapatmam cnm ama ismini değişsek fena olmazçok teşekkür ederim canikom
inşallah canım
kavuşursunuz meleklerinize
topiği kapatmayı aklından bile geçirme sakın zaten zor toparlandık burdan devam ederiz
divinty nereye kayboldun canıikommmmmm
selam kızlar nasılsınız eleyna canım tebrik ederim...beryallll sana bişi sorcam ben dr a gittim endokrine guatr dan şüphelendim zararsız nodülüm varmış testler yani hormonlar normal çıktı insülin direnci hafiften düşük bende pko var bana glifor tarzı bi ilaç veririsiniz dedim tabi kullanabilirsin dedi hemde zayıflatır dedi ben daha öncede glugophage diye bişey kullanmıştım hatırlıyorum bebek için sen kullanıodun demi nasıl zayıflatıomu adeti düzenliomu nolur yardımmmm
selam kızlar nasılsınız eleyna canım tebrik ederim...beryallll sana bişi sorcam ben dr a gittim endokrine guatr dan şüphelendim zararsız nodülüm varmış testler yani hormonlar normal çıktı insülin direnci hafiften düşük bende pko var bana glifor tarzı bi ilaç veririsiniz dedim tabi kullanabilirsin dedi hemde zayıflatır dedi ben daha öncede glugophage diye bişey kullanmıştım hatırlıyorum bebek için sen kullanıodun demi nasıl zayıflatıomu adeti düzenliomu nolur yardımmmm
canım ben 4 yıldır kullanıyordum geçen hafta bıraktım hamilelikte bile 5 aya kadar kullanılıyor
adetlerimi düzene sokuyo yediklerimede dikkat edersem kilo verdiriyor ve yumurtlamaya yardımcı yani bunlar pkolular için geçerli tabi
o ilaç çok iyi içindedki maddeler aşağı yukarı aynı zaten ben 850 mg glukofen kullandım hep.
Selam cnm bende pko var ve 2 senedir glukofen kullanıorum ama en iyisi glifor mu ne oymuş...Bana bir dr. arakadaşım yeni söyledi..Gerçi hepsi metformin içerikli bir ilaç ve ben glukofenin çok gzel etkilerini gördüm özellikle adetlerimi düzene soktu..Ve zayıflattı..Dikkat edersen eve kilo kaybı güzel oluyor
divişim canımmm inşş sıra bizlerdeee...inşallahhhh...Ya artık insanların hati sizde sıra hadi ne yaptınız demeleri varya sinir oluorumm ama burada hoşuma gidiyorrr...:):)
canım ben 4 yıldır kullanıyordum geçen hafta bıraktım hamilelikte bile 5 aya kadar kullanılıyor
adetlerimi düzene sokuyo yediklerimede dikkat edersem kilo verdiriyor ve yumurtlamaya yardımcı yani bunlar pkolular için geçerli tabi
o ilaç çok iyi içindedki maddeler aşağı yukarı aynı zaten ben 850 mg glukofen kullandım hep.
kızlar ben bugün hastalandım ve şoktayım glifor 1gündemi etki etti şimdi yani...daha 6gün var adetime anlamadım
GÜNAYDIN GÜZELLER......
Nasılsısnız fıstıklarrrrrrrr......
bende iyi syalırım bugünlerimize şükür allah a sizler nasılsız hadin bakalım bu hafta kim verecek müjdeyiii...
ya kızlar bana 2007 de gittiğim dr önermişti bu ilacı o zaman klomen kullanıyodum yumoşlarım büyümüyodu
oluşan yumurtalarımın gelişmesi için vermişti
sonraki gittiğim dr sordum
ilk önce kullanabilirsin dedi
2. gitmemde ilacım bitti yazarmısınız dedim
senin öyle aşırı aman aman bi kilon yok biz onu çok kilolu hastalara veriyoruz kullanmana gerek yok dedi reçete yazmadı
bende sağlık ocağında uzman doktora yazdırdım kullandım epey zaman
kilo veremedim hiç ama adetlerimi düzene soktu o bi kesin
geçen günde kocikin amcasının karısı tüp bebek tedavisi görüyo
dr ilk başta onada vermiş ama sonra böbreklere zararı var uzun süreli kullanımlarda diye bir müddet ara verdirmiş
benim şimdi kafam karıştı
zararlımı bu ilaç zararsızmı
birde ben 2 aydır falan kullanmıyorum bıraktım
dün bu mesajları okuyunca tekrar başlayım dedim ama şimdide vitamin kullanıyorumya zararı olurmu bilemiyorum
düzenli kullandığım zaman adetlerim günü gününe geliyordu
ilacı bırakınca 3 gün 5 gün gecikmeli geliyor
hatta şimdi eli kulağında gelmek üzere adetim bir türlü gelemedi gitti
geçen ayın 13 ünde olmuştum
ayın 19 u olmuş hala gelecek
1 haftadır göğüslerim kopacak sanki gelsede kurtarsam şu hassasiyetten
eskiden ne güzel belim ağrırdı şimdi göğüslerim ağrıyo
ne dengesiz bi kadınım
herkese slm çok uzun aradan sonra yine aranıza döndüm:79:
herkesler iyidir umarım beni soracak olursanız oğluşumla birlikte büyümeye çalışıyoz
yeni hamilelere hayırlı olsun diyorum sağ salim kucaklayın meleklerinizi inşllah
henüz olmayanlarada tez zamanda göndersin rabbim inşllah
herkese slm çok uzun aradan sonra yine aranıza döndüm:79:
herkesler iyidir umarım beni soracak olursanız oğluşumla birlikte büyümeye çalışıyoz
yeni hamilelere hayırlı olsun diyorum sağ salim kucaklayın meleklerinizi inşllah
henüz olmayanlarada tez zamanda göndersin rabbim inşllah
canım ben 4 yıldır kullandım bir sorun yok .hatta geçen gün aile hekimimiz kilo vermiş hayırdır dedim diettemisiniz bana dediki senin ilaçtan bende içiyorum şaşırdım .adama dedim siz niye içiyorsdunuz dietle beraber içince kilo verdiriyor dedi.bendedim bayanlar içiyor sanıyordum yok dedi kilolularda içiyor ama kadın doğumcularda bu ilacı yazıyorlar hastalarına det ve yumurtlama düzensizliği için dedicanımsınnn valla sende olmasan bende halen adet düzensizliği çekiyor olacaktımm....
Ya kızlar birşey söylim mi..PKO nun tek tedavisi Metformin içerikli ilaçlar ancak hiç bir doktor normALDE vermiyor..Sorarsn eğer aaa tabii kullan o seni düzenede sokar ve kilo vermeni sağlar diyorlar...Ve pko sitelerindeki kızlarda aynı şeyi yaşamışş...Çok Merak ediyorum böyle bir ilaç varken niye önermiyorlar ki..:üstleki senelerce kullan yine bir zararı yok...Süper adet düzenliyor kilo verdiriyor üstelik iştah kesici ve miğdeni üküçltüyüor resmenn ama drların hiç birinden bu ilacı önerdiğini duymadımm..Ve hep sebebini merak ettim...Beryalim neden acaba...
Ben bu ilaçtan önce aylardır ki 7-8 ay adet olmadığımı biliryorumm...Ve hep LH hormonum yüksek çıkardı...Şimdi 2-3 ayda bir LH için kan veriyorum bnütün hormonlarım süperr üstelik en geç 45. günü reglim geliyor...SEviyorum BEn Metformini İyiki Varsın...Yalnız tek önerim bol su için gün içerisindee...Zaten içenler farkında felaket susatan bir ilaçç...BEnim aklıma geldiğinde gün içerisinde hemen su ihtiyacı doğuyorr...Sendede öylemi Beryalim...Bu arada bende GLUKOFEN 850 KUllanıyorum sabah akşam günde iki kere...
hakkında hayırlısı olsun canımselam kıslar bugünlerde çok büyük bir imtihandan geçiyorum galiba sabredersem ne ala ama sabrım tükendi gibi sabahtan beri ağlıyorum.bana çok dua edin hayatımız alt üst oldu inşallah en kısa zamanda sıkıntılarımız geçer kendinize çok iyi bakkın
selam kızlar neslihan ve beryal saolun canlarım ben şimdi 1kutu glifor aldım 850mg dr günde 1kez dedi bu kutu bitince o zaman devam edeyim madem zararı yok uzun süre kullanınca bugün daha ilk içtim ve mahvoldumya ne ter döktüm akşam yemeği yiyemedim midem bulandı bunlar geçicidir inşallah...adetim düzelsinde başka bişey istemem şimdi kılzar benim 24ünde adet olmam lazım ilaçsız zaten olamıyorum ve glifora bugün başladım benim bu ay etki etmez demi duphastonumu içeyim en iyisi...inşallah kilolarda gider şu kistlerde 2.bebeğe hazırlık olmuş olur hehe...
GÜNAYDIN GÜZELLER......
Nasılsısnız fıstıklarrrrrrrr......
bende iyi syalırım bugünlerimize şükür allah a sizler nasılsız hadin bakalım bu hafta kim verecek müjdeyiii...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?