hg cnmherkese slm çok uzun aradan sonra yine aranıza döndüm:79:
herkesler iyidir umarım beni soracak olursanız oğluşumla birlikte büyümeye çalışıyoz
yeni hamilelere hayırlı olsun diyorum sağ salim kucaklayın meleklerinizi inşllah
henüz olmayanlarada tez zamanda göndersin rabbim inşllah
valla divitşimm bende bu konuyu çok araştırdım böbrek lere zarar vermesi durumunu...Ancak sürekli kullanmak zorundayız çünkü bizim kadın hastalıklarından yumurtlama ve adet olma problemimiz var ve 5 ay üst üst adet görememe belli bir süre sonra rahim duvarının kalınlaşmasına ve kansere kadar yol açıyormuş..Amas ilacın etkisini bol su çereke bence önleyebiliriz...Ben dr. sormuştum PKO var ve bunu içmek zorundasın demişti.....
ayrıca benim komşum bir kadın doğumunun asistanı oldu yeni işe başladıı...Bu hafta soracağım ona bu ilacı ve oda dr. soracakk...Cevabını sana iletirim tatlımm...Zaten ay başındada dr. gidiyorumm...
Ayrıca çok yakın aile eczacımız var adam 40 yıllık eczacı ve ben geçen sefer glukofeni ordan aldım bana tek dediği Glikofer kullan o daha iyi dedi..Bu kutu bitince dr.ada sorunca ben payalaşcam sizinlee...Çünkü bu böbrekereverdiği etkiyi bende uzun bir süredir araştırıyorum canımcığımm...
günaydın cnlarım nasılsınız beryalim pazrtesi nasıl geçti kontrolünüz merak ettim cimcime hanım nasıllar ben dün gitmeim doktora yarın gideceğiz büyük gün yarın hayatımda ilk defa bebeğimin kalp atşını göreceğim çok heyecanlıyım sanki benim kalbim yerinden fırlıcak gibi dua edin nolur güzel haberle döneyim buraya
divicim sen nasılsın canım saçların için vitamin kullanıyorsun anladığım kadarıyla yarasın inşallah
bir hamiş daha varmış eleyna gözün aydın tebrik eerim canım rabbim hayırla ve sağlıkla kucağınada almayı nasip eder inşallah
darısı bizim kızların başına divi,vale,neslihan,ayşe,haksever rabbimden diliyorum inşallah en kısa zamanda meleklerinizi göndersin hep dualarımdasınız ben inanıyorum az kaldı herkes hamiş listesinde olacak umut listemiz umudumuzla birlikte tükenecek koca göbek dolacak listemiz inşllah yeterki rabbim hayırla ve sağlıkla göndersin meleklerimizi
ee bide annelerimiz ve bebeleri var onlarada sağlık mutluluk huzur diliyorum
günaydın bacımgünaydınnnnnnn
nasılsınız bacılarım ben bugün yani 4 ay sonra adet olabildim oda sökülürse hapsız ilaçsız dogal olarak
kızlar allah nasip ederse egerki ekimin 7 sine randevu alabilirsek doğum doktoruna gidicem inşallah o zamana adetimde biter dimi hakkaızda hayırlısı olsun inşallah
cemrem canım neyin var senin ya beryal ablamın dedigi geri dönüşü olmayan hatalar yapma lütfen canım ya ilçede yaşamak gerçekten çok zor bak ben 7 senedir kaynana bide biliyosun görümcemin oğlu onlar benim yanımda yani bide beni düşün allahım sen sabır ver bizlere
beryal ablam sen nasılsın çıkayımda ev işlerine bakım azcık
neslihan aman olsunda hayırlısı ile ikize üçüze razıyız öptüm herkesii:79::79::79::79::79::79::79::79::79:
selam kızlar ne var ne yook
uğrayamadım ne zamandır
yeni hamileler var çok sevindim ya allahım sağlıkla kucaklarına almayı nasip eder inşallah
selam kızlar nasılsınız belenayım senden haber varmı die girdim buraya ev işi yapıyorumda missafirim gelecek...yoksa arıcaktım seni eğer yazmasaydın hehe...canım inşallah yarın hayırlı haberlerle gelirsin buraya bak hemen yaz olurmu merakta bırakma bizi dua edicem sana ve bebişine...
günaydın cnlarım nasılsınız beryalim pazrtesi nasıl geçti kontrolünüz merak ettim cimcime hanım nasıllar ben dün gitmeim doktora yarın gideceğiz büyük gün yarın hayatımda ilk defa bebeğimin kalp atşını göreceğim çok heyecanlıyım sanki benim kalbim yerinden fırlıcak gibi dua edin nolur güzel haberle döneyim buraya
divicim sen nasılsın canım saçların için vitamin kullanıyorsun anladığım kadarıyla yarasın inşallah
bir hamiş daha varmış eleyna gözün aydın tebrik eerim canım rabbim hayırla ve sağlıkla kucağınada almayı nasip eder inşallah
darısı bizim kızların başına divi,vale,neslihan,ayşe,haksever rabbimden diliyorum inşallah en kısa zamanda meleklerinizi göndersin hep dualarımdasınız ben inanıyorum az kaldı herkes hamiş listesinde olacak umut listemiz umudumuzla birlikte tükenecek koca göbek dolacak listemiz inşllah yeterki rabbim hayırla ve sağlıkla göndersin meleklerimizi
ee bide annelerimiz ve bebeleri var onlarada sağlık mutluluk huzur diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?