çok salağım bennnn...
Bu akşam bebek kıyafetleri satan büyük bir mağazaya girdimm ve öyle kıyafetlere baktımm...kızım olursa undan oğlum olursa bunlardan alırım dedim ve düşündüm o anda hastane çıkışlarına bakıp hayalini bile kurdummm...
Satıcı geldi vve yardımcı olabilirmiyim ne tür birşey bakmıştınız dedi bende bir hediye alacağım öyle baktım dedimm...ve tabii ki birşey alamadan elim boşşşşş çıktımm....boynum büküldü nerde ise ağlayacaktımmm...ama sonra dedimki kendi kendime rabbim sana sığındım bizimde kollarımızı boş bırakma dedimm...belenay ablama beryale ve diğer kızlara nasıl nasip etti isen bizlerede nasip edersin inşallah dedimm...ve eve geldimmm...
Böyle şeyleri yapan var mı aranızda....,
bu arada meltemciğimm şükret ki bir tanede olsa kızın var ve maşaallah kocaman oldu...
beryalim bana bi ticker yapar mısın sana zahmet olmazsa canım
9 kasım 2010 da dogum yaptım
geçmişe bi dönüyüm yarın okuyum cnmİnşallah canımmm inşallahhh...Bende haftaya dr.a başlıyorumm inşallah bizlerde kalırız hamile...abbim hayırlısını versinnn...Bendede var öyle kıyamıyorum vermeye...Bu arada Geçen bir yazı yazmıştım bilmiyorum gördünmü bir kaç sayfa geride sanırımm hep öyle duygusalım anlayacağınn...Çok sıklaştı bu aralar duygusallığmmmm..Hani böyle biran önce olsun istiyorum ama bir okadarda korkuyorum..
valla dr bi gidiyim konuşalım görüşelim ne diycek ne yapacak ona göre konuşuruztamam canım her ay çekilince eklerim profilime
kardeşin için sevindim inşallah hayırlısıyla doğum yapar
sende en kısa zamanda meleğine kavuşursun inşallah canım
ayy sende duymak istediğimde tam buydu
eşinden dolayı fazla ısrar etmek istemedim sana ama dr değişikliği şarttı senin için
süper haber bu
hayırlısı olur inşallah canımmmmmmmmmmmmmm
delimisin tabikide gençsin güzelsin özelsin daha ne olsun
çocukta yaparsın kocana da bakarsın vildoşada zaman ayırırsın benim canım arkadaşım
yürü be kim tutar seni arkanda beryal var
Bende valla son 3 saattir ondan buralardayım belenay ablamı çok merak ettim bir kaçgündür de yok ama halemn haber yok .....Gelmemişte....Ya biri bardı kimdi onunla tel ile iritbata geçen?????,
İnşallah yarın güzel haberleri verir ablammm...
Kızlar bugün 25.günüm ve regl olacak gibi karnım ağrıoooo...Miğdem bulanıyorr...Sanırım psikolojik...
inşallah güzel haberlerle gelir canımselam kılzar nasılsınız belenaydan haber varmı acaba diye bakayım dedim.dr a gidicekti bugün...
Bende valla son 3 saattir ondan buralardayım belenay ablamı çok merak ettim bir kaçgündür de yok ama halemn haber yok .....Gelmemişte....Ya biri bardı kimdi onunla tel ile iritbata geçen?????,
Kızlar bugün 25.günüm ve regl olacak gibi karnım ağrıoooo...Miğdem bulanıyorr...Sanırım psikolojik...
geçmişe bi dönüyüm yarın okuyum cnm
bu ara pek geçmişe bakmadım
ben pek duygusal değilim... Ama bu aralar saçma sapan herşeye ağlıyorum
Valla dr bi gidiyim konuşalım görüşelim ne diycek ne yapacak ona göre konuşuruz
tedaviyede başlarsam eğer burda olmam için daha çok sebebim olacakKonuşacak paylaşacak bişeylerim olur o zaman
şimdi hiçbişey bulamıyorum yazmak ve konuşmak için
Keşke en başta seni dinleyip başka dr arasaydım pes etmeseydim
neyse zararın neresinden dönsek kardır
Bende yemek yiyorum daha masadan kalkmadan acıkıyorum
midem bulanıyo başım dönüyo :94:
Daha yeni adetim bitti
adet olmasam hamileyim diye ortaya düşecem
Beloşu bende merak ettim
ve valerimi çok özledim
günaydınnn kızlarrrrr nasılsınz bugün bende idare eder gibi bişi
Diviş neslihan bakın bu aralar üçümüz doktoa gitcez zaten listede 3 sıralıyız zaten
bakın
1.divinty
2.nesihan165
3.xaysex
ilk önce kim gitcek bilmem inşallah bizde diger arkadşalrda güzel haberleri verecez neslihan inşalllah tedaviye başlamadan hamiş kalırsın
günaydın aysemgünaydınnn kızlarrrrr nasılsınz bugün bende idare eder gibi bişi
diviş neslihan bakın bu aralar üçümüz doktoa gitcez zaten listede 3 sıralıyız zaten
bakın
1.divinty
2.nesihan165
3.xaysex
ilk önce kim gitcek bilmem inşallah bizde diger arkadşalrda güzel haberleri verecez neslihan inşalllah tedaviye başlamadan hamiş kalırsın
günaydın canım
olsun inşallah bu dr sana meleğini göbeğini kondurmanda yardımcı olur.
Hakkında hayırlısı olsun
ama bu kez sakın vazgeçme tatlım.vildoş abla olsun
seni o kadar iyi anlıyorum ki canım neslişim ama sabretmek lazım nolur kendini yıpratma böle yaparak hmile kalmayıda engelliyorsun akışına bırak tabi kolay değil ama sabrın sonu selamettir senin için dua ediyorum canım inşallh en kısa zmand rabbim meleğini göndersin ama sadece istemek değil tatlım hayırlısını istemek önemli hem ağlattın beni yaaa hadi bakalım umudumuzu kaybetmeden dua etmeye devam gelecek meleğin ben inanıyorum ama lütfen illa olsun deme hayırlısıyla olsun deHayal etmesi bile çok güzel iken gerçeği ile nasıl mutlu olabileceğimi siz düşünün...
Şu satırları yazarken içim ağlıyor ama yüzüm de bir tebessüm hep varrr...
Neden mi...
Ben hep hayal kuruyorum bebeğim kucağımda emziriyorum ve kokusu burnumda öpüyorum...İnsan gerçekten olmayan ve hayalini kurduğu bir canlının kokusunu hisseder mii? Ben hissediyorum...O an da anlık da olsa kendimi mutlu ediyorum..Canımdan can gidiyor hayal olduğunun farkına vardığımda...Belki de diyorum böylesi daha hayırlısı ama elimde değil...sonra düşünüyorum nasıl altını alacağımı, onu nasıl yıkayacağımı, onunla nasıl vakit geçireceğimi, hatta düşünüyorum da onu hiç yatağına yatırmayacağım geçen yılların yokluğunun geçtiği tam 6 yılın acısını çıkarmak için yanımda kokusu ile belki de hiç gözlerimi kırpmadan onu izleyerek uyumaya çalışacağımı kokusunun burnumun deliklerinde hissedeceğimi düşünüyorum...O canım olacak..Benim hasretini çektiğim yavrum olacak...Yada olacak mı?? Yoksa hep hayallerimde mi kalacak...
Tam 6 yıl bitti son 4 yıldır sürekli aynı şeyi düşünmek ve zaman geçtikce hayallerimle yaşamaya alıştığımı fark etmek beni üzüyor...Üstelik büyüklerim benden her seferinde onun varlığını sorduğunda ne kadar kahrolduğumu bilseler yinede sorarlar mı acaba. Baba yüreğinin kahrolduğunu ben gördüm babam bana sorduğu gün ve o gün kendime geldimmm...Ben bunun üstüne düşmüyormuşum meğer sadece hayallerimi yaşıyormuşum diye..Ve kendim önce üstüne düşüyorum...Gerisi gelecek asla VE ASLAAAA bırakmayacağım peşini...O kokuyu hissedeceğimmm...O anları yaşayacağım...Her defasında başkasının yavrularının kokuları ile yetinmeyeceğimmm...Kendi yavrumuzun kokusunu hisedeceğimm..Babamada aynı şekilde kendi torununu sevmesi için mücadelemi asla bırakmayacağım...Mücadeleme başladımmm...Rabbim benim ve bu hasreti çeken tüm kader arkadaşlarımın Yar VE Yardımcısı olsun...Tevekkül Ve Sabır İle....
amiiiiin toprağım ne güzel dua etmişsin gönülden amin diyorum
inşallah canım benim yetişirsin bize
bizle olmasada inşallah diğer arkadaşlarımızla beraber güzel bir hamilelik geçirirsin .
rabbim sana ve tüm isteyenlere bu güzel duyguları içindeki kıpırtıları hissetmeyi naip etsin inşallah.
hoşgeldin biz iyiyiz sen nsılsın cnımherkese iyi haftalarrr arkadaşlarrr nasılsınız bakalımmmm
nasılsın yarencim yağız nasılGünaydın herkeseee..iyi haftalar...
sağol hakça teşekkür ederim eylülü ve seni öpüyorumkızlar herkese merhaba.umarım herkes iyidir.
süpriz_mucize
sevgii:)
AYSEN74
belenay canlarım tebrikler.sağlıklı,rahat huzurlu bir hamilelik geçirmenizi dilerim.darısı diğer arkadaşlarımızın başına.
doğum yapan arkadaşlarımızda bebişlerini analı babalı büyütsünler.
beryalcim sen nasılsın?oğlumuz,kızımız nasıl?
görüşmek üzere.
sağol canım amiiiiiinnnn3...ELCHIN.. _________ 6 TEMMUZ
4.süpriz_mucize: ______
5.sevgii:) ____________
6.AYSEN74: ___________
7.belenay: _____________ 2 AĞUSTOS _______
8.dyd . ________________ 25 TEMMUZ _______
9.eleyna _______________ ERKEK ___________ :
canlarım tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkk sevindim hayırlısıyla meleklerinizi kucagınıza alın inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
canım kardeşim hakkıda hayırlısı olsun kardeşin içinde hayırlısı rabbim bilir ounda meleği sağlıkla gelsin inşllahçok güzel çıkmışsınız cnm
her ayını ekle büyümesini bizde takip edelim :)
kızlar ya çok canım sıkkın
kız kardeşim yine hamile...hemde hiç istemeyerek sadece 1 kere dikkat etmemiş ve hamile kalmış
oda istemiyordu oğlu sakat doğduğu için ve rahmi çok yıprandığı için dr bundan sonra hamile kalma demişti
hani bahsetmişimdir doğumdan sonra rahmine estetik yapılması gereken kardeşim
aldırmayı düşünmüyor zaten istese şiddetle karşı çıkardık aldırmasına
doğuracak mecburen
bu sefer sezeryan olup bağlatacak tüplerini
çok kıskandım yaa
keşke bana değilde sana verseydi Allah dedi
vardır bundada bir hayır bana vermiyorsa bir bildiği vardır dedim
yine hamile kalmak istiyorum ben
seni ne yanlış anlıyorum nede kınıyorum kız deli anne olmak istemenin neresi kötü seni bizde daha iyi kim anlarki aynı duyguları yaşıyoruz aynı heyecanı paylaşıyoruz sen kalbini ferah tut olacak cnım inşallah yeterki hayırlısı olsunhakca yaren elchin rüfeyde sizde hg
randevu aldım yine bu sefer doktorumu değiştirdim
halamın kızı tavsiye etti çok memnun kalacaksın eminim dedi
bakalım birde bunu deneyelim
kocacığımı ikna etmek hiç zor olmadı
sibel hamileymiş yine dedim sesimdeki burukluktan anladı
randevu alıyımmı , birkez daha deneyimmi dedim al dedi
beni yanlış anlamayın ve kınamayın lütfen
en iyi siz anlarsınız halimi
kıskançlık veya istememezlik değil sadece imrenme diyelim bunun adına
yürü be divi kim tutar seni geçsin güzelsin senin eliden uçana kaçan kurtulmazçok pis gaza geldim
cumartesi günü yeni evlenen yiğenim davet etti
orda halamın gelini hamileymiş :84:
halamın kızı tedaviye başlamış :95:kardeşiminde hamile kaldığını öğrenince daha ölmedin divin :89:gençsin güzelsin boş boş oturma bişeyler yap dedim kendi kendime
eğer senin bu yaptığın salaklıksa ben en büyük slağımÇok salağım bennnn...
bu akşam bebek kıyafetleri satan büyük bir mağazaya girdimm ve öyle kıyafetlere baktımm...Kızım olursa undan oğlum olursa bunlardan alırım dedim ve düşündüm o anda hastane çıkışlarına bakıp hayalini bile kurdummm...
Satıcı geldi vve yardımcı olabilirmiyim ne tür birşey bakmıştınız dedi Bende bir hediye alacağım öyle baktım dedimm...Ve tabii ki birşey alamadan elim boşşşşş çıktımm....Boynum büküldü nerde ise ağlayacaktımmm...Ama sonra dedimki kendi kendime Rabbim sana sığındım bizimde kollarımızı boş bırakma dedimm...Belenay ablama beryale ve diğer kızlara nasıl nasip etti isen bizlerede nasip edersin inşallah dedimm...Ve eve geldimmm...
Böyle şeyleri yapan var mı aranızda....,
Bu arada meltemciğimm şükret ki bir tanede olsa kızın var ve maşaallah kocaman oldu...
bende akşam uyumuş kalmışım hep aklımdaydın neyse aradımda rahatladımselam kılzar nasılsınız belenaydan haber varmı acaba diye bakayım dedim.dr a gidicekti bugün...
sağol canım benim haber güzel inşallahBende valla son 3 saattir ondan buralardayım belenay ablamı çok merak ettim bir kaçgündür de yok ama halemn haber yok .....Gelmemişte....Ya biri bardı kimdi onunla tel ile iritbata geçen?????,
belenayla telden ulaşan benim canım msj attım dönmedi geç oldu sabah arıcam...
belkimde ynı anda alırız güzel haberlerinizi ne dersiniz kızlar hayırlısıyla inşallahgünaydınnn kızlarrrrr nasılsınz bugün bende idare eder gibi bişi
diviş neslihan bakın bu aralar üçümüz doktoa gitcez zaten listede 3 sıralıyız zaten
bakın
1.divinty
2.nesihan165
3.xaysex
evet toprağım ne güzel demiş adet olmayı bekledim lekelenmelerim oldu hiç ihtiml vermedim sökülsün diye beklerke meleğim sürpis yapmış gelmiş bile umutsuz olmayın kızlar rabbim büyükinşallah güzel haberlerle gelir canım
umutsuz olma bak belenayda adet olcam gibi ĞRIYOR AKINTIM VAR FALAN DİYORDU BAK ŞİMDİ MELEĞİ GÖBÜŞÜNDE
İNŞALLAH SENİNDE YERLEŞME AĞRISIDIR BU
amin durmak yok yol devamhayde bakalım kızlar pes etmek yok
doktor tedavilerinize başlayın
inşallah en kısa zamanda meleklerinize kavuşursunuz
seni o kadar iyi anlıyorum ki canım neslişim ama sabretmek lazım nolur kendini yıpratma böle yaparak hmile kalmayıda engelliyorsun akışına bırak tabi kolay değil ama sabrın sonu selamettir senin için dua ediyorum canım inşallh en kısa zmand rabbim meleğini göndersin ama sadece istemek değil tatlım hayırlısını istemek önemli hem ağlattın beni yaaa hadi bakalım umudumuzu kaybetmeden dua etmeye devam gelecek meleğin ben inanıyorum ama lütfen illa olsun deme hayırlısıyla olsun de
amiiiiin toprağım ne güzel dua etmişsin gönülden amin diyorum
hoşgeldin biz iyiyiz sen nsılsın cnım
nasılsın yarencim yağız nasıl
sağol hakça teşekkür ederim eylülü ve seni öpüyorum
sağol canım amiiiiiinnnn
canım kardeşim hakkıda hayırlısı olsun kardeşin içinde hayırlısı rabbim bilir ounda meleği sağlıkla gelsin inşllah
seni ne yanlış anlıyorum nede kınıyorum kız deli anne olmak istemenin neresi kötü seni bizde daha iyi kim anlarki aynı duyguları yaşıyoruz aynı heyecanı paylaşıyoruz sen kalbini ferah tut olacak cnım inşallah yeterki hayırlısı olsun
yürü be divi kim tutar seni geçsin güzelsin senin eliden uçana kaçan kurtulmaz
eğer senin bu yaptığın salaklıksa ben en büyük slağımsen benim hayallerimi yaptıklrımı bi görsen eşim deli diyordu bana alışveriş için gittiğim her mağazada eşim evin ihtiyaçları için reyona ben bebek kıyafetlerinin bulunduğu reyona koşardım ama her seferinde eşim kızardı ama elimde değil hatta bazen izin vermezdi karşıdann bakıp iç geçirirdim daha bunun gibi bir sürü şey hayaller yine ohooo uç noktalardydı onun için senin yaptığın gayet normal içgüdüsel bir davranış rahat ol canım inşallah bir gün gerçekten onları alacağın bir bebeğin olsun hayırlısıyla
bende akşam uyumuş kalmışım hep aklımdaydın neyse aradımda rahatladım
sağol canım benim haber güzel inşallah
sağol bircanım iyiki vrsın
belkimde ynı anda alırız güzel haberlerinizi ne dersiniz kızlar hayırlısıyla inşallah
evet toprağım ne güzel demiş adet olmayı bekledim lekelenmelerim oldu hiç ihtiml vermedim sökülsün diye beklerke meleğim sürpis yapmış gelmiş bile umutsuz olmayın kızlar rabbim büyük
amin durmak yok yol devam
eveeeet biz geldik dün doktor gittik güzel hberler verdi doktor amcamız düşük riskimiz erken doğum riskimiz var ama öle vahim durumdad değilmişiz baktı inceledi 3 ayı atlattıkmı gerisi kolay dedi hadi bakalım 1 aymız kaldı inşallah oda geçecek ve biz maceramız devam eceğiz bebişimle inanıyorum çok şükür rabbime aa bide kalp atışınıda duyduk daha önce görmüştük bide duyduk dünyanın en güzel sesşerinden biri rabbim isteyen herkese nasip etsin tıkıdık tıkıdık atıyor kalbi maşallah kuzuma benim teyzeleri sizde dualrınızı eksik etmeyin olurmu
divi neslihn ayşe vale haksever sizi bekliyoruz inşallah güzel haberlerle geleceksiniz burdan halaylar çekceğiz hep dualarımdasınız ama sabırlı olucaz bol bol dua edicez hayırlısı için ve en önemlisi pes etmek yok inanacağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?