ne demek canım benim her zaman yanındayımgünaydın aysem
sen ne zaman gidiyon dr
hayırlısı olsun bakalım valede izinden gelsin oda yarışa katılsın
saol canım ya valla desteğini hiç esirgemiyon
her işte vardır bir hayır
cumartesi günü yiğenime gitmemde de var bir hayır
çünkü kocik bana bu dr tavsiye eden halamın kızını hiç sevmiyodu
onu duyunca gitmeme izin vermez sandım ama hiçbişey demedi
demekki ben oraya gidip bu doktoru duyup yeniden başlayacakmışım tedaviyeyuppii
bugün çarşambaymış
günler geçmez şimdi bana cuma gelmek bilmez
eveeeet biz geldik dün doktor gittik güzel hberler verdi doktor amcamız düşük riskimiz erken doğum riskimiz var ama öle vahim durumdad değilmişiz baktı inceledi 3 ayı atlattıkmı gerisi kolay dedi hadi bakalım 1 aymız kaldı inşallah oda geçecek ve biz maceramız devam eceğiz bebişimle inanıyorum çok şükür rabbime aa bide kalp atışınıda duyduk daha önce görmüştük bide duyduk dünyanın en güzel sesşerinden biri rabbim isteyen herkese nasip etsin tıkıdık tıkıdık atıyor kalbi maşallah kuzuma benim teyzeleri sizde dualrınızı eksik etmeyin olurmu
divi neslihn ayşe vale haksever sizi bekliyoruz inşallah güzel haberlerle geleceksiniz burdan halaylar çekceğiz hep dualarımdasınız ama sabırlı olucaz bol bol dua edicez hayırlısı için ve en önemlisi pes etmek yok inanacağız
günaydın canlarım
eşim gelmişti az önce gitti çok üzgünümmmmmmmmmmmm
ne demek canım benim her zaman yanındayım
inşallah fazla bekletmeden gelir meleğin
çok kararlı gördüm seni
hımmmmmmmm dönmek yok ona göre
bebek olacak olacak
niye salak olasın ki ya
kendine haksızlık etme lütfen
demekki içinden gelmiş girmişsin mağazaya
bebişin olunca ona çok güzel ciciler alırsın inşallah
birgün gelecek ve kendi bebeğin için alışverişe çıkacaksın
umudunu yitirme canım benim
sabırlı ol
günaydınnn kızlarrrrr nasılsınz bugün bende idare eder gibi bişi
diviş neslihan bakın bu aralar üçümüz doktoa gitcez zaten listede 3 sıralıyız zaten
bakın
1.divinty
2.nesihan165
3.xaysex
ilk önce kim gitcek bilmem inşallah bizde diger arkadşalrda güzel haberleri verecez neslihan inşalllah tedaviye başlamadan hamiş kalırsın
inşallah güzel haberlerle gelir canım
umutsuz olma bak belenayda adet olcam gibi ĞRIYOR AKINTIM VAR FALAN DİYORDU BAK ŞİMDİ MELEĞİ GÖBÜŞÜNDE
İNŞALLAH SENİNDE YERLEŞME AĞRISIDIR BU
hayde bakalım kızlar pes etmek yok
doktor tedavilerinize başlayın
inşallah en kısa zamanda meleklerinize kavuşursunuz
seni o kadar iyi anlıyorum ki canım neslişim ama sabretmek lazım nolur kendini yıpratma böle yaparak hmile kalmayıda engelliyorsun akışına bırak tabi kolay değil ama sabrın sonu selamettir senin için dua ediyorum canım inşallh en kısa zmand rabbim meleğini göndersin ama sadece istemek değil tatlım hayırlısını istemek önemli hem ağlattın beni yaaa hadi bakalım umudumuzu kaybetmeden dua etmeye devam gelecek meleğin ben inanıyorum ama lütfen illa olsun deme hayırlısıyla olsun de
eğer senin bu yaptığın salaklıksa ben en büyük slağımsen benim hayallerimi yaptıklrımı bi görsen eşim deli diyordu bana alışveriş için gittiğim her mağazada eşim evin ihtiyaçları için reyona ben bebek kıyafetlerinin bulunduğu reyona koşardım ama her seferinde eşim kızardı ama elimde değil hatta bazen izin vermezdi karşıdann bakıp iç geçirirdim daha bunun gibi bir sürü şey hayaller yine ohooo uç noktalardydı onun için senin yaptığın gayet normal içgüdüsel bir davranış rahat ol canım inşallah bir gün gerçekten onları alacağın bir bebeğin olsun hayırlısıyla
belkimde ynı anda alırız güzel haberlerinizi ne dersiniz kızlar hayırlısıyla inşallah
eveeeet biz geldik dün doktor gittik güzel hberler verdi doktor amcamız düşük riskimiz erken doğum riskimiz var ama öle vahim durumdad değilmişiz baktı inceledi 3 ayı atlattıkmı gerisi kolay dedi hadi bakalım 1 aymız kaldı inşallah oda geçecek ve biz maceramız devam eceğiz bebişimle inanıyorum çok şükür rabbime aa bide kalp atışınıda duyduk daha önce görmüştük bide duyduk dünyanın en güzel sesşerinden biri rabbim isteyen herkese nasip etsin tıkıdık tıkıdık atıyor kalbi maşallah kuzuma benim teyzeleri sizde dualrınızı eksik etmeyin olurmu
divi neslihn ayşe vale haksever sizi bekliyoruz inşallah güzel haberlerle geleceksiniz burdan halaylar çekceğiz hep dualarımdasınız ama sabırlı olucaz bol bol dua edicez hayırlısı için ve en önemlisi pes etmek yok inanacağız
bugün çarşambaymış
günler geçmez şimdi bana cuma gelmek bilmez
günaydın canlarım
eşim gelmişti az önce gitti çok üzgünümmmmmmmmmmmm
çok güzel bir oda beğendik
hayırlısıyla bi hamile kalıyım vildanın oda kopmle değişecek
bebişe göre ayarlıycaz herşeyi
eskiler gidecek inşallah
bi resm ekleyim bakıyım beğenecekmisiniz
Eki Görüntüle 265312
Bende çok sabırsızımm...sanırım bende salı gününe randevu alacağım...Ve çok heyecanlıyımmm...Acaba dr. ne diyecek hangi aşamasdaN BAŞLATACAK DİYE...
Ayy diviş banada günler geçmiyorr...:):):) Kalbim heyecandan ölecek...
Çok tatlı canım ...Yaa bende isityuorummm yaa...İnşallah oda olacak canımm..İnşallah sıra ibizde....:
ya bende çok heyecanlıyım
neyseki az önce komşum geldi 2-3 saat oturduk zaman birazcık geçti
evi temizledim bitirdim oturdum 2 dakkalık işmiş
başka zaman sabah başlarım içinden çıkamam akşama kadar
bende daha ne modeller var birer birer eklerim
bizim bebişler çok şanslı olacaklar inşallah neslişim hayırlısıyla gelirlerse
slmmm kızla nasılsısnz
neslihaannnnnhg din kız nasılsın canım inşallah bu ay senden umutluyuz olmassada üzülmek yok tammaammı hayırlısı
divinty inşallah yarın güzel haberlerle gelirsin canım bu arada oda takımlarıda çok güzelmiş canımmeleklerimiz gelsinlerde almak nasip işi canım harbi den bizim çocuklar şanslı olacaklar
beryal abalam allah kavuştursun canımallaha dua et biri yanında biri karnında yalnız değilsin canım inşallah sagsalim gitsin gelsin:2::2::2:
belenay ablammaşallah çok güzel gidyorsunuz inşallah hayırlısıla bide dünyaya gelirsenizdaha ne isterizdimi melegine söyle yalnız kalmasın bizlerde hamiş olalım olarmı
dyd nerelerdesin canım sende gel yaz iki satır bişeyler
valem nerelede ya odamı gidicekti doktora inşallah gerek kalmaz dönüşte güzel haberler verir:13::13::13::13::13:
başka geri kalan kızlar kusura bakmayın ama zaten fazlada gelen yok sanırsam
bana gelince adetim yeni bitti artık durmak yok daha doktor bulamadım ne kadar zor yadoktor bulmak eşim erkek doktora gitmiyor hakkımda hayırlısı
günaydınnnnnnnn
divinty inşallah iyi haberlerle gelisin canım
kızlar benim iş biraz erteledim niyemi çünkü gitcek oldugum doktor çok iyi bir doktoradetin 3 günü muayene edermiş o zaman daha iyi ilgilenirmiş tabi benim adet ne zaman gelirse artık eşimde bu kadına gitceksek bekleyelim dedi tabi adetimi beklicez başka çare yok başka doktorlara gidipte sürünmek rezil olmak istemiyorum burdan konyalı yani şu an bu memlekette bulundudgum hemşehrim tavsiye etti çok sagolsun aynı yerden arkadaş olması ne kadar iyi dimi oda kkya takılıyor hatta şu an aşılama yaptımş sonuç beklyor
bu arada cumanız mubarek olsunnn rabbim dualarımızı kabul etsin inşallahhhhhh
gelmesi güzel oluyorda giderken hepimiz ağlıyoruzgüle güle kavuşun cnm
üzülme yine gelir ...zaman çabuk geçiyor
ayyyyy ne güzel inşallah seninde hayırlısıyla bebeğin olur canıminşallah canııımmm
dün kocikimle çarşıdan eve kadar yürüdük
bebek reyonlarına gittik..erkek bir bebeğe hediye aldık
kendi bebişimizede bişeyler beğendik
ben kız reyonlarındaydım kocik erkek bebek reyonunda
düşünmesi bile çok güzel Allah bilir gerçekleşse nasıl olurhavalara uçarız
bak bebek seni dört gözle bekleyen 3 kişi var elini çabuk tut ve gelne olursan ol gene gel
ister kız, ister erkek ,ister ikiz ,ister üçüz
sen yeterki gel ablanı babanı ve beni daha fazla bekletme
ben sabırsızım ,tahammülsüzüm ,sinirliyim ama ablanla baban benim gibi değilonlar sana yeter beni boşver
olacağı buydu kafayı yedim sonunda
çok güzel bir oda beğendik
hayırlısıyla bi hamile kalıyım vildanın oda kopmle değişecek
bebişe göre ayarlıycaz herşeyi
eskiler gidecek inşallah
bi resm ekleyim bakıyım beğenecekmisiniz
Eki Görüntüle 265312
bugün büyük gün dr günün geldi şekerim güzel haberlerle gel inşallah .Eki Görüntüle 265314 Eki Görüntüle 265315 Eki Görüntüle 265316 Eki Görüntüle 265317
birde bu seçenekler var
raf olanlarda vildana giyinme odası
ayyyyçok sabırsızlanıyorum yaa offff daha 1 gün var dr gitmeme
İnşallah Beryalimmm..Canım benimm inşallahhh...Umudumu yitirmeye çalışıyorumm..
İnşallah ayşecimmmm.... sırası kiminse hamile kalsın canım benimmm..Belenay ablam sırayı savdı çok şükür zincirleri kırdık inşallah sıra hepimizde...
Ay bir kasığım ağrıyor bir belim ağrıyor anlatamamm...Psikolojik gibi diyorum ama bilmiyorumda...Hep en kötüsünü düşünüyorum beryalim çünkü sonra üzülüyorum..
Bende çok sabırsızımm...sanırım bende salı gününe randevu alacağım...Ve çok heyecanlıyımmm...Acaba dr. ne diyecek hangi aşamasdaN BAŞLATACAK DİYE...
oYYOYY ABLAM YA NE GÜZEL HABER BUU DEMEK ITPITLARI DUYDUNNN...çOK ŞÜKÜRRRR...Rabbime binlerce şüklkürlerr olsunn...Oyoyy kuzum ya annesini üzmez inşallah tutunur annesine düşmez o sen merak etme annesi..Yeterki sen içini ferah tut ablam bak dr.da demiş evet risk varmış ama dikkat edersen şunun şurasında 1 ayın kalmış riskli dönemi atlatmana...Oda inş. hay. ile atlatırsınz...Ablam ben sana birşey diyim mi senin kilo vermen bence senin hamile kalmanı çok büyük etkiledi...Bence muucize kilo vermende..Tabii ki önce Rabbim senin için hayırlı zamanı buymuş ama işlte hep bir sebep aramazmıyız ki hayatımızda...Çok seviyomm sizi ço.kkkk...Ablam dua et bana bizlere ne olurr...
Ayy diviş banada günler geçmiyorr...:):):) Kalbim heyecandan ölecek...
Beryalim Allah kavuştursun birtanemm...Üzülmee unutma eşine ait iki tane emanet var sende biri yanında biri göbüşünde...Rabbim TEz zamanda kavuştursun inşallah sular seller gibi geçsin günleriniz...
Çok tatlı canım ...Yaa bende isityuorummm yaa...İnşallah oda olacak canımm..İnşallah sıra ibizde....14 :
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?