hayırlısı olsun neslişimbende az önce hastahaneyi aradım ve randevuyu aldımm...
ÇARŞAMBA 11.40 da gidiyorumm...
Aslıbda Salı günü istedim ama doluymuşş...Dr. biraz iyi bir dr ve çok yoğun oluyormuş...
Neyseki yer buldum ve aldım randevumuuu...
Çok çok çok heycanlıyımmm...
Evet divişim çok çanslı olacakk...Birde bizim ilk teyzesi ananesi dayısı dedesi deli olucak deli..
Ay Rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh...
Bu arada bugün benim 27.günüm ve felaket çok sancım varr..Sanki kasıklarım yerinden çıkacak gibi...
Salı günü sabahtanda gidip bir gebelik için kan verim diyorum zaten 32. günüm oluyorr..
Gerçi ben 45 günde bir regl oluyorum geçen ay sadece 35. gün geldi..
Şimdi benim bu haftaki bu kasık sancılarım bel ağrılarım vs. yuumurtlama belirtisimi adet bedlirtisimi yoksa psikolojik mi...
Bebek varmı diyemiyorumm dilim varmıyor çünkü.. Umutlanıp sonra üzülmekten etrafımı bunaltmaktan ve üzmekten çok korkuyorum....
beklemek istemezsen eğer adet söktürücü kullansan olmazmı ayse :26:günaydınnnnnnnn
divinty inşallah iyi haberlerle gelisin canım
kızlar benim iş biraz erteledim niyemi çünkü gitcek oldugum doktor çok iyi bir doktoradetin 3 günü muayene edermiş o zaman daha iyi ilgilenirmiş tabi benim adet ne zaman gelirse artık eşimde bu kadına gitceksek bekleyelim dedi tabi adetimi beklicez başka çare yok başka doktorlara gidipte sürünmek rezil olmak istemiyorum burdan konyalı yani şu an bu memlekette bulundudgum hemşehrim tavsiye etti çok sagolsun aynı yerden arkadaş olması ne kadar iyi dimi oda kkya takılıyor hatta şu an aşılama yaptımş sonuç beklyor
bu arada cumanız mubarek olsunnn rabbim dualarımızı kabul etsin inşallahhhhhh
geldim geldimCanım benimmm ayşecimm nasılsınnnnn.....
İnşallah tatlım bende çok umutluyum ama belli etmiyorummm...Çarşamba belli olacak bakalımmm...
Ayşecimm canım benim sen bence hiç bekleme ve direk dr.a git..Dr. zaten günün geçti ise sana öncelikle sökülmen için bir ilaç verir..Sonrada kaçıncı günü ne yapmasn gerektiğini ne zmn gitmen gerektiğini söyler...
Ayy divişimm bende seni çokkk merak ediyorummm...Rabbim hakkında hayırlısını versin..Şu mübarek günde Hayılı haberlerin ile gelirsin inşallahh....
valla Allah kavuştursun cnm ne diyimgelmesi güzel oluyorda giderken hepimiz ağlıyoruz
artık doruk ta babasını tanıyor
baba baba diye ağlıyor arkasından yavrum
ayyyyy ne güzel inşallah seninde hayırlısıyla bebeğin olur canım
allah gönlüne göre versin ama erkek olsa daha iyi sanki kızın var allah erkek evlat güzelliğinide yaşatsın size inşallah.
çok güzel
inşallah yakında hamile haberlerini verirsinde bebek odalarını seçmeye başlarsın canım
mrb benim güzel arkadaşlarım yaa sizinle sohbet etmeyi çok özledim valla hergün bakıyorum okuyorum ama yazamıyorum efsa yürüyor teyzeleri çok fena bir kız oldu peşindeyim hep yeni hamileler vardı bi onları tebrik edemedim kızlar rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin belenayyyyyyyyyyyyyy çok ama çok sevindimm çok güzel yaa inş herkes kavuşur meleklerine....... kızlar biz allaha çok şükür çok ama çok iyiyz hiçbirşey korktuğum gibi olmadı herşey çokdaha güzel hepinizi çok öpüyorum inş iyi haberlerle gelirsiniz dvnyy ve neslii çok özledim hepinizi kib byyyyyyyyyyy
kızzz diviş seni gördüm inşallah iyi haberlerle gelmişindrrrrrr:
divişim inş. güzel haberler ile gelmişsindirrrr...
Seni çok merak ettim bugünnn...Geldin mi diyede çok yoğun olduğum halde bir bakım dedimmm...
Bri baktım altta ismin varr...:)))))))))))
hayırlısı olsun neslişim
bende her adet gecikmemde ,her kasık sancılarımda umutlanıyorum
ne demişler umut fakirin ekmeği
ekmeksizde karın doymuyor
beklemek istemezsen eğer adet söktürücü kullansan olmazmı ayse :26:
giden günler zaman kaybı bence
geldim geldim
az sonra mesajın altlarına doğru renkli yazıyla yazıyım bak dr ne dedi :18:
valla Allah kavuştursun cnm ne diyim
keşke yanınızda olsa hep herşey eminim daha güzel olurdu
hg sümoş nasılsın
kendine ve kızına iyi bak öpüyorum
gel gelelim fasülyenin nimetlerine
dr gittim ..sıram geldi içeri girdim derdimi anlattım
işe ilk olarak smear yaparak başladı
muayene etti alttan...rahim ağzı ve rahim temiz görünüyor bir problem yok dedi
ultrasonla bakınca sol yumurtalıkta polikistik görünmüş
ben polikistikmişim
adetin 3. günü gidecekmişim
kan tahlili yaptıracakmış
çıkan sonuca göre tedaviye başlıycaz dedi
şimdi adetimi bekliycem
eylülün 19'unda olmuştum
en az ekimin 20'sine kadar beklerim şimdi
2 günü geçiremiyodum 3 haftaya çıktı bu bekleme olayı
hakkımızda hayırlısı olsun her zaman söylüyorum artık dilimden düşürmüyorum
rabbim işlerimizi kolaylaştırsın zorlaştırmasın inşallah
bugün sıramı beklerken stresten kaçasım geldi yaw :92:
saolun canlarım benim eksik olmayın
pko luyum bende artık
şimdiye kadar hiç bu teşhis konmamıştı ..bunuda görecekmişiz duyacakmışız
mrb benim güzel arkadaşlarım yaa sizinle sohbet etmeyi çok özledim valla hergün bakıyorum okuyorum ama yazamıyorum efsa yürüyor teyzeleri çok fena bir kız oldu peşindeyim hep yeni hamileler vardı bi onları tebrik edemedim kızlar rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin belenayyyyyyyyyyyyyy çok ama çok sevindimm çok güzel yaa inş herkes kavuşur meleklerine....... kızlar biz allaha çok şükür çok ama çok iyiyz hiçbirşey korktuğum gibi olmadı herşey çokdaha güzel hepinizi çok öpüyorum inş iyi haberlerle gelirsiniz dvnyy ve neslii çok özledim hepinizi kib byyyyyyyyyyy
slmmm kızla nasılsısnz
neslihaannnnnhg din kız nasılsın canım inşallah bu ay senden umutluyuz olmassada üzülmek yok tammaammı hayırlısı
divinty inşallah yarın güzel haberlerle gelirsin canım bu arada oda takımlarıda çok güzelmiş canımmeleklerimiz gelsinlerde almak nasip işi canım harbi den bizim çocuklar şanslı olacaklar
beryal abalam allah kavuştursun canımallaha dua et biri yanında biri karnında yalnız değilsin canım inşallah sagsalim gitsin gelsin:2::2::2:
belenay ablammaşallah çok güzel gidyorsunuz inşallah hayırlısıla bide dünyaya gelirsenizdaha ne isterizdimi melegine söyle yalnız kalmasın bizlerde hamiş olalım olarmı
dyd nerelerdesin canım sende gel yaz iki satır bişeyler
valem nerelede ya odamı gidicekti doktora inşallah gerek kalmaz dönüşte güzel haberler verir:13::13::13::13::13:
başka geri kalan kızlar kusura bakmayın ama zaten fazlada gelen yok sanırsam
bana gelince adetim yeni bitti artık durmak yok daha doktor bulamadım ne kadar zor yadoktor bulmak eşim erkek doktora gitmiyor hakkımda hayırlısı
Bu arada Günaydın Canlarımmm....
Herkese Hayırlı cUmalar RAbbim hepimizimn şu mübarek günde dualarımızı kabul etsin...Amin.....
Kızlar Vale tatilde...Haksever ve DYd yok...Ne zmndır uğramıyor..Merak ettim ..iyiler mi acaba...Dydi .Rüyamda gördüm..Allah Hayıra Çıkarsın .....
saKIN ÜZÜLMEEE....Bende pkoluyum biliyorsunnnn...
Herşeyde vardır bir hayır en azından ne ile mücadele edeceğini
biliyorsunnn...
Rabbim büyükkk sen sakın canını sıkmaaa...
Dualarımız ile inşasllah hep beraber sırası ile birer birer hamiş kalacağızzz...
İnşiallahhhhhhh....
Canım benim bence ilk işin ne olursa olsun
metformine başlamalısınnn...
Glukofene yada Gliforeee...
Çok etkisini görürsünnn...
Pko nun direk çözümü...
divi canım bende pkoluyum sakın dert etme ama sen sanırım adet olabiliosun ben hiç olmuyorum anca hapla bıraksam yılda 2kez anca gelir...aşılamaylada olsa hamile kaldım şükür şimdi glifor içiorum...
ayy saol cnm
en büyük hatam aslında gliforu bırakmaktı
hiç bırakmıycaktım aslında devam edecektim
neyse evde var 1 kutu
şimdi içtim 1 tane
artık devam ederim
evet cnm maşallahbenim adetlerim çok düzenli
özelliklede diyet yapıp 7 kilo verdikten sonra günü gününe gelmişti
inşallah bende aşılamaya gerek kalmaz ama bu yeni dr isterse yaptırırız heralde
gel gelelim fasülyenin nimetlerine
dr gittim ..sıram geldi içeri girdim derdimi anlattım
işe ilk olarak smear yaparak başladı
muayene etti alttan...rahim ağzı ve rahim temiz görünüyor bir problem yok dedi
ultrasonla bakınca sol yumurtalıkta polikistik görünmüş
ben polikistikmişim
adetin 3. günü gidecekmişim
kan tahlili yaptıracakmış
çıkan sonuca göre tedaviye başlıycaz dedi
şimdi adetimi bekliycem
eylülün 19'unda olmuştum
en az ekimin 20'sine kadar beklerim şimdi
2 günü geçiremiyodum 3 haftaya çıktı bu bekleme olayı
hakkımızda hayırlısı olsun her zaman söylüyorum artık dilimden düşürmüyorum
rabbim işlerimizi kolaylaştırsın zorlaştırmasın inşallah
bugün sıramı beklerken stresten kaçasım geldi yaw :92:
artık devam et canım
sakın bırakma günde 2 kez 1 sabah 1 akşam
ben 4 yıl kullandım çok faydasını gördüm
kilo vermeye devam et canım dietini bırakma ve glukofen içmeye devam et inşallah yumurtalıkların bir an önce harekete geçer
adetlerin düzenli en azından senin şanslısın canım
canım benim tedavine başlamanda güzel
merak etme bende pkoluydum hemde ilaç içmeden hiç adet olmadığım aylar oldu
sen adet olabiliyorsun
glukofen türü ilaçla yumurtalıkların da harekete geçince inşallah meleğine kavuşursun ama ilacını zamanında ve sürekli iç canım ben 4 yıl içtim hamilelişğimde bile 5 ayıma kadar içtim .
ya işte arada heyheylerim geliyodu ilacı bırakıyodum
hiçbir işte istikrarlı olamadım ...tedavileri bile hep yarım bıraktım usanıp
fazla sıkıya gelemiyorumda
850lik glukofenden bir sabah bir akşam alıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?