kızlar ben döndümmmmmmmmmmmmmmmmm
geçmişi okudum gaza geldimm bende bu ay sıkı calışmalara baslıcam bu ayın sonunada dr gidicem
hadi bekalım hepimize hayırlı ugurlu olsunnn
ya işte arada heyheylerim geliyodu ilacı bırakıyodum
hiçbir işte istikrarlı olamadım ...tedavileri bile hep yarım bıraktım usanıp
fazla sıkıya gelemiyorumda
850lik glukofenden bir sabah bir akşam alıyorum
canım benim tedavine başlamanda güzel
merak etme bende pkoluydum hemde ilaç içmeden hiç adet olmadığım aylar oldu
sen adet olabiliyorsun
glukofen türü ilaçla yumurtalıkların da harekete geçince inşallah meleğine kavuşursun ama ilacını zamanında ve sürekli iç canım ben 4 yıl içtim hamilelişğimde bile 5 ayıma kadar içtim .
kızlar ben döndümmmmmmmmmmmmmmmmm
geçmişi okudum gaza geldimm bende bu ay sıkı calışmalara baslıcam bu ayın sonunada dr gidicem
bende 850 gr glukofen içtim sürekli canım
inşallah sanada fayda verir
yediklerine dikkat edersen kilo vermenede yardımcı.
bol bol da su iç
hoşgeldin canımmmmmmmmm
nasıl geçti gezmeler
çalışmalarda bulunmadınızmı eşinle
bu ay sende sıradasın ona göre çalışmalar ve dr kontrollerine başla hemen tatlım
kararlıyız kızlarla 2012 gelmeden en az 3 hamile daha olacak
hamile listesi 5 yada 6 ya düşecek inşallahhhhhhhhhhh
selamlar canlarımmmmmm
iyi hafta sonları herkese
beryalim sana bişey sorcam ben gliforu sabah 1tane içiyorum dr öle dedi eczaneye sordum 2tane içsem diye sen şekerli değilsin 1tane yeterli dedi 1tanede yeterli gelirmi ki
canım ben günde 2 kez içtim hep sabah ve akşam yemeklerinden sonra bol su ileberyalim sana bişey sorcam ben gliforu sabah 1tane içiyorum dr öle dedi eczaneye sordum 2tane içsem diye sen şekerli değilsin 1tane yeterli dedi 1tanede yeterli gelirmi ki
beryalim neslişim bu tatilde pek calışamadık malum başklarının evinde olunca rahat edemedik
dün adet oldum adetim bitsin bu ay sogan suyuna baslıcam allah izin verirse
bu aralar eşimin işi cok yogun oda biraz rahatlasın dr gidicem allah izin verirse
ayyy kızlar bende cok umutlandım birden hadi hayırlısı bakalım
canım benim sana özelden formülü açıkladım uygularsın artık kısa ve öz yazıyım soğan suyu incir kürü ve glukofen evvel allah sonrada bunların sayesinde hamile kaldım inşllah sanada yarar ben hep baştan beri diyordum sendede pko var diye ama inanmıyordun banahg cnm
pko ve glukofen hakkında bildiklerini paylaşırmısın topikte
sen bu işin uzmanı olmuştun cnm
merakla bekliyorum cnm senden gelecek cevabı
dün o kadar sitem ettim kendime dengesizim diye akşama adet oldum
maşallahçok düzenli geliyor artık adetlerim
kendi kendime gözüm değmesinde
hoşbuldum cnmhoşgeldin canımmmmmmmmmmmmm
unutma bizi artık bu kadar ayrılık yeter dön aramıza
bebişinde büyümüş maşallah .
arada uğra topiğimize çitosum
hoşbuldum cnmsevdiğim tarafından sürgüne yollandım artık cezam bitti sık sık uğrarım yanınıza oğluşum büyüdü teyzesi artık koltuk kenarlarından sıralamaya başladık yakında yürüycek inşllah birde bi yaramaz sorma durduğu yerde durmuyor fındık kurdum doruk nasıl resimlere bakıyorum arada koca delikanlı olmuş maşallah birde prenses gelicekmiş çok sevindim cnm sağ salim kucaklarsın inşllah darısı başımıza artık
bENDE GLUKOFEN 850 KULLANIYORUMM..saBAH AKŞAMMM..sON İKİ YILDIR HİÇ BIRAKMADAN İÇİYORUM VE 6 AYDA ADET OLAMAYAN BEN ARTIK 45 GÜNDE B,RDE OLSA KESİN OLUYORUMM ÇOK ŞÜKÜRRR..bERYALİMİN SAYESİNDE BANDAD O TAVSİYE ETTİ BENDE DR. SORDUM VE İÇ DEDİ..hATTA PKO İÇİN HEP İÇMELİSİN DEDİ..dR.LAR GENELDE SORMADAN NEDENSE BU İLACI VERMİYORLARRR...HATTA ÇARŞAMBA DR. GİTTİĞİMDE BUNU BİLE SORACAMM...
KADINCAĞIZ YANDI BENDEN BİR SORU LİSTESİ HAZIRLADIM HİÇ SORMAYIN...:)))
yaŞASIN GLUKOFENNN..yAŞASIN BERYALİMMMM...Bende sayende çok faydasını gördümm...Allah senden bin kere razı olsunnn..Canımsınn...
hoşgeldin valecikkkk..İnşallah sıra ile güzel haberlerimizi verecezzz..Ben sen diviş haksever ayşemm...Hepimiz sıradayızzz...
ya beryalimm ben bu ilacı aklıma gelince su içesim geliyor zaten psikolojik galiba...
inşallahhhhh..Listeyi sıfırlarızzz..:):)
Canım benim günde bir tanede içebilirsinn.. Ama dr. sormadan ikitaneye çıkarma..günlük limit 2000mg. diye biliyorum...Hatta glifor glukofenden daha iyiymiş bir eczacı demişti bana...
günaydın herkeseeeeeeeeeeeeeeee sizi seviyorum
hoşgeldin valekızlar ben döndümmmmmmmmmmmmmmmmm
tamam cnm bu sefer yaza kadar dayanabilirsem ilacımı ve dr aksatmayımbende 850 gr glukofen içtim sürekli canım
inşallah sanada fayda verir
yediklerine dikkat edersen kilo vermenede yardımcı.
bol bol da su iç
kız vale benim kardeşim köyde rahat edemediği yerde hamile kaldıberyalim neslişim bu tatilde pek calışamadık malum başklarının evinde olunca rahat edemedik
dün adet oldum adetim bitsin bu ay sogan suyuna baslıcam allah izin verirse
bu aralar eşimin işi cok yogun oda biraz rahatlasın dr gidicem allah izin verirse
ayyy kızlar bende cok umutlandım birden hadi hayırlısı bakalım
senin serdarı kucağına alana kadarki verdiğin mücadeleyi biliyorum ama işte senin kadar kararlı ve azimli olamadığım için sen bebeğine kavuştun ben hala sap gibi ortalarda dolanıyorum cnmcanım benim sana özelden formülü açıkladım uygularsın artık kısa ve öz yazıyım soğan suyu incir kürü ve glukofen evvel allah sonrada bunların sayesinde hamile kaldım inşllah sanada yarar ben hep baştan beri diyordum sendede pko var diye ama inanmıyordun bananeyse geçmiş olsun biran önce kilo vermeye bak sonrada gelsin bebişler
günaydın canlarım
cici anneler anne adayları ve aday adayları
yerim sizleri
hepinizi çokkkkkkkkkkkk seviyorum
herkese süper güzel bir hafta dilerim hem yeni bir aya da girdik inşallah bu hafta ve bu ay berketli olur güzel hamile haberleri alırız inşallah
aminnnnnnnn
günaydın herkeseeeeeeeeeeeeeeee sizi seviyorum
ya kızlar aklıma pinkrose geldi
sayfasını ziyaret ettim yazdığı mesajlara baktım evlat edinme topiğine mesajlar yazmış
acaba evlat edinmeyemi karar verdiler çok merak ettim
ben şimdilik çıkıyorum ev işim duruyo daha
zaten kimsede yok herkes uğramış kaçmış malum pazartesi sendromu var herkeste
öpüyom hepinizi Allaha emanet olun
sevgiler
divinity
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?