Dokuz Doğuranlar

:123:

09 / 10 / 2011

PAZAR
SAAT : 11.45

DOĞUM YAPAN ÇİÇEĞİ BURNUNDA ANNELERİMİZ

*** İSİM** ______ **CİNSİYET** _______ İSİM ______

1.okyanus84:__________ KIZ _____________ İREM SU
2.hakca:______________ KIZ _____________ EYLÜL
3.beryal:_____________ ERKEK ___________ SEMİH DORUK
4.süpriz_mucize: _______ KIZ ____________ ELİF YAĞMUR
5.bircan:______________ KIZ _____________ HÜMA
6.tatlibebek: __________ KIZ______________ ZEYNEP BERRA
7.sessizdeniz: _________ERKEK VE KIZ ______ EYMEN EFE & ESLEM NUR
8.hlymms:____________ ERKEK ____________ FATİH KEMAL
9.sevgii:) ____________ ERKEK ___________
10.yaren35:__________ ERKEK ____________ YAĞIZ
11.benbilirim: _________ ERKEK ____________
12.muhasebe22 : _____ ERKEK _____________
13.ESCALES: _________ ERKEK _____________ ATEŞ TAMER
14.serra84: __________ ERKEK ______________
15.chen :____________ ERKEK ______________
16.firdevs2006: _______ ERKEK ______________ MEHMET KÜRŞAT
17.burcinn: __________ ERKEK VE KIZ _______ ÇINAR EMİR & AYŞENUR
18.yeb2004: _________ ERKEK ______________ ÖMER
19.limonnnnn: ________ KIZ _________________
20.acrinsu : __________ERKEK _______________ BULUT
21.nilaykisir: _________ ERKEK _______________ ALİ TOPRAK
22.megryann : ________ KIZ _________________ AYŞENUR
23.elif_ba: ___________ KIZ _________________ ZEYNEP FEYZA
24.BEBEGIMIZ: _______ KIZ __________________ İPEK
25.k.a.y.r.a. : ________ KIZ _________________ ZEYNEP
26.mutluyum1111 : ____ ERKEK _______________ UĞUR
27.dezy : __________________________________
28.sirrinenur : ________ KIZ _________________ EMİNE CEYLİN
29.siyahinci1 : _______________________________
30.bebis02 : _________________________________
31.huzeyfe:_________ ERKEK ________________ AHMET YASİR
32.abyosun:_________ ERKEK _________________ MERT
33.sinemis84:________ ERKEK___________________ POYRAZ AKIN
34.ozbek83:_________ KIZ _____________________ EBRU
35.gize:____________ ERKEK ___________________ ARDA
36.sumos23:_________ KIZ ____________________ SELİNAY EFSA
37.mavı_gozlü_______ ERKEK ___________________ MURAT KAAN
38.elif..timureren _____ KIZ ____________________ AZRA
39.papatya0_________ ERKEK ___________________ YAHYA YİĞİT
40.mopsy____________ KIZ______________________ ALİSA
41.cmrmduru ________ KIZ ____________________ AYBİKE DURU
42.johnnybravo ______ KIZ______________________ ELİF ELA
43.orays ____________ ERKEK ___________________ MAHİR KAYRA
44.olcayelis _____________________________________
45.rufeyde serra _____ KIZ ______________________ RUFEYDE SERRA
46.vildan1 ___________KIZ ______________________ EBRAR
47.ÖZLEMİMSİN ______ KIZ ______________________
48.&ayla&: __________ KIZ ______________________ ECRİN
49.selra _____________KIZ ______________________ DURU
50.gelevera ___________
51.bitte _____________KIZ ______________________ EYŞAN
52.sulezehra _________ MKIZ _____________________ BERRA ZEYNEP
53.dil_nur __________ ERKEK ___________________ ARDA
54.angel_eda _______
55.bilgen35________ ERKEK KIZ____________YİĞİTEFE&FİDANNAZ
56.okyanus84 _______ KIZ _____________________
57.k.a.y.r.a. ________ KIZ _____________________ ELİF
58.lightlife __________ ERKEK ___________________ KIVANÇ

CİCİ HAMİLELERİMİZ ** ANNE ADAYLARIMIZ **

** İSİM ** ____** SAT ** ___** CİNSİYET**___ ** İSMİ **

1.tatlibebek __________ 3 ŞUBAT_______ KIZ _____
2.beryal ____________ 12 NİSAN _______ KIZ _____ DEFNE
3...ELCHIN.. _________ 6 TEMMUZ ______
4.süpriz_mucize: _____________________
5.sevgii:) ___________________________ KIZ
6.AYSEN74: _________________________
7.belenay: _____________ 2 AĞUSTOS _______
8.dyd . ________________ 25 TEMMUZ _______
9.eleyna _______________ ERKEK ___________ :

UMUT LİSTESİ (RABBİM İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN )

1.divinity vildangel )
2.neslihan165:
3.xaysex
4.rozalin
5.sekerkiz67
6.haksever
7.vale14 (osmaniye 80)
8.hira64
9.PinkRose

:94::94::94::94::94::94:

hayırlı akşamlar kıslar uzun zamandır giremedim evimi taşıdım çok yoğunum bugünlerde kendinize çok iyi bakın

slm canlarım nasılsınız.evin doğalgaz döşemesi temizliği bitti derken bir ay geçmeden evin bütün pimapenleri daha yepyeniyken değiştirdi evsahibi.sağolsun çift cam yaptırdıda bende bittim yani temizliğim bitti cam perde anlıycağınız ev yerinden oynadı ikinci kez temizlenmiş oldu.bende bittim tabi.sizler nasılsınız.hamişlerimiz iyi sanırım hep böyle olun inşallah.BERYALİM DORUK PAŞAMINDA doğum günü kutlu olsun..rabbim sağlıklı mutlu bol başarılı bir ömür nasip etsin sizlerle...bu arada beryalcim az önce evlat edinenler topiğine baktım uzun zamandır okuyorum onları taktir ederek..dikkatimi çektide pinkrose arkadaşımızda orda sanırım oda başvuru yapıp sonuç bekleyenler arasında.hayırlısı olsun inşallah hakkında..bizim topikte umut listesinde olunca dikkatimi çekti ordada sizinlede paylaşayım dedim...iyi akşamlar hepinizeee..öptüm sizleri canlarım...

slm canım umut olmak için yazdım bendede pko ve tıroıt var 9 senedır pko yum son 2 yıldırda tıroıt hastasıyım 2 yıl once basladık bebek çaılşmalarına 3 yıllık evlıyım baktık bbebek olmuo doktora gıttık tedavıye baslıcak tıroıt uçmuş tsh 83 olmuş ilaç tedavısıne başaldık duzene sokmak için yaklasık 1 sene ugrastıkşukur ilaç kullanarak duzeldı sonra pko illetınn çaresıne baktık klomen kullandım olmadı sonra aşılmaya geçtık1 de olmadı bu arad kendılıgımden adet de olamıorum ancak ilaçla oda zaten zamanı gecıktırıo bolece 1 sene daha gectı sonra 2. aşılmaya geçtık yumurtalar buyumuo 25 tane igne vurundum anca 1 tanesını buyuttuk ama hiiiiç mi hiç umudum yok dedım bu ay olmıcak buda tutmıcak hergun aglıorumşuan bıle o kadar duygulandımkıallahım cok zor bişey ama 2 hafta sonra hastaneye gıdıp test yaptırdım sonucu eleıme aldım 59.1 inanamadım hamıleyım allahım sıze yaşatsın bu mutlulugu suan 28 haftalık hamıleyım canım hakseverıde tanıorum bı başka topıkten umudunuzu yıtırmeyın tedevı surecı cok zor sabır ıstıo bılıorum ama canım yapacak bişeyımız yok rabbıme dualarınız gondermeyı unutmayın tedavıler sonuç verecek uzulmeyınnn sakınnn

günaydınnnnnnnnnnnnnnnn
kızlar nasılsınız ben iyi degilim görümcem kalın bağırsak kanseri olmuş kaynana ve kocam oraya yanına gittiler perşembe günü kara cigerinde kitle var demişlermiş şimdide doktor söylemezmiş ama kaynıma demiş kendine söylemeyin ama amaliyat etmemiz lazım demiş kaç gündür kabızlık çekiyordu allahim evlatlarının yüzüne baksın 6 tane evladı va sadece birisi evli birisi asker allahım bazen de düşünüyorumda saglıl olmadıktan sona gerisi boşşşş

öncelikle hoşgeldin canım allah evladını kucagına almayı nasip etsin darısı biz olmayanların başına
canım senin hastalığındamı haşimato tiroidi benim öyle hipotiroit eğer hiperli olsam sürekli zayılama yani kilo alama gibi ama ben çok zor kilo veriyorum
ramazanlıga dek 56 la 57 arası gidip geliyordum ama şimdi ise 62 kiloyum çok degil ama çok boydanda kaybediyorum ben artık idrar tahlili kan tahlili yaptırmıycam ya bi aşılama yada tüp bebek yaptırmadıktan sonra hiç düşünmüyorum bu arada sen daha yeni sayılırsın ben evlelnli 6ıncı senem biitti 7 den gün aldım daha dün gibiydi evlelnli galiba sende 86 doğumlusun aynı yaştayız bide nerde yaşıyorsun:44::44::44:
haksever in yaşı benden küçük biliyorum yani istiyoruz öncelikle hayırlısını istemeliyiz hakseverin adetleri düzgün maşşalah onada kolay değilallah bu yolda yürüyen tüm kullarına yardım etsin hepimizbirbirimize duacıyız hamilelerin duası daha makbul olurmuş
allah sana hayırlı doğumlarnasip etsin bu arada cinsiyetini ne

hoşbulduk canım benım tıroıt ilk zehırlı guatr dedıler bı yavaş çalışıo bı hızlı ilaç kullnmadan once bı bakıosun 1 gunde 2 kılo verıorum bı bakıosun hemen gerı kılo alıorum nodül falan çıkmadı bende kıloluyum boyum 168 hamıle kalmdan once 71 kıloydum ve 2 ayda 5 kılo verdım 76 ıdım 71 e innce hamıle kladım şuan hala tıroıt için ileç kullanıorum şukur normal gıdıo eet ben 3 yıllık evlıyım rahatsızlıgımı bıldıgım için 1 sene bekledık 2. senede bebek istedık ama olmadı tabı 2 sene ugrastık rabbıme şukurler olsun oldu.bence onncelıkle ii bı hekım bul sonra tıroıtlerını tedavı ettır ve ole başlabebek tedavısıne aynı yaştaymışız zaten tam dogurganlık donemımız umudunu yıtrme canım umudunu yıtrme canım rabbım yardımcınız olsun abırlı ol emı sızı çok ii anlıorum ama sonunda sızde mutlu olcaksınz haa bıde meryem suresını oku devamlı olurmu canım aralıksız 40 gun oku çok faydsı oluo ben okudugum ay hamıle kaldım hem tedavı hem dua

hayırlı akşamlar kıslar uzun zamandır giremedim evimi taşıdım çok yoğunum bugünlerde kendinize çok iyi bakın
canım hosgeldin kolay gelsin sen düziçinde oturuyodun demi benim ablamlarda ordaydı
canım ya allah kolaylık versin bundan sonra rahatlarsın umarım
arkadasım buraya girip bizle duygularını paylasman cok güzel
bizler umudumuzu yitirdiğimiz anda bu yazılarla tekrar tekra azimleniyoruz
allahım sana hayırlı dogumlar saglıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin
tekrardan teşekkür ederiz

canım cok gecmiş olsun bende babamı kanserden kaybettiğim için böyle haberler içimi yakıyo
umarım saglına tez zamanda kavusur allah yardımcısı olsun

zehirli guatırmı evet biliyorum böyle hastalrı halamın kızı bu hastalığı bilmden hamileydi ama dış gebelik oldu hemen arkasından istememsine ragmen yine hamiş kaldı
ne yazıkki ben senin kadar boylu degilim canım 1.55 ancak napım boy yok yani kilom boyuma göe çok bende levotiron kullanıyorum ya ya fatma canım arkadşım o kadar doktora giittim konyaynın en iyi hekimine tıp fakültelerinde az sürünmedim ama olmassa olmuyo hayırlısı ama umudumdzu asla yitirmedik vede yitirmecez ben 2005 de evlendim 2006 da doktora başladım ben sanıyordum ki bi adet düzensizligim var ama bu arada kilom 73 olmuş allahım o kabus o an varya beynim durdu çatladı adımmı attım ne yapıyordum hiç bilememştim zor zahmet 65 kadar düştüm daha sonra 56 düştüm şimdi bayram geçsin yine başlıcam hem o zaman günlerde kısalır vermem gereken 6 kilom var verecem başaam allah nasip ederse şişko anne olmuycamböyle kibar olacammm

valem çok saol canım allah sanada sabır versin
kızlarnet gidip gidip geliyor nerelerdesiniz ama ben gitsem mamak yesem acıktım da
ya cemrem neeye taşındıki umarım eşiyle arası düzelmiştir inşallahhhh
neslihan vale divinty beryal belenay ablammm haksever ya dyd nerde hiç gelmiyor umarım iyidir yareni de yorğun gördüm

çok geçmiş olsun cnm tekrar :)

kk ya bakarken o eklediğin ayet çok hoşuma gitti kocike okuttum
arkadaşına sor hangi siteden bulduysa zahmet olmazsa link verirse bizde girelim okuyalım dedi
valla kızlar kızmayın bazı mesajlarınızı okutuyorum
özellikle destek mesajlarınızı :) hoşuna gidiyor kocikimin
kendine iyi bir ortam kurmuşsun aferim işte böyle nette zararlı yerlere girme diyor
yani hep aklımdasınız bizim evde sohbet konususunuz seviyom ben hepinizi

aslında bende anneme tedaviye başladığımı desemde oda bana dualarıyla destekmi olsa bilemiyom yaw
inşallah hep anne babamızın hayır dualarını alırız

aynen bende
yani tedaviye başlamasamda adet olmayı dört gözle beklerdim tatile girecem diye
şaka bir yanada yani düzenli adet olabilmek kadar güzel bişey yok
her ay iple çekerim bu ayda adet olurum inşallah diye
tedaviye başlayınca 1 kere geciksin ama tam geciksin 9 ay kadar gelmesin isterim
bebeklerini kucağına alanlar bizim için en büyük teselli ve ilham kaynağı :)

çok geç olmadan aklınızı başınıza alın bakın biz ne çekiyoz diye arada gelip yaramazlıklarından bahsedip her ne kadar bizi caydırmaya çalışsalarda
sorma canım ya ne cektirdi bana ama cok şükür allahıma iyiyiz şimdi
kız bunu pis nuriyi nerden buldun tipe bak yaa:90::90::90:

netten film arıyodum bu hafta kocik gündüzcü
battaniyenin altında sinema keyfi yapıyoz evde
o arada gözüme takıldı ..beni küçüklüğüme götürdü bu müzik
oturup komşularla emrah , ceylan filmi izlerdik vhs videolarda

hg cnm
yeni evinde güle güle ağız tadıyla otur
temizlik gibisi yoktur cnm
sende güle güle otur evinde

çok geçmiş olsun cnm Allah şifa versin
inşallah Allah evlatlarının yüzüne bakar şifa verir

naber ayşe
dyd yi bende merak ediyorum
hain hemşerim hamile kaldı daha doğurmadan bizi unuttu gitti dermişim inşallah iyilerdir bebeğide kendide
bazen girip kızlar bebeğimde bende çok iyiyiz dese hiç fena olmaz demi

dimi ama hainn
iyiym canım nasıl olayım antalyayı sel almış da ona bakıom
abooo benim saçma sapan mesajları okutmuon dimi

dimi ama hainn
iyiym canım nasıl olayım antalyayı sel almış da ona bakıom
abooo benim saçma sapan mesajları okutmuon dimi

Allah yardım etsin antalyada yaşayan insanlara
çok üzüldüm

yok cnm her mesajı okutmuyorum
kimsenin özeline girmiyoruz asla
sadece güzel anlamlı mesajlar varya bazen onları okutuyorum mesela neslişin eklediği ayetler ,güzel cuma mesajları , iyi dilekler gibi
yanlız sen bu sene söz konusu oldun
bu sene tatilden gelirken antalya konya üzeri gelecektik mevlanayı ziyaret edecektik kısmet olmadı
dönüş yolunda benim konyada arkadaşım var oraya kadar gitmişken onuda görsem ne güzel olur demi demiştim kocike
oda hıııı demişti

ii canım aman güzel dualar ayetler okuyun inşallah
valla buyrun gelin kapımız herkese açık ama ben biliyosun ilçede oturuyorum yani konys bana 60 km uzaklıkta

hah bak sumoşta geldiiiii kız sumoş ne güzel tayinide çıkardı ben hala depiniyorum buralarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…