hayılı akşamlarrrr kızlar ışıklarınız yanar siz nirdesiniz canlarım
neslihan hepimiz öyleyiz canım şimdi buğün ben gitsem banada aynı şeyi söylerler pko var tiroit degerlerin düzene girmesi lazım diye ufff şu illet pko ve tiroityüzünden doğru dürüst tedavi bile olamıyorum hayırlısıcanım inşallah olacak hepimizin
hem biliyormusun hakseverin dediği gibi sende bende ne aşılama ne tüp bebek denemedik inşallah gerek kalmazda
divinty aslında eşimi ikna etsemde gitsem o günleri beklemesem biliyorsun benim adet bi gittimi 4 ayda geliyo hayırlısı
anam buğün doruk ve elif elanın doğum günleri iyiki doğdunuz canlaım benim sizleri kocamaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnn öpüyom
haksever canım napam gitmiyor valla napcam bilmem öyle sıkıntlıyımki sorma bu arada nasılsın canım inşallah adet değil de bebk gelir canım benim
evet vale bu kızlar sırayı savdılar sıa bizde
ben ne diyom kızlar biliyomusunuz tedaviye başladıgımızı kimseye söylemesek ben bi kaynanama söylesem yani eltimlere görümceme söylemesem olur sonra iyi olmuyor
offf neçok derdim
çok derdim var çok deim varrrrrrrr
slm canım umut olmak için yazdım bendede pko ve tıroıt var 9 senedır pko yum son 2 yıldırda tıroıt hastasıyım 2 yıl once basladık bebek çaılşmalarına 3 yıllık evlıyım baktık bbebek olmuo doktora gıttık tedavıye baslıcak tıroıt uçmuş tsh 83 olmuş ilaç tedavısıne başaldık duzene sokmak için yaklasık 1 sene ugrastıkşukur ilaç kullanarak duzeldı sonra pko illetınn çaresıne baktık klomen kullandım olmadı sonra aşılmaya geçtık1 de olmadı bu arad kendılıgımden adet de olamıorum ancak ilaçla oda zaten zamanı gecıktırıo bolece 1 sene daha gectı sonra 2. aşılmaya geçtık yumurtalar buyumuo 25 tane igne vurundum anca 1 tanesını buyuttuk ama hiiiiç mi hiç umudum yok dedım bu ay olmıcak buda tutmıcak hergun aglıorumşuan bıle o kadar duygulandımkıallahım cok zor bişey ama 2 hafta sonra hastaneye gıdıp test yaptırdım sonucu eleıme aldım 59.1 inanamadım hamıleyım allahım sıze yaşatsın bu mutlulugu suan 28 haftalık hamıleyım canım hakseverıde tanıorum bı başka topıkten umudunuzu yıtırmeyın tedevı surecı cok zor sabır ıstıo bılıorum ama canım yapacak bişeyımız yok rabbıme dualarınız gondermeyı unutmayın tedavıler sonuç verecek uzulmeyınnn sakınnn
öncelikle hoşgeldin canım allah evladını kucagına almayı nasip etsin darısı biz olmayanların başına
canım senin hastalığındamı haşimato tiroidi benim öyle hipotiroit eğer hiperli olsam sürekli zayılama yani kilo alama gibi ama ben çok zor kilo veriyorum
ramazanlıga dek 56 la 57 arası gidip geliyordum ama şimdi ise 62 kiloyum çok degil ama çok boydanda kaybediyorum ben artık idrar tahlili kan tahlili yaptırmıycam ya bi aşılama yada tüp bebek yaptırmadıktan sonra hiç düşünmüyorum bu arada sen daha yeni sayılırsın ben evlelnli 6ıncı senem biitti 7 den gün aldım daha dün gibiydi evlelnli galiba sende 86 doğumlusun aynı yaştayız bide nerde yaşıyorsun:44::44::44:
haksever in yaşı benden küçük biliyorum yani istiyoruz öncelikle hayırlısını istemeliyiz hakseverin adetleri düzgün maşşalah onada kolay değilallah bu yolda yürüyen tüm kullarına yardım etsin hepimizbirbirimize duacıyız hamilelerin duası daha makbul olurmuş
allah sana hayırlı doğumlarnasip etsin bu arada cinsiyetini ne
canım hosgeldin kolay gelsin sen düziçinde oturuyodun demi benim ablamlarda ordaydıhayırlı akşamlar kıslar uzun zamandır giremedim evimi taşıdım çok yoğunum bugünlerde kendinize çok iyi bakın
canım ya allah kolaylık versin bundan sonra rahatlarsın umarımslm canlarım nasılsınız.evin doğalgaz döşemesi temizliği bitti derken bir ay geçmeden evin bütün pimapenleri daha yepyeniyken değiştirdi evsahibi.sağolsun çift cam yaptırdıda bende bittim yani temizliğim bitti cam perde anlıycağınız ev yerinden oynadı ikinci kez temizlenmiş oldu.bende bittim tabi.sizler nasılsınız.hamişlerimiz iyi sanırım hep böyle olun inşallah.BERYALİM DORUK PAŞAMINDA doğum günü kutlu olsun..rabbim sağlıklı mutlu bol başarılı bir ömür nasip etsin sizlerle...bu arada beryalcim az önce evlat edinenler topiğine baktım uzun zamandır okuyorum onları taktir ederek..dikkatimi çektide pinkrose arkadaşımızda orda sanırım oda başvuru yapıp sonuç bekleyenler arasında.hayırlısı olsun inşallah hakkında..bizim topikte umut listesinde olunca dikkatimi çekti ordada sizinlede paylaşayım dedim...iyi akşamlar hepinizeee..öptüm sizleri canlarım...
arkadasım buraya girip bizle duygularını paylasman cok güzelslm canım umut olmak için yazdım bendede pko ve tıroıt var 9 senedır pko yum son 2 yıldırda tıroıt hastasıyım 2 yıl once basladık bebek çaılşmalarına 3 yıllık evlıyım baktık bbebek olmuo doktora gıttık tedavıye baslıcak tıroıt uçmuş tsh 83 olmuş ilaç tedavısıne başaldık duzene sokmak için yaklasık 1 sene ugrastıkşukur ilaç kullanarak duzeldı sonra pko illetınn çaresıne baktık klomen kullandım olmadı sonra aşılmaya geçtık1 de olmadı bu arad kendılıgımden adet de olamıorum ancak ilaçla oda zaten zamanı gecıktırıo bolece 1 sene daha gectı sonra 2. aşılmaya geçtık yumurtalar buyumuo 25 tane igne vurundum anca 1 tanesını buyuttuk ama hiiiiç mi hiç umudum yok dedım bu ay olmıcak buda tutmıcak hergun aglıorumşuan bıle o kadar duygulandımkıallahım cok zor bişey ama 2 hafta sonra hastaneye gıdıp test yaptırdım sonucu eleıme aldım 59.1 inanamadım hamıleyım allahım sıze yaşatsın bu mutlulugu suan 28 haftalık hamıleyım canım hakseverıde tanıorum bı başka topıkten umudunuzu yıtırmeyın tedevı surecı cok zor sabır ıstıo bılıorum ama canım yapacak bişeyımız yok rabbıme dualarınız gondermeyı unutmayın tedavıler sonuç verecek uzulmeyınnn sakınnn
günaydınnnnnnnnnnnnnnnn
kızlar nasılsınız ben iyi degilim görümcem kalın bağırsak kanseri olmuş kaynana ve kocam oraya yanına gittiler perşembe günü kara cigerinde kitle var demişlermiş şimdide doktor söylemezmiş ama kaynıma demiş kendine söylemeyin ama amaliyat etmemiz lazım demiş kaç gündür kabızlık çekiyorduallahim evlatlarının yüzüne baksın 6 tane evladı va sadece birisi evli birisi asker allahım bazen de düşünüyorumda saglıl olmadıktan sona gerisi boşşşş
hoşbulduk canım benım tıroıt ilk zehırlı guatr dedıler bı yavaş çalışıo bı hızlı ilaç kullnmadan once bı bakıosun 1 gunde 2 kılo verıorum bı bakıosun hemen gerı kılo alıorum nodül falan çıkmadı bende kıloluyum boyum 168 hamıle kalmdan once 71 kıloydum ve 2 ayda 5 kılo verdım 76 ıdım 71 e innce hamıle kladım şuan hala tıroıt için ileç kullanıorum şukur normal gıdıoeet ben 3 yıllık evlıyım rahatsızlıgımı bıldıgım için 1 sene bekledık 2. senede bebek istedık ama olmadı tabı 2 sene ugrastık rabbıme şukurler olsun oldu.bence onncelıkle ii bı hekım bul sonra tıroıtlerını tedavı ettır ve ole başlabebek tedavısıne aynı yaştaymışız zaten tam dogurganlık donemımız umudunu yıtrme canım umudunu yıtrme canım rabbım yardımcınız olsun abırlı ol emı sızı çok ii anlıorum ama sonunda sızde mutlu olcaksınz haa bıde meryem suresını oku devamlı olurmu canım aralıksız 40 gun oku çok faydsı oluo ben okudugum ay hamıle kaldım hem tedavı hem dua
Meltemcimmm benim bir hocam var o bana cumaları mesaj atar böyle ayetleri bende elimden geldiğince paylaşıyorum sizlerle..Daha neler ne güzel ayetler var anlatamammmm...İnsan onları okuyunca daha çok bağlanıyor İmanına düşkün biri oluyorr...Rabbim bizi Onun yolundan ayırmasınnn onun secdesinden bizi alıkoymasınnnn...İnşallahh onun yolunda kul olacak bebekler versin bizlereee...Ne için geldiğimizi unutmadan güzel amellerimizle ölmeyi nasip etsinnnn..Benimde hep duam böyledirrr...
Ayy dün akşam annemlere gittimmm inan babam mesaja nasıl üzülmüşş hiç birşey söyylemedi ama ben anlarımmm..O suratını hiçç unutmayacaağımmm..Canımmm babamm canımm annem benimmmm...Rabbim kederlerini göstermesinnnn...
Ayy kızlarrr biz bize kadlıkk toplasaK 10 kişi aktifiz hepp..Her zmnn giremesekde 2 günde 1 defada olsa hep aynı kjişilerzz..Başka kimse kalmadıkk..Biz bizeyizzz..Gerçi listenin de girmeyenlerde gözükmesi iyi nede olsa arada da olsa eskiden gelenleri düşünüyoruzzz....
Kızlarr iyiymmm çok şükürr bu arada antibiyotikler iyi geldi...Çok ter döküyorum ama iyiyim çok şükürrrr...Hepinizi çok çok öpüyorummm...Böyle işte inşallah unuttuğum biri yokturr...Alıntı yapamadımmmm çok ilerlemiş sayfalarrr...Bilgisayar çok yavaşlıyor sonra alıntı yapınca yazdıklarımda gidiyorrr..
Herkese iyi gecelerrrr...
Ne olur sizde beni unutmayın dualalrınızda.....
aynen bendeGünaydın cancağazlarımmm.....:)))))
Adet olup tedaviye başlamayı dört bin gözle bekliyorum...Tabbii beklediğim için inşallah geç gelmez bu ay..Bride antibiyotik kullandığım içinde etkiler miki acaba...Bu arada p.tesi monti ye başlıyorumm...Hamile kalana kadar 5 kilo vermeye karar verdimm...En azından sağlıklı beslenmeye alıştırmam lazımn bünyemi çünkü hamile kalırsam eğer ilk tedavi deneyimimde ilk işim bir beslenme uzmanına gitmek olacak...Çnükü sağlıklı bir hamilelik geçirmeliyimm..Bünyem kilo almaya müsait olduğu için +30-+40 kilo alabilirim..Bizde ırsi çünkü..Şimdiye kadar kim doğum yaptı ise en az 30 kilo aldılar.Ama ben o kadar almayı düşünmüyorum..Homini gırlak yememem lazım...Bebeğim için sağlıklı beslenmeye şimdiden başlamalıyım...Ay çok heyecanlıyımmm...Rabbim tez zamanda hayırlısını versin Hkkımızda inşşllahh....
bebeklerini kucağına alanlar bizim için en büyük teselli ve ilham kaynağı :)sağlık olsun canım
bu yola baş koyanlarla devam ederiz bizde
bebekleri kucağa alıp buradakileri unutmak haksızlık olur
üzülme ayşem benimde saçlarımda çok beyaz var boya yaptırıyorum arada amaşimdi hamileyim yapamadım beyazlarla yaşamaya çalışıyorum
sorma canım ya ne cektirdi bana ama cok şükür allahıma iyiyiz şimdi
kız bunu pis nuriyi nerden buldun tipe bak yaa:90::90::90:
hg cnmhayırlı akşamlar kıslar uzun zamandır giremedim evimi taşıdım çok yoğunum bugünlerde kendinize çok iyi bakın
temizlik gibisi yoktur cnmslm canlarım nasılsınız.evin doğalgaz döşemesi temizliği bitti derken bir ay geçmeden evin bütün pimapenleri daha yepyeniyken değiştirdi evsahibi.sağolsun çift cam yaptırdıda bende bittim yani temizliğim bitti cam perde anlıycağınız ev yerinden oynadı ikinci kez temizlenmiş oldu.bende bittim tabi.sizler nasılsınız.hamişlerimiz iyi sanırım hep böyle olun inşallah.BERYALİM DORUK PAŞAMINDA doğum günü kutlu olsun..rabbim sağlıklı mutlu bol başarılı bir ömür nasip etsin sizlerle...bu arada beryalcim az önce evlat edinenler topiğine baktım uzun zamandır okuyorum onları taktir ederek..dikkatimi çektide pinkrose arkadaşımızda orda sanırım oda başvuru yapıp sonuç bekleyenler arasında.hayırlısı olsun inşallah hakkında..bizim topikte umut listesinde olunca dikkatimi çekti ordada sizinlede paylaşayım dedim...iyi akşamlar hepinizeee..öptüm sizleri canlarım...
günaydınnnnnnnnnnnnnnnn
kızlar nasılsınız ben iyi degilim görümcem kalın bağırsak kanseri olmuş kaynana ve kocam oraya yanına gittiler perşembe günü kara cigerinde kitle var demişlermiş şimdide doktor söylemezmiş ama kaynıma demiş kendine söylemeyin ama amaliyat etmemiz lazım demiş kaç gündür kabızlık çekiyorduallahim evlatlarının yüzüne baksın 6 tane evladı va sadece birisi evli birisi asker allahım bazen de düşünüyorumda saglıl olmadıktan sona gerisi boşşşş
valem çok saol canım allah sanada sabır versin
kızlarnet gidip gidip geliyor nerelerdesiniz ama ben gitsem mamak yesem acıktım da
ya cemrem neeye taşındıki umarım eşiyle arası düzelmiştir inşallahhhh
neslihan vale divinty beryal belenay ablammm haksever ya dyd nerde hiç gelmiyor umarım iyidir yareni de yorğun gördüm
naber ayşe
dyd yi bende merak ediyorum
hain hemşerim hamile kaldı daha doğurmadan bizi unuttu gittidermişim inşallah iyilerdir bebeğide kendide
bazen girip kızlar bebeğimde bende çok iyiyiz dese hiç fena olmaz demi
dimi ama hainn
iyiym canım nasıl olayım antalyayı sel almış da ona bakıom
abooo benim saçma sapan mesajları okutmuon dimi
Allah yardım etsin antalyada yaşayan insanlara
çok üzüldüm
yok cnm her mesajı okutmuyorum
kimsenin özeline girmiyoruz asla
sadece güzel anlamlı mesajlar varya bazen onları okutuyorum mesela neslişin eklediği ayetler ,güzel cuma mesajları , iyi dilekler gibi
yanlız sen bu sene söz konusu oldun
bu sene tatilden gelirken antalya konya üzeri gelecektik mevlanayı ziyaret edecektik kısmet olmadı
dönüş yolunda benim konyada arkadaşım var oraya kadar gitmişken onuda görsem ne güzel olur demi demiştim kocike
oda hıııı demişti
ii canım aman güzel dualar ayetler okuyun inşallah
valla buyrun gelin kapımız herkese açık ama ben biliyosun ilçede oturuyorum yani konys bana 60 km uzaklıkta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?