A alagunn Yeni Üye Kayıtlı Üye 31 Ağustos 2017 6 2 1 38 1 Eylül 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi alagunn #61 fozgeb .!.: Bu hikayede bile var birşey biz de araba aldık önce parayı veriyorsun sonra satış işlemi gerçekleşiyor. Genişletmek için tıkla... Var bence de. Sadece bana anlattığı olduğunu sanmıyorum....
fozgeb .!.: Bu hikayede bile var birşey biz de araba aldık önce parayı veriyorsun sonra satış işlemi gerçekleşiyor. Genişletmek için tıkla... Var bence de. Sadece bana anlattığı olduğunu sanmıyorum....
nomunomuchua Susaysan sus, susmaysan afkur! Pro Üye 3 Eylül 2012 21.855 57.523 798 1 Eylül 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi alagunn #62 Dolandırıcı diyemem de dalavereci ve güvenilmez olduğu kesin. Boşanıp boşanmamak tercihin ancak kendinin ve ailenin çıkarlarını korumak adına çok uyanık ol derim. Ev araba her şey senin üstüne olmalı mesela..
Dolandırıcı diyemem de dalavereci ve güvenilmez olduğu kesin. Boşanıp boşanmamak tercihin ancak kendinin ve ailenin çıkarlarını korumak adına çok uyanık ol derim. Ev araba her şey senin üstüne olmalı mesela..