- 7 Ekim 2016
- 6.598
- 4.323
- 173
O alismis yalana dolana. Boyle bir adamla evlilik olmaz. Olsada nereye kadar surecek.Merhaba arkadaşlar. Eşimle 4 yıldır evliyiz. Çocuğumuz yok. İkimiz de çalışıyoruz. Bu süre zarfında bana maddi konularda bazı yalanları oldu. Benden habersiz ufak miktarlarda da olsa krediler çekmiş. Bu kredileri tesadüfen öğrendim. Sorduğumda bütük kavgalar ettik . Parayı çeşitli borçlarını ödemekte kullandığını söyledi. Evlenmeden öncebana anlatmadığı bazı borçları varmış. Kardeşi ile ortak iş yapıp batırmışlar. Ve üstüne borç kalmış. (bu durumu belgeledi). Bunlar dışında başka yalanları da oldu ve genellikle maddi konularda. Mesela arabamızı satmış benden habersiz parasını alamamış. Araba hacizliymiş ve polis çevirmesinde elimizden alınınca öğrendim. Çok kavgalar ettik. Arabanın parasını da zar zor alabildi sattığı kişiden. Ayrıca benden habersiz bir telefon almış. Faturasından gördüm. Trafik cezası çıktı onun borcunu kapatmak için telefon alıp sattım şeklinde açıklama yaptı. En son yani bardağı taşıran damla da şu: Kardeşime araba alması için aracı olmuştu. Fakat arabanın fiyatı hakkında kardeşime yalan söylemiş. Arabanın fiyatını 2000 lira fazla söylemiş. Satış sözleşmesini gördüm. Araba eşimin üzerine bu arada.Kardeşim böyle istedi. Ve gerçeği bilmiyor.Arabanın eski sahibi ile konuşup gerçekten ne kadara aldığını da öğrendim yani elden para verme gibi bir durum da yok. Sonra önüne koyunca itiraf etti . O ara kendi arabamızla kaza yapmıştım. Ona harcadığını söyledi. Kardeşine söyleyemedim arabayı satarken de üstüne koyup kardeşine olan borcumu ödeyecektim diyor.. Beynimden vurulmuşa döndüm. Çok ağladım. Resmen dolandırmış kardeşimi. Sizce ne yapmalıyım? Boşanmalı mıyım? Lütfen fikir verin bana nasıl davranayım? Bu adamdan koca olur mu olmaz mı?
Merhaba arkadaşlar. Eşimle 4 yıldır evliyiz. Çocuğumuz yok. İkimiz de çalışıyoruz. Bu süre zarfında bana maddi konularda bazı yalanları oldu. Benden habersiz ufak miktarlarda da olsa krediler çekmiş. Bu kredileri tesadüfen öğrendim. Sorduğumda bütük kavgalar ettik . Parayı çeşitli borçlarını ödemekte kullandığını söyledi. Evlenmeden öncebana anlatmadığı bazı borçları varmış. Kardeşi ile ortak iş yapıp batırmışlar. Ve üstüne borç kalmış. (bu durumu belgeledi). Bunlar dışında başka yalanları da oldu ve genellikle maddi konularda. Mesela arabamızı satmış benden habersiz parasını alamamış. Araba hacizliymiş ve polis çevirmesinde elimizden alınınca öğrendim. Çok kavgalar ettik. Arabanın parasını da zar zor alabildi sattığı kişiden. Ayrıca benden habersiz bir telefon almış. Faturasından gördüm. Trafik cezası çıktı onun borcunu kapatmak için telefon alıp sattım şeklinde açıklama yaptı. En son yani bardağı taşıran damla da şu: Kardeşime araba alması için aracı olmuştu. Fakat arabanın fiyatı hakkında kardeşime yalan söylemiş. Arabanın fiyatını 2000 lira fazla söylemiş. Satış sözleşmesini gördüm. Araba eşimin üzerine bu arada.Kardeşim böyle istedi. Ve gerçeği bilmiyor.Arabanın eski sahibi ile konuşup gerçekten ne kadara aldığını da öğrendim yani elden para verme gibi bir durum da yok. Sonra önüne koyunca itiraf etti . O ara kendi arabamızla kaza yapmıştım. Ona harcadığını söyledi. Kardeşine söyleyemedim arabayı satarken de üstüne koyup kardeşine olan borcumu ödeyecektim diyor.. Beynimden vurulmuşa döndüm. Çok ağladım. Resmen dolandırmış kardeşimi. Sizce ne yapmalıyım? Boşanmalı mıyım? Lütfen fikir verin bana nasıl davranayım? Bu adamdan koca olur mu olmaz mı?
Canım çok üzgünüm ama böyle bir insanla hayat geçmez çünkü hasta hem yalan söylemek konusunda hem de para konusunda..hemen hemen aynı olan albümden biliyorum kaç yaşına geldi bir baltaya sap olamadı hep borç hep yalan dolan babamın ömrünü bitirdi ve bizleri de.. sana tavsiyem uzaklas bu insandan gerçekten duzelmiyorlar benim anlamadığım evlenmeden önce nasıl anlamadin bu adamın durumunu..gerçi çok yalan söylüyorlar seni kandırdı demek ki abim de şu an nişanlı ve nisanlisina kim bilir nasıl yalanlar söylüyor
Valla eşinizin kardeşinize yaptığı işe aracılık ticareti deniyor insanlar bu işten para kazanıyor daaa bu adamdan çocuk yapma bence çocuğu da seni de ortada bırakır ev geçindirebilecek kafa yok bu adamda mümkünse başka seçenekleri deneMerhaba arkadaşlar. Eşimle 4 yıldır evliyiz. Çocuğumuz yok. İkimiz de çalışıyoruz. Bu süre zarfında bana maddi konularda bazı yalanları oldu. Benden habersiz ufak miktarlarda da olsa krediler çekmiş. Bu kredileri tesadüfen öğrendim. Sorduğumda bütük kavgalar ettik . Parayı çeşitli borçlarını ödemekte kullandığını söyledi. Evlenmeden öncebana anlatmadığı bazı borçları varmış. Kardeşi ile ortak iş yapıp batırmışlar. Ve üstüne borç kalmış. (bu durumu belgeledi). Bunlar dışında başka yalanları da oldu ve genellikle maddi konularda. Mesela arabamızı satmış benden habersiz parasını alamamış. Araba hacizliymiş ve polis çevirmesinde elimizden alınınca öğrendim. Çok kavgalar ettik. Arabanın parasını da zar zor alabildi sattığı kişiden. Ayrıca benden habersiz bir telefon almış. Faturasından gördüm. Trafik cezası çıktı onun borcunu kapatmak için telefon alıp sattım şeklinde açıklama yaptı. En son yani bardağı taşıran damla da şu: Kardeşime araba alması için aracı olmuştu. Fakat arabanın fiyatı hakkında kardeşime yalan söylemiş. Arabanın fiyatını 2000 lira fazla söylemiş. Satış sözleşmesini gördüm. Araba eşimin üzerine bu arada.Kardeşim böyle istedi. Ve gerçeği bilmiyor.Arabanın eski sahibi ile konuşup gerçekten ne kadara aldığını da öğrendim yani elden para verme gibi bir durum da yok. Sonra önüne koyunca itiraf etti . O ara kendi arabamızla kaza yapmıştım. Ona harcadığını söyledi. Kardeşine söyleyemedim arabayı satarken de üstüne koyup kardeşine olan borcumu ödeyecektim diyor.. Beynimden vurulmuşa döndüm. Çok ağladım. Resmen dolandırmış kardeşimi. Sizce ne yapmalıyım? Boşanmalı mıyım? Lütfen fikir verin bana nasıl davranayım? Bu adamdan koca olur mu olmaz mı?
Evlenmeden once hic boyle seylerini hissetmedim. Cok sevecen anlayisli duzgun efendi biri. Disardan bakanlar onu mukemmel es saniyor. Birine anlatsam hayatta inanmaz bu yaptiklarina.
en sevmediğim şey erkeğin maddi konularda dalavere yapması hiç hoş değil insan eşinese yalan söyledikten sonra ne anlamı var evliliğinMerhaba arkadaşlar. Eşimle 4 yıldır evliyiz. Çocuğumuz yok. İkimiz de çalışıyoruz. Bu süre zarfında bana maddi konularda bazı yalanları oldu. Benden habersiz ufak miktarlarda da olsa krediler çekmiş. Bu kredileri tesadüfen öğrendim. Sorduğumda bütük kavgalar ettik . Parayı çeşitli borçlarını ödemekte kullandığını söyledi. Evlenmeden öncebana anlatmadığı bazı borçları varmış. Kardeşi ile ortak iş yapıp batırmışlar. Ve üstüne borç kalmış. (bu durumu belgeledi). Bunlar dışında başka yalanları da oldu ve genellikle maddi konularda. Mesela arabamızı satmış benden habersiz parasını alamamış. Araba hacizliymiş ve polis çevirmesinde elimizden alınınca öğrendim. Çok kavgalar ettik. Arabanın parasını da zar zor alabildi sattığı kişiden. Ayrıca benden habersiz bir telefon almış. Faturasından gördüm. Trafik cezası çıktı onun borcunu kapatmak için telefon alıp sattım şeklinde açıklama yaptı. En son yani bardağı taşıran damla da şu: Kardeşime araba alması için aracı olmuştu. Fakat arabanın fiyatı hakkında kardeşime yalan söylemiş. Arabanın fiyatını 2000 lira fazla söylemiş. Satış sözleşmesini gördüm. Araba eşimin üzerine bu arada.Kardeşim böyle istedi. Ve gerçeği bilmiyor.Arabanın eski sahibi ile konuşup gerçekten ne kadara aldığını da öğrendim yani elden para verme gibi bir durum da yok. Sonra önüne koyunca itiraf etti . O ara kendi arabamızla kaza yapmıştım. Ona harcadığını söyledi. Kardeşine söyleyemedim arabayı satarken de üstüne koyup kardeşine olan borcumu ödeyecektim diyor.. Beynimden vurulmuşa döndüm. Çok ağladım. Resmen dolandırmış kardeşimi. Sizce ne yapmalıyım? Boşanmalı mıyım? Lütfen fikir verin bana nasıl davranayım? Bu adamdan koca olur mu olmaz mı?
Avukat arkadaşlar vardır size yardımcı olur illa ki. Ama böyle bir adam için ilaçla intihar etmek fikrini aklından çıkar. Ömrün boyunca birde bu travmanın etkisiyle mi yaşamak istiyorsun. Boaşanacaksan bir avukatla görüş ve güçlü ol.
Senin durumunu anlayabiliyorum arkadaşım ama intihar etmek çözüm değil. Seni kandıran bir insan için değer mi yani. Lütfen biraz kendine değer ver.Çok büyük çöküntü içindeyim.Boşansam da bu şekilde kandırılmış olmak kardeşime mahcup olmak mahvetti beni. Ben ona güvendim ve yıllarımı verdim. Karşılığı bu mu olmalıydı. Buna dayanamıyorum işte...Eşim olacak o adam için değil bu acıya dayanamıyorum gerçekten sebep bu...Emeğime fedakarlıklarıma giden zamanıma üzülüyorum...
Arabayı satacağını söylemişti aslında. Bir arkadaşı istiyordu arabayı. Ama ben razı gelmedim. O da benden habersiz satmış. Ve o arkadaşında haciz çıkmış. Dolayısıyla eşim de parasını alamayınca arabayı da vermemiş. Öyle haberim olmadan binmişim kaç ay. Sonra polis çevirmesinde öğrendim. Adam da parayı büyük bir kavga sonucunda benim hesabıma gönderdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?