Dolandırıldım …

Adamin bu kadar kotu olmasina degil siz nasil bu kadar saf olabildiniz 10 sene. Onu sorgulamak lazim.

Bir insan nasıl bu kadar kötü olabilir neden olabilir aklım almıyor
Bi insan neden sizin gibi saf olur peki bir defa verdiniz tamam devamı neden adam şimdi gelse yine aynı devam edip verirsiniz gibi Bi enerjiniz var böyle ni sevgilim vardı daha yeni sevgiliyken telefon bozuk yenisini alıcam param yok diye benden isterdi ailemin durumu iyi diye güvendi para vericegime veremem dedim diye bana tavır aldı degişik hallere büründü ayrıldım bende sonra çok yalvardı ama bu tarz hayatındaki insandan maddi beklentisi olan erkeklerw güvenim yok hiçbişeylerine inanmam sizde inanmayın insanlara bu kadar kolay

valla yapmak lazım bunu. ihtiyacı olmasa bile insan neden dolandırıcıya kaptırsın, helal olsun kıza size de ışık tutmuş. iyi yapmışsınız çok.

Beni yanlış anlamayın kırmak istemem ama Müge anlıda safiye vardı bir ara. Baya dolandırıldım diye gelmiş. En son biraz parasıyla ilgili gelişme oldu. Sonra bu kadın yelkenleri suya indirdi adamı görünce. Dediler ki para gelmesin ama adam geri dönsün ister miydin? İsterdim dedi. Ben buna dolandırılmak demem. Bile isteye vermiş. Bu ilişkiye baş bir isim veriliyor burda söylemem dogru olmaz ama bence tamamen paraya dayalı bir ilişki. Sizin ilişkinizi bilmiyorum sizde böylesiniz diye demiyorum. O kadın öyleydi. Ama nasıl güveniyorsunuz elin adamına da o kadar para veriyorsunuz. Emeğinize yazık değil mi?

Var benim de başımda böyle bir arkadaşım, 150.000 civarı dolandırıldı, adam parayı da ödemiyor. Eh be ne diyeyim ki yani, seven adam seni düşünür, huzurlu olmanı ister seni borca mı sokar? İnsan bunu nasıl düşünemez?

Ben birşeyi merak ettim.siz hiç ben neden kredi çekiyorum demediniz mi?yani sevgilinizin hiç kredi çekecek kardeşi,dayısı,amcası vs yok muydu?neden ben demeniz gerekirdi..
Bende başımdan geçen bir olayı anlatayım.yıl 2014..işyerinde bir arkadaş ev yaptırıyor ve çok sıkışık.hep dert yanıyor bana..bende dedim ki X bankası uygun faizli kredi çekiyor.kimse yok mu cevre nde? Onlar çeksin sen ode neyse kabak benim başıma patladı akşam mesaj attı..ne olur sen çek,intihar edeceğim vsvs. ...eşim istemiyor dedim..ertesi sabah birde ne göreyim...intihar edecek bu arkadaş kaslarini boyatip gelmis
Benim mantigima göre bir arkadaşa 50-100-200 borç verilir...o kadar...fazla istiyorsa ailesinden almalı..

Hemen merakınızı gidereyim 2021 yılının enayisi olarak kız kardeşinin üstüne 2 kredi varmış çıkmıyormuş, annesi ev hanımı, baba ölümcül hasta olduğu için çıkmıyor, abi işsiz, kendisi kırmızı kalem yemiş. Neden? Zamanında çok zenginmiş batmış, ondan

Komik geliyor ama basiret bağlanması yaşıyorsunuz. Bi de onun da güya toplu parası vardı hesapta bloke olduğu için alamıyordu, bi kaç güne çözülecekti cart curt.

Aynen bu durumu yaşayan bir arkadaşım vardı. 3 senedir birlikteydiler. Hala birliktelik mi bilmiyorum. Bir yerden sonra ben arkadaşlığımı bitirmek zorunda kaldım. Zorla psikoloğa gitmesini sağlamıştım. Kıza borderline kişilik bozukluğu, çocuğa ise sosyapat teşhisi konuşmuştu.

Kız her defasında sinir krizleri geçirip yine de çocuk onu saçma sapan şekillerde ikna edip tekrar para alıyordu. En sonunda 100 bin lira kredi çektirdi kıza. Son anda iptal ettirdim ama baktım değişen bir şey olmuyor ve bir yerde artık benim de sinirlerim hırpalanıyor, arkadaşlığımı bitirdim.

Abla elimde çok güzel dededen kalma bi köprü var. Avrupa kıtasını asyaya bağlıyor. Sıkıştık biraz satalım diyoruz, ilgilenir misin? Çok ucuza verecem, kelepir, ihtiyaçtan satılık, bayan doktordan

ben dolandırılma göremedim dolandırılma bir insan size başka kimlikle tanışıp kısa zamanda paranızı alırsa olur on yıl boyunca siz isteyerek adama hediye olarak vermişsiniz ister yüz bin ister bir milyon adaletsiz birşey yok ki ha diyorsanız ki akli dengemde sorun var ve benim bu durumumu suistimal etti o zmaan dava açın değilse bi erkek peşinde bu kadar para harcamak tercihtir iki yıl ödeyip üstüne soğuk su içersiniz malesef

şanslıymışsınız istemese ödemezdi bence anca dava dava sürünürdünüz bir daha iki ayda kimseye para vermezsiniz iyi tecrübe olmuş

yada şantaj yapsa, tehdit etse gene anlarım.
bence konu sahibinin sevilmekle alakalı sorunları var.
belki başkasının onu sevmeyeceğini zannettiği için bu ilişki sürsün diye mecbur hissetti.

8 sene önce 19 yaşımdayken eski nişanlım bana dedi ki rentacara benim için yeni araba alınacak 10 000 tl ye ihtiyacım var ama bankalar bana kredi vermiyor sen çek ben sana her ay ödeyeceğim tabi o zamanlar çalışıyorum ama düşük bir kıdemde. Ofis boyum yani aldığım para üç beş lira. Onun ödeyeceğini biliyordum aslında öderdi yani ama ben asla çekmem babama bile çekmem dedim beni günlerce baskı altına aldı sevmiyorsun demekki falan gibi veya çek yoksa şunu yaparım bunu yaparım yine de çekmedim. 19 yaşımda ki ben bile yapmamışken günümüzde onca şeyi duymanıza rağmen kanmanız cidden hayret verici. Kötü bir tecrübe sizin için, geçmiş olsun.

yada şantaj yapsa, tehdit etse gene anlarım.
bence konu sahibinin sevilmekle alakalı sorunları var.
belki başkasının onu sevmeyeceğini zannettiği için bu ilişki sürsün diye mecbur hissetti.
hepimizin aklı var sevgi açlığını bu kadar suistimal ettirmek de tercih gittim geldim kredi çektim diyor mesela
ben niyeyse acımıyorum ya bu durumda televizyonda yüzlerce aynı konu çıkıyor biri olsa diğerine denk gelmeli insan uyandırma servisi heyoo
hadi tek seferlik dolandırılırsın ki çok korkarım Allah korusun kimsenin başına gelmesin ama bu konu başka bişey konu sahibi hediye etmiş borcunu ödemeyen adama niye tekrar kredi çekersin

Ben çok iyi anlıyorum sizi o zaman şikayet işini bi araştırayım çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…