Dolandırıldım …

Şöyle aslında bende verdiklerimi borç diye vermiştim dolandırıldığımı yeni farkettim

Konu sahibi sizi ancak çalışan bekar kadınlar anlar, burda kendini Zeki zanneden kadınlara bakmayın paraları olmadığı için böyle insanlarla muhatap olmamışlar haliyle, çok dolandırılan çalışan bekar kadın var, bi erkek cinsi var çalışan kadın bulunca yapışıyor ve aşk adı altında dolandırıyor, kendinizi üzmeyin sizin hatanız değil onun şerefsizliği

Benim annemin de böyle bi dolandiricisi vardı, şerefsizde hikaye bitmiyordu. Dolandırıcı olduğunu söyleyince bana kızıyordu. Yıllarca para yedirdi durdu (o ve birkaç salak arkadaşı) Nihayet, şükür adamla araları bozulmuş da küsmüşler. Daim olur inşallah...
Yani insanları anlayamıyorum, ben maaşı alınca geri ödeyececine emin olduğum iş arkadaslarim,yakın arkadaşlarım dışında kimseye borç vermem. Birkaç aya ödemek isteyene de paramin değeri kaybolması diye dolar veririm:)
Konu sahibi,bence adamın ailesine soyle sen, en azından huzuru kacsin
Belki üç bes- ailesi bir şeyler verir

Hayır değildi çok acı ama ben yaşadığım şeyi aşk sandım seviliyorum sandım ama değilmiş aydınlanmam yavaş oldu pahalıya patladı

ah güzel kardeşim, 1 sene 2 sene neyse de 10 sene hiç kimse de uyarmadı mı ?
hani diyecektim ki o kadar süper şeyler yaptı ki sana gözünü boyadı, e o da yokmuş.
ya bu adamı engelle her yerden bence.

Onun adiliği kesinlikle doğru ama benimde hatalarım var çok teşekkür ederim umarım kimse yaşamasın böyle bi durumu

Ay ne alakası var? Kimse zeki olma iddiasında bulunmamış ki. Zaten zeki olmaya gerek yok bunlara kanmamak için. Paraları olmadığı için böyle insanlarla muhatap olmamışlar ne kadar sığ bir düşünce. Param vardı hala var. Anamın karnından evli doğmadım. Bekar da oldum. Bırakın sevgiliyi Kocama bile çalışıp kazandığımdan yoktan yere vermem 40 bin lirayı. Hatta kendi kazandığımı bırak ortak hesabımızdaki paradan bile kolay kolay çekemez

Konu sahibi geçmiş olsun bu arada. Umarım akıllanmışsındır

İyi yemis şerefsiz. Şimdi bile rakam az değil hemde gecmiste bu rakam .

Esime bile para verince fazla fazla geri alırım.Degil ki elalemin adamına para vericem

Esra Erol'da dolandırılan teyzelere anlam veremediğim gibi size de anlam veremedim. bu kadar parayı nerden buluyorsunuz anlamıyorum
Geçmiş olsun
O teyzelere bende şaşırıyorum, parayı nereden buluyorlar. bir de o kadar parası olacak gibi de durmuyorlar. Adamlar para kokusunu nereden alıyor acaba. Boşa dememişler parayla imanın kimde oldug belli olmaz diye

Geçmiş olsun ama bile bile lades demişsiniz. Umarım ders olur size bir daha aynı hayatı yapmazsınız

Bunu düşündüm aslında ailesine yansıtsam mı durumu diye ama sanırım uğraşacak enerjim gücüm yok gerçi adam yalan söylüyo diyip çıkabilirde işin içinden

Teşekkür ederim geç oldu pahalıya patladı ama akıllandım

Teşekkür ederim geç oldu pahalıya patladı ama akıllandım
Paran olduğunu belli etme kimseye. Maddi konular açılınca işteki statünden falan söz etme. Off ekonomi de çok kötü bu aralar borçlarım da var de geç. Para olduğunu anlayan yamyamlar altından girip üstünden çıkıp yine kandırmaya çalışabilir

ah güzel kardeşim, 1 sene 2 sene neyse de 10 sene hiç kimse de uyarmadı mı ?
hani diyecektim ki o kadar süper şeyler yaptı ki sana gözünü boyadı, e o da yokmuş.
ya bu adamı engelle her yerden bence.
Uyaranlar oldu tabiki ama görmek istemedim duymak istemedim çok mu aşıktım alışkanlıkmıydı acıma mı bilmiyorum anlam veremiyorum

Artık paramda yok zaten :) ve gerçekten borçlarımda var maalesef yani istesemde kimseye verebilecek durumda değilim

Arkadaş zaten fazla zeki bir arkadaş. Konularına bakarsanız anlarsınız. 2 çocuklu adamla evlendim demiş sonra 2 çocuklu adamla beraberim demiş, eski sevgilime borç verdim demiş, amansız evlenmeme hastalığı demiş. Zeki olmak başka bisi.

Yani bankadan eft yaptıklarımı kanıtlarımda elden verdiklerimi kanıtlayamam ayrıca inanın uğraşmakta istemiyorum lanet olsun diyorum sadece
Bakın size başımdan geçeni anlatayım. Ben de 2 aylık sevgilime "babam hasta, ölüyor hastane parası lazım" diye ağladığı için para verdim. O parayı geri alamadan (ki krediydi) 2. sefer tekrar para verdim ve bu da kredi. Toplam 21 bin, bunun geri ödemesini siz düşünün.

Baktım adamın hayatı yalan, ben bi güzel dolandırılmışım, sevgi aşk ayağına söğüşlenmişim, parayı da alamıyorum işsiz güçsüz boş bi adam dedim lanet olsun. Haram olsun ben ödeyeceğim bunu eşek gibi.

Sonra öğrendim ki bu adam benimle birlikteyken başka bir kızla yakınlaşıyor, kız benden 20 kat zengin ve birebir aynı cümleler aynı yalanlar ve aynı zamanlarda ondan da para alıyor. Kızı buldum bunları duydum ya, o zaman hırslandım. Kız da biraz dişliydi şikayetçi olmuştu sen de ol dedi.

İletişime geçtim karşı tarafla. Eft yaptığım hesaplar kendi ailesinden birinin hesabıydı onu kanıtlarım ama açıklamada borç yazmıyor sonuçta. Önce mesajlarla öttürdüm. toplam borcun bu, ödemezsen bütün dolandırdığın insanlarla birlikte savcılığa gidiyorum dedim. önce kuru sıkı sandı, sonra ayda 4 4 ödedi sonra tamamını kapattı.

Ben de sizin gibi lanet olsun kanıtlayamam uğraşamam dedim ama sonra hiç ihtiyacı olmayan kız bile dişli çıkıp parasının peşine düşünce ben üç kuruş maaşımla onu mu ödeyeceğim dedim ve uğraştım. İkimiz de aldık parayı sonuç olarak.

Ama o dönem yaşadıklarımı kelimelerle ifade edemem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…