- 23 Temmuz 2019
- 14.633
- 46.633
- 548
- 40
Şöyle aslında bende verdiklerimi borç diye vermiştim dolandırıldığımı yeni farkettimGeçen tv de bi amca gördüm. Aynı dolandırıcı tarafından iki kere dolandırılmıs bi amca.
Eşim dedi ki şu adama gitsen , amca para lazım desen borç istesen asla vermez sana hatta eminim çocuğuna bile vermez.
Mesela sevgili konu sahibi arkadaş; eminim siz de vermezsiniz. Çok değişik ya. az para da değil.
Hayır değildi çok acı ama ben yaşadığım şeyi aşk sandım seviliyorum sandım ama değilmiş aydınlanmam yavaş oldu pahalıya patladıpeki bir şey sorucam, atıyorum size hediyeler alan, güzel sözlere boğan, jestler yapan biri miydi ?
Hayır değildi çok acı ama ben yaşadığım şeyi aşk sandım seviliyorum sandım ama değilmiş aydınlanmam yavaş oldu pahalıya patladı
Onun adiliği kesinlikle doğru ama benimde hatalarım var çok teşekkür ederim umarım kimse yaşamasın böyle bi durumuKonu sahibi sizi ancak çalışan bekar kadınlar anlar, burda kendini Zeki zanneden kadınlara bakmayın paraları olmadığı için böyle insanlarla muhatap olmamışlar haliyle, çok dolandırılan çalışan bekar kadın var, bi erkek cinsi var çalışan kadın bulunca yapışıyor ve aşk adı altında dolandırıyor, kendinizi üzmeyin sizin hatanız değil onun şerefsizliği
Ay ne alakası var? Kimse zeki olma iddiasında bulunmamış ki. Zaten zeki olmaya gerek yok bunlara kanmamak için. Paraları olmadığı için böyle insanlarla muhatap olmamışlar ne kadar sığ bir düşünce. Param vardı hala var. Anamın karnından evli doğmadım. Bekar da oldum. Bırakın sevgiliyi Kocama bile çalışıp kazandığımdan yoktan yere vermem 40 bin lirayı. Hatta kendi kazandığımı bırak ortak hesabımızdaki paradan bile kolay kolay çekemezKonu sahibi sizi ancak çalışan bekar kadınlar anlar, burda kendini Zeki zanneden kadınlara bakmayın paraları olmadığı için böyle insanlarla muhatap olmamışlar haliyle, çok dolandırılan çalışan bekar kadın var, bi erkek cinsi var çalışan kadın bulunca yapışıyor ve aşk adı altında dolandırıyor, kendinizi üzmeyin sizin hatanız değil onun şerefsizliği
Esime bile para verince fazla fazla geri alırım.Degil ki elalemin adamına para vericemMerhaba ;
Dün bi arkadaşın konusunu gördümde bende içimi dökmek istedim :)
Ben baya baya dolandırıldım hemde 10 senemi verdiğim adam tarafından.
Krediler çektim elden paralar verdim öyle bi psikolojiye sokmuşki beni hayır dedim kavgalar ettim döndüm sonunda yine verdim.
Sürekli geri ödiyicem beklediğim paralar var dedi kredileri bi kaç ay düzenli ödedi sonrasında yok canımımı alıcaksın dedi çekildi kenara üstüne yetmedi ben hala devam ettim artık acıdım mı alışkanlık mı bilmiyorum son bi kaç aydırda bütün borçlar üstüme kalmış durumda adamdan ses çıkmıyo naptın diye sormadı bile kenarda ufak bi birikimim vardı onla bir kısmını kapadım kalanları ödemeye devam edicem yaklaşık 2 sene kadar :)
Bir insan nasıl bu kadar kötü olabilir neden olabilir aklım almıyor
Olayı kabullenmem kolay olmadı halada ufak bi şok halim devam ediyor
Biraz içimi döküp rahatlamak ve dahada ayılmak adına konu açmak istedim okuyan yorum yapan herkese çok teşekkür ederim.
O teyzelere bende şaşırıyorum, parayı nereden buluyorlar. bir de o kadar parası olacak gibi de durmuyorlar. Adamlar para kokusunu nereden alıyor acaba. Boşa dememişler parayla imanın kimde oldug belli olmaz diyeEsra Erol'da dolandırılan teyzelere anlam veremediğim gibi size de anlam veremedim. bu kadar parayı nerden buluyorsunuz anlamıyorum
Geçmiş olsun
Geçmiş olsun ama bile bile lades demişsiniz. Umarım ders olur size bir daha aynı hayatı yapmazsınızMerhaba ;
Dün bi arkadaşın konusunu gördümde bende içimi dökmek istedim :)
Ben baya baya dolandırıldım hemde 10 senemi verdiğim adam tarafından.
Krediler çektim elden paralar verdim öyle bi psikolojiye sokmuşki beni hayır dedim kavgalar ettim döndüm sonunda yine verdim.
Sürekli geri ödiyicem beklediğim paralar var dedi kredileri bi kaç ay düzenli ödedi sonrasında yok canımımı alıcaksın dedi çekildi kenara üstüne yetmedi ben hala devam ettim artık acıdım mı alışkanlık mı bilmiyorum son bi kaç aydırda bütün borçlar üstüme kalmış durumda adamdan ses çıkmıyo naptın diye sormadı bile kenarda ufak bi birikimim vardı onla bir kısmını kapadım kalanları ödemeye devam edicem yaklaşık 2 sene kadar :)
Bir insan nasıl bu kadar kötü olabilir neden olabilir aklım almıyor
Olayı kabullenmem kolay olmadı halada ufak bi şok halim devam ediyor
Biraz içimi döküp rahatlamak ve dahada ayılmak adına konu açmak istedim okuyan yorum yapan herkese çok teşekkür ederim.
Bunu düşündüm aslında ailesine yansıtsam mı durumu diye ama sanırım uğraşacak enerjim gücüm yok gerçi adam yalan söylüyo diyip çıkabilirde işin içindenBenim annemin de böyle bi dolandiricisi vardı, şerefsizde hikaye bitmiyordu. Dolandırıcı olduğunu söyleyince bana kızıyordu. Yıllarca para yedirdi durdu (o ve birkaç salak arkadaşı) Nihayet, şükür adamla araları bozulmuş da küsmüşler. Daim olur inşallah...
Yani insanları anlayamıyorum, ben maaşı alınca geri ödeyececine emin olduğum iş arkadaslarim,yakın arkadaşlarım dışında kimseye borç vermem. Birkaç aya ödemek isteyene de paramin değeri kaybolması diye dolar veririm:)
Konu sahibi,bence adamın ailesine soyle sen, en azından huzuru kacsin
Belki üç bes- ailesi bir şeyler verir
Teşekkür ederim geç oldu pahalıya patladı ama akıllandımAy ne alakası var? Kimse zeki olma iddiasında bulunmamış ki. Zaten zeki olmaya gerek yok bunlara kanmamak için. Paraları olmadığı için böyle insanlarla muhatap olmamışlar ne kadar sığ bir düşünce. Param vardı hala var. Anamın karnından evli doğmadım. Bekar da oldum. Bırakın sevgiliyi Kocama bile çalışıp kazandığımdan yoktan yere vermem 40 bin lirayı. Hatta kendi kazandığımı bırak ortak hesabımızdaki paradan bile kolay kolay çekemez
Konu sahibi geçmiş olsun bu arada. Umarım akıllanmışsındır
Paran olduğunu belli etme kimseye. Maddi konular açılınca işteki statünden falan söz etme. Off ekonomi de çok kötü bu aralar borçlarım da var de geç. Para olduğunu anlayan yamyamlar altından girip üstünden çıkıp yine kandırmaya çalışabilirTeşekkür ederim geç oldu pahalıya patladı ama akıllandım
Uyaranlar oldu tabiki ama görmek istemedim duymak istemedim çok mu aşıktım alışkanlıkmıydı acıma mı bilmiyorum anlam veremiyorumah güzel kardeşim, 1 sene 2 sene neyse de 10 sene hiç kimse de uyarmadı mı ?
hani diyecektim ki o kadar süper şeyler yaptı ki sana gözünü boyadı, e o da yokmuş.
ya bu adamı engelle her yerden bence.
Artık paramda yok zaten :) ve gerçekten borçlarımda var maalesef yani istesemde kimseye verebilecek durumda değilimParan olduğunu belli etme kimseye. Maddi konular açılınca işteki statünden falan söz etme. Off ekonomi de çok kötü bu aralar borçlarım da var de geç. Para olduğunu anlayan yamyamlar altından girip üstünden çıkıp yine kandırmaya çalışabilir
Ay ne alakası var? Kimse zeki olma iddiasında bulunmamış ki. Zaten zeki olmaya gerek yok bunlara kanmamak için. Paraları olmadığı için böyle insanlarla muhatap olmamışlar ne kadar sığ bir düşünce. Param vardı hala var. Anamın karnından evli doğmadım. Bekar da oldum. Bırakın sevgiliyi Kocama bile çalışıp kazandığımdan yoktan yere vermem 40 bin lirayı. Hatta kendi kazandığımı bırak ortak hesabımızdaki paradan bile kolay kolay çekemez
Konu sahibi geçmiş olsun bu arada. Umarım akıllanmışsındır
Başlarda verdi geri beklediği bi parası vardı yani öyle söyledi yalandı büyük ihtimalle inandımÖdeyeceğine ona o kadar inanmış ki ama 10 sene siz hep bu adama para verdiniz ve ödemedi mi yani bir kandırır ikiye niye kandınız ki
Bakın size başımdan geçeni anlatayım. Ben de 2 aylık sevgilime "babam hasta, ölüyor hastane parası lazım" diye ağladığı için para verdim. O parayı geri alamadan (ki krediydi) 2. sefer tekrar para verdim ve bu da kredi. Toplam 21 bin, bunun geri ödemesini siz düşünün.Yani bankadan eft yaptıklarımı kanıtlarımda elden verdiklerimi kanıtlayamam ayrıca inanın uğraşmakta istemiyorum lanet olsun diyorum sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?