Dolandırıldım …

Ödeyeceğine ona o kadar inanmış ki ama 10 sene siz hep bu adama para verdiniz ve ödemedi mi yani bir kandırır ikiye niye kandınız ki

Ben gerekli gormezsem ortak birikimimiz olan paradan bile vermiyorum kocama. Siz elin adamina niye 10 yil kendinizi söğüşlettirdiniz
Bende sorguluyorum bunu neden nasıl ama cevabı yok aklım başımda değilmiş heralde

1 kere anlarım
2 kere anlarım
ama 10 sene ?
bir sırrınız mı vardı, tehdit mi etti ?
başka türlü böyle el verip kol kaptırılmaz çünkü
Sır yada tehdit durumu yok beraber geçirilen zamanın hatırına sanırım hayır diyemedim inanın bilmiyorum nasıl bu hale geldi durumlar beynim uyuşmuş gibi

Teşekkür ederim 60.000 tl kadar kredi yaklaşık 40.000 tl kadarda para ama bunu tekte vermedim tabi parça parça
Geçen tv de bi amca gördüm. Aynı dolandırıcı tarafından iki kere dolandırılmıs bi amca.

Eşim dedi ki şu adama gitsen , amca para lazım desen borç istesen asla vermez sana hatta eminim çocuğuna bile vermez.

Mesela sevgili konu sahibi arkadaş; eminim siz de vermezsiniz. Çok değişik ya. az para da değil.

Sır yada tehdit durumu yok beraber geçirilen zamanın hatırına sanırım hayır diyemedim inanın bilmiyorum nasıl bu hale geldi durumlar beynim uyuşmuş gibi

peki bir şey sorucam, atıyorum size hediyeler alan, güzel sözlere boğan, jestler yapan biri miydi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…