Geri alabilmeyi tabiki çok isterim ama muhattap olmak istemiyorum kendisi yine bir ton yalanlar uyduracak ailesine ulaşmak gibi bi alternatifim var bilmiyorum hiç birinin sesini duymak yüzünü görmek istemiyorum iğrendim hepsindenBence şu saatten sonra nasıl geri alabilirim'e odaklanın.Gücüm yok,sadakam olsun falan diye düşünmeyin.Yoksa bir süre sonra da bunun için pişman olursunuz."Ne bileyim akıl edemedim, gücüm yoktu,basiretim bağlandı " falan dersiniz bugün dediğiniz gibi.
Banka kaydı,mesaj ne varsa artık kullanın,ne alabilirseniz alın.Bir hata yapmışsınız,peşine düşmeyerek bu hatayı devam ettirmeyin.Sadaka falan da sayılmaz zaten,alabildiğinizi dagitirsaniz o sadaka olur.
Evet bile isteye yaptım hepsini ama sonuç olarak mağdur edildim teşekkür ederimbu dolandırılmak sayılmıyor yalnız.
Ben yasal olarak demiştim aslinda,yoksa gidip muhatap olmayın zaten.Geri alabilmeyi tabiki çok isterim ama muhattap olmak istemiyorum kendisi yine bir ton yalanlar uyduracak ailesine ulaşmak gibi bi alternatifim var bilmiyorum hiç birinin sesini duymak yüzünü görmek istemiyorum iğrendim hepsinden
Yaşınız kaç? adam sizden genç mi? Böyle bir durumda insanın aklına başka bir şey gelmiyor.Teşekkür ederim 60.000 tl kadar kredi yaklaşık 40.000 tl kadarda para ama bunu tekte vermedim tabi parça parça
mağdur edilmemişsiniz gel beni mağdur et demişsinizEvet bile isteye yaptım hepsini ama sonuç olarak mağdur edildim teşekkür ederim
Ben bir daha kanmam akıllanmam zaman aldı ama olsun hukuki süreci araştırıcamGecmis olsun.
Bu kadar kötü insan var midir demissiniz. Bizim üst katimizda bir manyak yasiyor, calismayan, kafasi ayik gezmeyen, saga sola satasan bir tip. Bunun bir de sevgilisi vardi, aman Allahim kadinin dayaktan gözü acilmiyordu. Gidip kadina kredi cektirdi, altina lüks bir araba cekti ve kadini dehledi!
Kadin ara ara yine geliyor ve ben anlayamiyorum. Stockholm sendromu mu yasiyor, ne yasiyor bilemiyorum ama siz bir daha kanmayin lutfen. Ayrica hukuki surec de baslatabilirsiniz, belki bir sey elde edersiniz, belki korkar oder.
Yasal durumu bi araştırıcam bakalım neler yapılabilirBen yasal olarak demiştim aslinda,yoksa gidip muhatap olmayın zaten.
31 yaşındayım benden genç değil neyi ima ettiğinizi anladımda öyle bi durum değilYaşınız kaç? adam sizden genç mi? Böyle bir durumda insanın aklına başka bir şey gelmiyor.
Her halükarda benim açımdan sonuç değişmiyoki olan bana oldu .mağdur edilmemişsiniz gel beni mağdur et demişsiniz
Akıl tutulması diyelim, geçmiş olsun.Ufak bir kısmını anlatabildim sadece bunları yaşarken aslında normal bi durum olmadığının farkındaydım ama bi şekildede hayır diyemedim
Çok teşekkür ederimAkıl tutulması diyelim, geçmiş olsun.
İlişkinin içindeyken insan algılayamıyor sanırım tabi ortada ilişkide yokmuş esasen ..
Teşekkür ederim evet yasal olarak napabilirim kısmını araştırıcam elimde yazışmalar var dekontlar varÇok geçmiş olsun. Bence bir avukatla elinizdeki kanıtlarla görüşün. Belki çıkar yol vardır. Yarısını kurtarsanız kardır.
Onun dışında siz akıllanmışsınız ama akıllanmayan arkadaşlar için yazıyorum. Kimse için asla kredi çekmeyin! Sizin prensipiniz olsun bu. Kenarda paramız vardır. Aileden biri ya da çok yakın arkadaştır. İster ve veresiniz gelir. Onun da gelmediğinde üzülmeyeceğiniz kısmını verin. Çünkü büyük ihtimalle gelmeyecektir.
Sizin exten gidelim. Bu adam neden kredi çektiriyor? Kendi çekmiyor? Banka vermiyor demektir. Arkadaşlar bankanın güvenip kredi vermediği adama siz neden para veresiniz? Bankadan zengin misiniz? Adamın işi mi batıyor? Batsın. Demek ki becerememiş. Başka işe girer. Arkadaşına borcu/bankaya borcu falan mı var? E onları ödemek için başka borç yapacak onu ödeyemeyen bunu nasıl ödeyecek? Ailesi/arkadaşına mı lazım? Dünyanın yarısından fazlası muhtaç. Hepsine yetenezsiniz ama isterseniz geri almazsanız üzülmeyecek kısmını hibe edersiniz. Adam aç/ açıkta mı kaldı? E insanlık ölmedi. Evinizi açar ve bir süre 1 kap yemek ona da koyarsınız ama yine para vermeye gerek yok bence :)
Herkesin basireti bağlanabilir. Bizim çocukluk arkadaşımız yeni cafe açtı itirazlarımıza rağmen. Batacağı çok belliydi ama dinlemedi. Sonra ikide bir telefonkar eşime. Gelecek para var 3 aya ama şu anda çok sıkışığım acil 30.000 lazım dedi. Eşim vermek istemiyor. Bana sordu. Asla gelmez o para dedi. Ben de biliyorum gelmeyeceğini ama o kadar yakın arkadaş ki dedim verelim de mi kötü olalım vermeyelim de mi kötü olalım(para bizde var asla kredi çekmem bu arada) vermesek kötü hissedip kötü okacaktık. Verelim dedim. Verdik şimdi o bizim yüzümüze bakamıyor. Tabi ki arkadaşlık bitti.
Lütfen ilişkilerinize parayı karıştırmayın. Para isteyene bir ne oluyoruz diye bakın. Kimseden asla para istemeyin de. Banka vermiyorsa demek ki çok ödeyecek durumunuz yok o işten vazgeçin.
Evet benim içinde öyle oldu ne dese tamam dedim yeri geldi kavgalar ettim ama sonunda yine tamam dedim basiretim bağlanmıştı sanırımValla bu tarz insanlar çok güzel kuruyor tezgahı herşey planlı ilerlediği için işin içinden çıkamıyor insan uzaklaşamıyorda.
Şimdi durup düşününce bende hayrete düşüyorum ama adı sevgimiydi alışkanlıkmı acımamı yani tüm bunları neden yaşadım bilmiyorumBu adamları tüm mal varlığınızı önüne serecek kadar nasıl sevebiliyorsunuz hayret ediyorum.
Bankacıyım benMesleğinizi sorabilir miyim? Yani on sene bir kan emiciyi besleyecek parayı bulmak kolay değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?