Doldum taşıyorum..

Ya zaten siz bir şekilde idare ediyormuşsunuz kayınvalidenin öyle demesi yersiz olmuş ee öyle derse de böyle cevap alır.

Adam bir de evde yatıyor da ev işini de yapmayıp size yaptırıyor öyle mi? Bence siz evin işini hepten ona verin bir aya iyi kötü bir iş bulur kesin

Yani hem evde hem işte çalışıyorsunuz? Genetiğinize mi kodlanmış ev işi. Bazı kadınları anlayamıyorum.

Peki üstüne gittiğiniz kanısına nerden varmış kayınvalideniz eşiniz mi bir şey demiş?

Yok eşim birşey dememiş kvalidemde üstüne gitmediğini biliyor. Bir iş vardı konu açıldı eşim istemedi. bende dedim gitse ne olurdu sanki aylar oldu işsiz dedim . esti gürledi kvalide istemiyorsa git başvur deme sende gitme çocuğumun üstüne birden bağırmaya başladı bende dedim senin git demen lazım benden önce büyük olarak o çocuğuna bişi demezmiş. Yani suya sabuna dokunmadan hayat yaşıyor kendileri

Anladım.Kayınvalideniz çok yersiz dahil oluyor olaya o zaman.İyi demişsiniz siz zaten yeterince destek oluyorsunuz daha ne yapabilirsiniz ki.

Sen öyle diyorsunda kvalidem genç çocuk garsonluk yapamaz diyor. İş varda mı çalışmıyor sindim kabul ediyorum
Neden yapamazmış garsonluk.. Genç çocuk asıl her işi yapabilir. Ben hiç elinde bastonlu garson görmedim hep genç.. Sinmenizi gerektircek hiçbişe yok asıl daha cevval olmanız lazım evi siz geçindiriyosunuz belli yırtık olun biraz

Sinmek derken haklı iş başvurdu olmadı diyorum.

tabiki dememişsiniz
eşiniz ne dedi peki

kv eşinizin durumunu şuan eksiklik gibi görüyo ve sizin karşınızda yüksek göstermeye çalışıyor

Kvalidem benden öyle tepki beklemiyordu bence, hiç cevap vermediğim için hiç şikayet etmediğim için
oda dumur oldu
eşim annem kötü bişi dememişki dedi sen streslisin dedi bana

Anladım.Kayınvalideniz çok yersiz dahil oluyor olaya o zaman.İyi demişsiniz siz zaten yeterince destek oluyorsunuz daha ne yapabilirsiniz ki.

Dahil olsun olmasın değil eşim annesini çok dinler bir dediğini iki etmez
Ama böyle değil, ben kadınken annem çalış diyor azıcık işi bırakayım mı desem esip gürler annem
Ben anlamadım bunlar neden böyle olur durur yapar durur yaz gelsin kış geçsin

Kıyamıyordur ya oğluna güya.Ama size kıyabiliyor.

Oğluna kıyamayan insan beni gönüller asıl , bir işimin ucundan tutar hem evde iş hem dışarda iş gelin çekmez bir yerde isyan bayragını çeker diye düşünür..
Tabi ki öyle düşünmesi gerek hatta oğluna oğlum o kız çalışıyor sen de ev işlerine yardım et falan demeli normalde.

eşinize tutturun o işin ucundan önce Bence. Öyle çamaşır asmak ve toplamakla olmaz ev işleri. Burda bi üye görmüştüm kadının işi akşama kadarmış eşininki öğlene kadar. Adam yemeği de yapıyormuş evi de topluyormuş. Böyleyken hal tabii garsonluğu da küçümser eşiniz. Resmen eziliyorsunuz.

Tabi ki öyle düşünmesi gerek hatta oğluna oğlum o kız çalışıyor sen de ev işlerine yardım et falan demeli normalde.

Demez ki hayatta oğlumun elinden gelmiyor diyor geçiyor kenara, çalışırkende kahvaltısını hazırlıyor musun diye sorardı ki hazırlardım.. Bende babanıza hazırlardım diyo. Aradaki fark o ev hanımı ben çalışanım ama , Tabi karşılık vermemiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…