- 18 Mart 2017
- 939
- 987
- 18
- 35
- Konu Sahibi bayandipali
-
Kayınvalide anca akıl veren tip
Ya zaten siz bir şekilde idare ediyormuşsunuz kayınvalidenin öyle demesi yersiz olmuş ee öyle derse de böyle cevap alır.
Peki üstüne gittiğiniz kanısına nerden varmış kayınvalideniz eşiniz mi bir şey demiş?Benim atar gider yapmam gereken yerde kvalide yapıyor bana
Peki üstüne gittiğiniz kanısına nerden varmış kayınvalideniz eşiniz mi bir şey demiş?
Adam bir de evde yatıyor da ev işini de yapmayıp size yaptırıyor öyle mi? Bence siz evin işini hepten ona verin bir aya iyi kötü bir iş bulur kesin
Anladım.Kayınvalideniz çok yersiz dahil oluyor olaya o zaman.İyi demişsiniz siz zaten yeterince destek oluyorsunuz daha ne yapabilirsiniz ki.Yok eşim birşey dememiş kvalidemde üstüne gitmediğini biliyor. Bir iş vardı konu açıldı eşim istemedi bende dedim gitse ne olurdu sanki aylar oldu işsiz dedim . esti gürledi kvalide istemiyorsa git başvur deme sende gitme çocuğumun üstüne birden bağırmaya başladı bende dedim senin git demen lazım benden önce büyük olarak o çocuğuna bişi demezmiş. Yani suya sabuna dokunmadan hayat yaşıyor kendileri
tabiki dememişsiniz
Yanlış birşey dememişim yani
Neden yapamazmış garsonluk.. Genç çocuk asıl her işi yapabilir. Ben hiç elinde bastonlu garson görmedim hep genç.. Sinmenizi gerektircek hiçbişe yok asıl daha cevval olmanız lazım evi siz geçindiriyosunuz belli yırtık olun birazSen öyle diyorsunda kvalidem genç çocuk garsonluk yapamaz diyor. İş varda mı çalışmıyor sindim kabul ediyorum
Neden yapamazmış garsonluk.. Genç çocuk asıl her işi yapabilir. Ben hiç elinde bastonlu garson görmedim hep genç.. Sinmenizi gerektircek hiçbişe yok asıl daha cevval olmanız lazım evi siz geçindiriyosunuz belli yırtık olun biraz
tabiki dememişsiniz
eşiniz ne dedi peki
kv eşinizin durumunu şuan eksiklik gibi görüyo ve sizin karşınızda yüksek göstermeye çalışıyor
Anladım.Kayınvalideniz çok yersiz dahil oluyor olaya o zaman.İyi demişsiniz siz zaten yeterince destek oluyorsunuz daha ne yapabilirsiniz ki.
Kıyamıyordur ya oğluna güya.Ama size kıyabiliyor.Dahil olsun olmasın değil eşim annesini çok dinler bir dediğini iki etmez
Ama böyle değil, ben kadınken annem çalış diyor azıcık işi bırakayım mı desem esip gürler annem
Ben anlamadım bunlar neden böyle olur durur yapar durur yaz gelsin kış geçsin
Kıyamıyordur ya oğluna güya.Ama size kıyabiliyor.
Tabi ki öyle düşünmesi gerek hatta oğluna oğlum o kız çalışıyor sen de ev işlerine yardım et falan demeli normalde.Oğluna kıyamayan insan beni gönüller asıl , bir işimin ucundan tutar hem evde iş hem dışarda iş gelin çekmez bir yerde isyan bayragını çeker diye düşünür..
eşinize tutturun o işin ucundan önce Bence. Öyle çamaşır asmak ve toplamakla olmaz ev işleri. Burda bi üye görmüştüm kadının işi akşama kadarmış eşininki öğlene kadar. Adam yemeği de yapıyormuş evi de topluyormuş. Böyleyken hal tabii garsonluğu da küçümser eşiniz. Resmen eziliyorsunuz.="bayandipali, post: 50621000, member: 822907"]Oğluna kıyamayan insan beni gönüller asıl , bir işimin ucundan tutar hem evde iş hem dışarda iş gelin çekmez bir yerde isyan bayragını çeker diye düşünür..
Tabi ki öyle düşünmesi gerek hatta oğluna oğlum o kız çalışıyor sen de ev işlerine yardım et falan demeli normalde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?