Doldum taşıyorum..

Eşim garsonluğu küçümsemiyor düşünmüyor bile. Bir ortamda denmişti kvalidemde genç çocuk yapamaz garsonluk demişti maksat arkadaş ortamına mahçup olur hesabı

Bir çay yapmakta bir evi süpürmekte elinden gelecek bir şey yok hadi yemek yapamaz anlarım da bence siz eşinize ufak tefek ev işlerini yükleyin ya bıkıp iş bulur ya da en azından siz bu kadar yorulmazsınız.

Bir çay yapmakta bir evi süpürmekte elinden gelecek bir şey yok hadi yemek yapamaz anlarım da bence siz eşinize ufak tefek ev işlerini yükleyin ya bıkıp iş bulur ya da en azından siz bu kadar yorulmazsınız.

İnşallah iş bulur artık

Kvalidem benden öyle tepki beklemiyordu bence, hiç cevap vermediğim için hiç şikayet etmediğim için
oda dumur oldu
eşim annem kötü bişi dememişki dedi sen streslisin dedi bana
herşeye karışmasın kv
bir kere demişsiniz inşallah yeter ona
eşiniz de en kısa zamanda hayırlı iyi bir iş bulur inşallah

herşeye karışmasın kv
bir kere demişsiniz inşallah yeter ona
eşiniz de en kısa zamanda hayırlı iyi bir iş bulur inşallah

Ben karışsın istiyorum eşim annesini dinler.
Ama kvalidem herşeyi ben halledeyim istiyor. işini ben takip edeyim ben araştırayım o hiç oğlu ile kötü olmayacak akılvermeyecek.

nasil hakesiyorsa oyle davran

yarım yıldr işsiz bir kere mı gitti ben haftada 3 kere gittiğim oluyodu yanı esın rahata mı alıstı acaba diye dusunmeye basladım canım.

GÜNCELLEME
Kvalidem aramadı bende onu aramadım halen gittiği yere, kadar kandil yaklaşıyor o zaman ariyim mi? Yoksa uzatayım mı konuyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…