Dönmek isteyen eski eş

Pinky41

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2024
427
152
23
27
Herkese iyi akşamlar
1.5 yıl önce eski eşim tarafından baba evine gönderildim konuma göz atabilirsiniz (50 gunluk bebek ve 9 yaşındaki oglumla)olaydan 9 ay sonra dava açtım çekişmeli ve dava sürecinde evi benden kaçırdığını öğrendim. Hala durusma olmadi . İşe girdim ve İşe girmem ile eski es ortaya çıktı geri dönmek istiyor her gün arıyor açmıyorum haber göndermiş ne isterse razıyım şartları kabul ediyorum diye ama samimi gelmiyor çabası çok az çok şeyler yaşadım çok zor zamanlar geçirdim çocuklarla kendimi yeni topluyorum mesleğini bırakıp geleceğini aile olmak istediğini ve çocuklarla bana çok vicdan yaptırıyor instangram Facebook hala kiz dolu vr aradan 1 yıl geçmiş neden simdi içime sinmiyor korku var istemiyorum ama bir yanım da düzelir mi diyor kaç gündür kafam çok karışık lütfen fikir verin

Öncelikle Allah yardimciniz olsun ama yasadiklariniz çok zor onca şey yaşayıp geri dönecekseniz yine herseye hazırlıklı olun derim çünkü maalesef ki erkekler duzelmiyorlar neylerse öyleler..

mesleğini bırakıp geleceğini aile olmak istediğini
Aile olmak isteyen adam sizi aldatmazdı, kucağınızda el kadar bebekle baba evine yollamaz, evi de sizden kaçırmak için abisinin üzerine yapmazdı, sizi ailesiyle yaşamaya mahkum etmezdi, küçücük çocuklarını arayıp sorardı.

Aile olmak istemiyor Pinky çalışmaya başladı nasıl yaparım da kandırır elindeki maaşı yerim diye plan yapıyor.
Kendinize biraz saygınız varsa sizi aldatan, aşağılayan, çocuklarından vazgeçen, evlatlarınızın hakkı olan evi kaçıran adamla bir daha asla bir araya gelmezsiniz.

Herkese iyi akşamlar
1.5 yıl önce eski eşim tarafından baba evine gönderildim konuma göz atabilirsiniz (50 gunluk bebek ve 9 yaşındaki oglumla)olaydan 9 ay sonra dava açtım çekişmeli ve dava sürecinde evi benden kaçırdığını öğrendim. Hala durusma olmadi . İşe girdim ve İşe girmem ile eski es ortaya çıktı geri dönmek istiyor her gün arıyor açmıyorum haber göndermiş ne isterse razıyım şartları kabul ediyorum diye ama samimi gelmiyor çabası çok az çok şeyler yaşadım çok zor zamanlar geçirdim çocuklarla kendimi yeni topluyorum mesleğini bırakıp geleceğini aile olmak istediğini ve çocuklarla bana çok vicdan yaptırıyor instangram Facebook hala kiz dolu vr aradan 1 yıl geçmiş neden simdi içime sinmiyor korku var istemiyorum ama bir yanım da düzelir mi diyor kaç gündür kafam çok karışık lütfen fikir verin
Konularınıza göz gezdirdim. Lütfen ama lütfen bu kötülüğü kendinize reva görmeyin. Yeni yeni kendinizi toparlıyorsunuz bocalamanız korkmanız tereddütlerinizin olması çok normaldi. Ama öyle bir insanın ellerine tekrar bırakmayın ne kendinizi ne çocuklarınızı. Neler yaşatmış size öyle bırakın kendi pisliğinde boğulsun…

Zorlu kısmı kendi başınıza atlatmışsınız üstüne bir de işe girip kendi hayatınızı kurmuşsunuz. Bu kadar özveriden sonra bu adam kabul edilmez. Yaşadığınız zor zamanlarda sizden evi kaçıran kızlarla gününü gün eden adam da düzeni oturttuktan sonra asla kabul edilmez. Siz güçlü bir kadınsınız bence ona gerçekten ihtiyacınız yok

Herkese iyi akşamlar
Kaçırdığı evi bağış olarak üzerinize yapmasını isteyin. Ondan sonra olacakları seyredin. O zaman anlarsınız gerçek niyetini

Açtığınız davayı size geri çektirmek istiyor çünkü davayı geri çekince geri acamayacaksınız(dilekçede beni aldattı evden kovdu vs diye actınız misal )oda bir yerlerden duymuştur elinizde ki delilleri kullanamayacaksınız.

Benim bir tanıdığım var
Narsist bir hayvanla evliyim 20 yıl çekti kadın
Sonunda adam sende kadın mısın diye boşadı
Kadın baba evine döndü 3 çocukla
Kızı eczacı oğlu mimar küçüğü fen lisesini kazandı
Almanya'daki kardeşi 2+1 ev aldı işe girdi girdiği dükkanı devraldı
Evi işi olan kariyerli bir kadın çocukları çok parlak
Duruşu gülüşü bakışı değişti
Kadın artık o kadın değil
Kocası şimdi ben onu boşanmanın diyor
Dini nikahlı eşim diyor
Geri gel dese hayvan diyecem hayvana hakaret koşa koşa gelir
Demem o ki sakın bi daha o tuzağa düşmeyin
İyi olan koca sizi aylık bebeyle bi başınıza komazdı
Kadın kadındı ama adam adam değildir bazen

Onca yaptıklarından sonra kalbiniz sevecek mi bu herifi?
Denenmişin denemesi olmaz. Unutmayın çektiklerinizi.

Herkese iyi akşamlar
Kimse paspas niyetine kapısının önüne bile koymuyordur ondan dönmüştür.

Şuan maddi yönden mağdur ediyor beni sorumluluk almıyor ve çocukları dogru düzgün aramiyor onları da cezalandırıyor koluna dövme yaptırmalar gezmeler üst baş bakımı çok iyi ama hiçe sayıyor çocukları.
4 temmuzdaki konunuzdan. 25 günde ne değişti?

Back
X