düğün hediyesi?

hmyrali

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2011
1.630
1
116
Kocaeli
Arkadaşlar dert değil ama ne yapacağımı bilemedim. Lisede samimi olduğum fakat üniversite hayatım ve sonrasın da pek görüşmediğim bi arkadaşımın düğünü oldu ekim ayında. O sıra ben il dışında olduğum için düğününe gidemedim daha sonra da bir türlü fırsat bulamadım inşallah bu hafta evine gideceğim ama sorun şu ki arkadaşıma düğün hediyesi olarak ne alayım bilemedim annem ilk defa evine gideceğin için evine bir hediye al düğünü için de para ver diyor fakat bu para verme bana pek uygun gibi gelmedi. Düğününde olsaydı elbette olurdu ama aylar sonra evine gidince para vermek olmaz gibi :S
Sizce ne olabilir? Başka bi arkadaşla gideceğiz evine o tabak çanak bişeyler dedi ama o da basit olur diye düşünüyorum neticede lisede samimi arkadaştık. Ne almalıyım annemin dediği gibi para mı vermeliyim? Siz ne dersiniz?

neden olmasinki dügüne gelemedim simdiki vermek istedim dersin verirsin parayi evinede guzel kullanabilecegi bir hediye alirsin...
ama ya para ya hediye diyorsan para daha mantikli en azindan isine yarar kendi begendigi seyi almis olur

para biraz tuhaf olur ama maddi durumun iyiyse hoş bir takı al. bence düşünmek önemli canım süs eşyası da güzel olabilir. hoş bir duvar saati de fena değil bence

şu gramlık altınlar oluyor ya ondan falan mı alsam

Son düzenleme:
bence senin maddi durumunlada alakalı..mesela ne kadar bir bütçe harcayabilirsin..ona göre yorum yapsak...

bence de altın.. cunku sımdı tabak çanak süs püs bişey alsan evınde ne eksık ne gedık bilmiyorsun... seyirlik değil ömürlük olsun o da altın olsun :) :)

şık bir duvar saati veya hoş bir tablo vs. gibi kalıcı bütçene de uygun olabilecek bir hediye seçebilirsin..

bencede para olmaz güzel bir hediye olabilir
ben olsam sorarım ,evinde bir ihtiyacın varmı ,mutlaka bir hediye alıcam bari ihtiyacın olan bişi olsun, derim
mesela blendr, çaydanlık,su ısıtıcı, süs eşyası vs

Bence de evine güzel bir hediye al, düğüne gitseydin altın veya para takabilirdin. Ama evine gidince para vermek bana da tuhaf gelirdi. E hem altın hem hediyeye bütçen yetmez, en iyisi şık bir ev hediyesi, küçük ev aleti falan olabilir.

para vernek bana sacma geldı,

alabılırsenız altın alın alamazsanız da

su 3 lu blender mıkser setlerı varya onlardan soyle markalı bısey yada katı meyve sıkacagı alabılırsınız...

canım sorsamda söylemez ki şunu al diye

ev hediyesinde parayı uygun bulmuyorum ben hediye almlısın evine ihtiyacı bişeyde olabilir mesela mikser katı meyve sıkıcagı gibi,,,,

para vernek bana sacma geldı,

alabılırsenız altın alın alamazsanız da

su 3 lu blender mıkser setlerı varya onlardan soyle markalı bısey yada katı meyve sıkacagı alabılırsınız...

dün baktım gram altınlar var 1gram olarak satılıyorlar düğün hediyesi olarak onu evi için güzel bi hediye alayım diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…