TatLiGaci Heidi ve kankileri Kayıtlı Üye 10 Şubat 2009 14.249 94 413 20 Ocak 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi hmyrali #41 gram altın en iyisi
JaneNora karmakarışık Kayıtlı Üye 24 Eylül 2010 270 4 46 Ankara 20 Ocak 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi hmyrali #42 aynı durumdayım ne yapsam bende bilemiyorum düğüne gidememe durumum bile var işlerim yüzünden ayıp olur mu sizce
aynı durumdayım ne yapsam bende bilemiyorum düğüne gidememe durumum bile var işlerim yüzünden ayıp olur mu sizce
hmyrali Popüler Üye Kayıtlı Üye 27 Aralık 2011 1.630 1 116 Kocaeli 20 Ocak 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi hmyrali #43 JaneNora .!.: aynı durumdayım ne yapsam bende bilemiyorum düğüne gidememe durumum bile var işlerim yüzünden ayıp olur mu sizce Genişletmek için tıkla... canım ayıp olur mu? elinde olmayan nedenlerden dolayı gidemiyorsan neden ayıp olsun ki
JaneNora .!.: aynı durumdayım ne yapsam bende bilemiyorum düğüne gidememe durumum bile var işlerim yüzünden ayıp olur mu sizce Genişletmek için tıkla... canım ayıp olur mu? elinde olmayan nedenlerden dolayı gidemiyorsan neden ayıp olsun ki
nur0993 Türkiye Cumhuriyeti <3 Kayıtlı Üye 27 Ekim 2011 2.496 31 158 20 Ocak 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi hmyrali #44 Gram altın mantıklı bence. Para biraz abest kaçar :)
hmyrali Popüler Üye Kayıtlı Üye 27 Aralık 2011 1.630 1 116 Kocaeli 20 Ocak 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi hmyrali #45 nur0993 .!.: Gram altın mantıklı bence. Para biraz abest kaçar :) Genişletmek için tıkla... canım son olarak gram altın almaya evine ilk defa gittiğim için de evi için biblo,tablo tarzı bi şey almaya karar verdim
nur0993 .!.: Gram altın mantıklı bence. Para biraz abest kaçar :) Genişletmek için tıkla... canım son olarak gram altın almaya evine ilk defa gittiğim için de evi için biblo,tablo tarzı bi şey almaya karar verdim
aysel01 Aktif Üye Kayıtlı Üye 20 Ocak 2012 52 0 36 Adana 20 Ocak 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi hmyrali #46 para bencede tuhaf olur gibi,arkadaşların da söylediği gibi duvar saati olabilir. bi odasında varsa senin aldığınıda başka bi odasında kullanır.kalıcı bir hediye olur
para bencede tuhaf olur gibi,arkadaşların da söylediği gibi duvar saati olabilir. bi odasında varsa senin aldığınıda başka bi odasında kullanır.kalıcı bir hediye olur
JaneNora karmakarışık Kayıtlı Üye 24 Eylül 2010 270 4 46 Ankara 20 Ocak 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi hmyrali #47 para olmaz ya ayıp olur en güzeli masasına güzel bir vazo ya da biblo olur gümüşlük seti alıyor şimdilerde herkes ama çok banal geldi bana
para olmaz ya ayıp olur en güzeli masasına güzel bir vazo ya da biblo olur gümüşlük seti alıyor şimdilerde herkes ama çok banal geldi bana
kabilarda Guru Kayıtlı Üye 30 Haziran 2011 1.808 34 358 22 Ocak 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi hmyrali #48 hmyrali .!.: canım son olarak gram altın almaya evine ilk defa gittiğim için de evi için biblo,tablo tarzı bi şey almaya karar verdim Genişletmek için tıkla... Tam bende bunu yazacaktım siz karar vermişsiniz bile.
hmyrali .!.: canım son olarak gram altın almaya evine ilk defa gittiğim için de evi için biblo,tablo tarzı bi şey almaya karar verdim Genişletmek için tıkla... Tam bende bunu yazacaktım siz karar vermişsiniz bile.
inciava herşeyimsin kuzum... Kayıtlı Üye 19 Şubat 2011 351 30 98 41 30 Ocak 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi hmyrali #49 Bana göre de altın al. Çünkü yeni evli olduğundan çanak bardak herşeyi vardır. Yeni evlendiğinden maddi olarak daha çok ihtiyacı vardır.
Bana göre de altın al. Çünkü yeni evli olduğundan çanak bardak herşeyi vardır. Yeni evlendiğinden maddi olarak daha çok ihtiyacı vardır.