- 5 Mart 2018
- 1.394
- 1.355
- 53
- Konu Sahibi Temiznevresimkokusu
-
Düğün için ortalama 40 45 bin tl gider. 20ye bir nikah yaparak kalan bütçe ile güzel bir balayı yapabiliriz.Tabiiki nikah. Dugun gereksiz harcama ve gosteris. O parayi cok daha baska yere kullanirsiniz
Nikâh olayı bir iki saat eğlenmeli olabilir mi peki ? Yoksa direk nikah mi oluyoren guzelı en yakınlarla eglenmek ıstedıgınız kısılerle nıkah sonrası eglence
dugun ıstemedım dugun yapıldı bosa masraf ve yorgunluk oldugunu dusunuyorum
nıkah daha asil gelıyor bana temız ıs
Nikâh olayı bir iki saat eğlenmeli olabilir mi peki ? Yoksa direk nikah mi oluyor
Yanı açıkçası biraz klas olsun isterim. Düğün olacak ise kır düğünü olsun,güzel bir düğün olsun isterim. Ama ona da çok bütçe gidiyor. Dümdüz bi nikah olsun da istemem.Siz ne isterseniz o. Dugun istiyor musunuz? Icinizde kalacaksa yapin derim. Kurtulus taraflarinda dugun salonlarinin oldugu bir cadde var, adini hatirlamiyorum duz dunya dugun salonu secin begenin alin :)
Düğün yapıp yapmamak bence sadece ikinizin alacağı bir karar değil neticede aileleriniz de var .biz eşimle düğün vs istemedik kesinlikle ama ikimizin de ailesi bunu hiç doğru bulmadı biz bi tanesini bile istemezken iki ayrı şehirde iki düğün yaptık her şey de gayet güzeldi . Biz nisandan iki ay sonra nikah yapmak durumunda kaldık nikahtan bir ay sonra da düğünümüz oldu. Nikahimizda hiç kimsemiz yoktu yanımızda biz nikahı sadece ailelerimizle birlikte yaparız diye düşünmüştük ama öyle olamadı nasip. Her detayı eş adayinizla görüşün sonra ailelerinizle paylaşın orta yolu bulup karar verirsiniz .ailelerinizin kararlarını yok saymayin derim ve nişan düğün arası ne kadar kısa olursa bence o kadar makbuldür. Çünkü nişan tanışma süresidir ve eğer yeterli tanışma süresi yasadiysaniz uzatmaya gerek yoktur. Rabbim herkesi iyilerle karşılaştırsın hayirlisiysa tamamına erdirsinSelamlar.
Benim aklıma bir sorun takıldı. Seneye inşallah sevgilim ile evlenmeyi düşünüyoruz. Ve bugün oturup biraz bu işlerden bahsettik.
Istersen nişan yapalım ve arayı çok açmadan 3 ay sonrasında nikah ile evlenelim,istersen de nişandan sonra 6 ay bekleyip düğün yapalım karar senin dedi.
Bende bu işlerden pek anlamıyorum. Ankarada yaşıyoruz. Burada eli yüzü düzgün bir kaç saat sürecek eğlenebileceğimiz türde nikah yapabilir miyiz?
Düğün yapmasak çok pişman olur muyum ?
Sizler nasıl evlendiniz ?
Daha 1 sene var bu neyin telaşı demeyin kafama takıldığı için sordum.
O zaman bir yer tutup nikah memurunu oraya getirteceksinizYanı açıkçası biraz klas olsun isterim. Düğün olacak ise kır düğünü olsun,güzel bir düğün olsun isterim. Ama ona da çok bütçe gidiyor. Dümdüz bi nikah olsun da istemem.
Ama pasta olan,müzik olan bir nikah yapılabilir mi bilmiyorum
Sevgilim sen nasıl istersen öyle yaparız diyor.
Pasta ve müzik olacaksa o zaten düğün olmuyor mu?Yanı açıkçası biraz klas olsun isterim. Düğün olacak ise kır düğünü olsun,güzel bir düğün olsun isterim. Ama ona da çok bütçe gidiyor. Dümdüz bi nikah olsun da istemem.
Yanı açıkçası biraz klas olsun isterim. Düğün olacak ise kır düğünü olsun,güzel bir düğün olsun isterim. Ama ona da çok bütçe gidiyor. Dümdüz bi nikah olsun da istemem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?