Düğün mü nikah mı?

Elbette düğünü tercih ederdim ben şahsen düğün olmadan evlenmezdim . Sizin fikriniz ne o önemli daha çok tabi
Sonuçta 3 ay daha beklerseniz düğün yapabilecek bir imkana sahip o yüzden diyorum ha deseydi ki ben düğün asla yapamam o zaman çok seviyorsanız nikahla da olur derdim.
Mutluluklar

Nikah yaptım hiç pişman da olmadım.
Şimdi olsa yine yapmazdım düğün falan.
Hem onlarca para dök hem kimseyi memnun edeme bana göre saçma.
Belki içimde kalır diye nikahımda gelinliğimi giydim. İçimde kalan gıdım şey olmadı.

Biz erkek arkadaşımla düğün düşünmüyoruz mesela, nikah yeterli. Nikah sonrası arkadaslarla eglence düzenlemek daha mantıklı. Düğün boş masraf iki saatlik eğlence için borca girmeye gerek yok bence. O parayla gezilebilir, yatırım yapılabilir.

Ben düğüncüyüm.Düğün güzeldir ama yapıldığı yere şekline de bağlı.Düğünsüz evlenmiş olsam üzülürdüm herhalde. :)

Yapılabilir. Ben geçen hafta öyle yaptım.giriş müziğiyle giriyorsunuz nikah kıyılıyor o sırada misafirlere ikramlar yapılıyor ilk dans, pasta kesiliyor takı merasimi kapanış:) antares avm de bella wedding var fiyatı da uygun. İstersen aynı yerde düğünde yapabilirsin. Biz nikahtan sonra bir butik otelde 160 kişilik ayrıca bir düğün yaptık yemekli vs. Gayet uygun fiyata denk geldi. Düğün sezonu olmadığı için. Kir düğünü istersen incek tarafına bakmalısın fakat incek tarafları pahalı.

Peki nikah için belli saatler mi oluyor yani atıyorum akşam 7de nikah yapılabilir mi ?

Bu yaz kuzenime incekte500 kişi için 50 bin tl ye düğün yaptık. Fakat neredeyse 60 70 kişi gelmediğinden 6000 tl fazladan ödenmiş oldu. Ben üzülüyorum bu paralara. Hele ki yemekli düğünlere.
Nikâh akşam saatleri oluyor mu peki

Yok maddi durum olarak gayet iyi durumdalar. Sevgilim hazırlık açısından nişandan sonra düğüne hazırlık neredeyse 6 ay sürer hızlandırmak istersen 3 ay sonra nikah ile evlenebiliriz dedi.
Düğüne de ekstrem paralar gidiyor. Merdiven altı düğün salonlarını da istemem açıkçası. Olacak ise güzel bir kır düğünü olsun isterim o da Ankarada fahiş fiyatlara ancak yapılır.
Açık alanda 2 saat sürecekkokteyl tarz-ı nikah var mı onu merak ediyorum

Nikah tabi ki.iki evliligimde de nikahla evlendim ardindam sadece eglenebildigim insanlari topladim sazli sozlu yemekli deli gibi eglenmeye gittim.

Oluyor tabiki. Nikâh için senin veya erkek arkadaşının ikamet ettiği belediyeye başvuruyorsunuz ve nikah memurunu nikah mekanına çağırıyorsunuz. 600 tl gibi bir fiyata geliyorlar istediğiniz yere. Ve akşam da geliyorlar. 500 kişiye 50 bin yine iyi fiyatmış pia sera var mesela ankarada. Kişi başı minimum 180 tl diyor ama mekan şahane yıkılıyor. Bilkent otelin mekanı.Nikaha herkesi çağır takını da topla akşam da sadece sevdiklerinle yemekli bir organizasyon yaparsın. Ortalama 55 tl den başlıyor yemekli düğünler. Müzik grubu da ayarlarsınız ankara ekspres orkestrası var ankara modern orkestrası var çok iyi düğün grupları. Ya da yok dersen sadece arkadaşlarınla dışarıya rezervasyon yaptırın gelen hesabını ödesin. Bu da bi seçenek.

Düğün yapmış biri olarak kesinlikle nikah diyorum..

Biz nikahı ev alma kredi işlemleri falan derken 4 ay önce yapmıştık. Düğün tarihi alınmıştı zaten. Eğer eşim önceden düğün diye aklıma girmeseydi, düğün zamanı en yakınlarla eğlence için mekan ayarlardım. Mini bir düğün yani..

Bence nikah az gelirse siz de mini bir eğlence organize edin..

Bu şekilde olabilir. Daha güzel olur hatta.
Kesinlikle.coluk cocuk curcuna dugun salonlari imkani yok tercih edemezdim.yemekli acik bir yerde dugun yine es dost akraba komsu eglencesine donecekti ki o kadar paralari komsular eglensin diye veremem.30 40 kisilik grup yemekli bir clube gittik mesela.

Nikah kesinlikle.
Ankarada, Batı Park tavsiye ederim.
Nikahları hızlandırılmış düğün gibi geçiyor.

Düğün bana hep gereksiz gelmiştir.
Ben de özel bir nikah salonunda evlendim gayet güzeldi, hâlâ pişman ddğilim

Ben hep dugun deil nikah istiyorum dedim. Esimlede ayni sizin gibi sevgiliyken bu konulari konustuk nasil yapariz napariz diye. Ben nikah sonrasi eglence istiyorum dedm, dugun boşa masraf dedim, milleti eglendirecegiz 2 saat icin, gelmek isteyen nikahada gelir dedim.

Ama.esim dugunsuz olmaz dedi, benimde kanima girdi, 2 yerde dugunum oldu

Ama diyorum ki iyiki nikah sonrasi eglence degilde dugun yapmisiz, dugunun tadida bir baska oluyormus icimde kalabilirmiş

Bence düğün yapın işin maddiyatına takılıp içinizde uhte kalmasın ben düğün yaptım düğün sonrasıda eğlenceye gittim gelinliklerimle doyasıya eğlendim nikah bana 2.evlilikler için daha uygun geliyor düğün milleti eğlendirmek değil zaten millet mutluluğuna eşlik etmek için geliyor güzel organizasyonlı bir kına gecesi yapın ardındanda düğün gönlünüzce hoplayıp zıplayın diğer türlü eğlenceninde düğün kadar külfeti oluyo ve birini çağırsan diğerini çağıramıyosun ve gönül koyanlar oluyor doğal olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…