- 13 Ekim 2018
- 3.615
- 4.664
- 83
- Konu Sahibi Temiznevresimkokusu
-
Tek erkek ise onlar yapmak isteyebilirler bence :))) biz erkak kardeşime yapmak isterdik:)).Her halükarda hakkınızda hayırlısı olsun.Ailesinin durumu ortalama üzerinde ve tek erkek sevgilim.
Maddi durum için değil de paranın doğru kullanımı için nikah mı yapsak dedim ben
Aynen bizde bu şekilde evlendik. Hiç pişman değilim. Dayımla eniştemle halay çekeceğime, arkadaşlarımla içip dans ettim :))benım kuzenım şöyle yaptı
dumduz nıkah yapıldı nıkah oncesı yakın kısılere nıkahtan sonra nereye gıdılecegı soylenmıstı zaten
nıkahtan sonra ortalama 30 kısıydık ayarlanmıs bır mekana gıttık konvoy halınde yemelı ıcmelı eglenmelı bız genc akrabalar kuzenlerı ve arkadasları vardı
guzel eglenmıstık cok guzel rahat olmustu sahsen ben cok memnun kalmıstım
Şimdiki kafam olsa güzel bir yerde nikah yapar, ardında küçük bir grupla (yakın akraba, yakın arkadaşlar) kafe tarzı bir yerde yemekli kutlama-eğlence yapardım.Selamlar.
Benim aklıma bir sorun takıldı. Seneye inşallah sevgilim ile evlenmeyi düşünüyoruz. Ve bugün oturup biraz bu işlerden bahsettik.
Istersen nişan yapalım ve arayı çok açmadan 3 ay sonrasında nikah ile evlenelim,istersen de nişandan sonra 6 ay bekleyip düğün yapalım karar senin dedi.
Bende bu işlerden pek anlamıyorum. Ankarada yaşıyoruz. Burada eli yüzü düzgün bir kaç saat sürecek eğlenebileceğimiz türde nikah yapabilir miyiz?
Düğün yapmasak çok pişman olur muyum ?
Sizler nasıl evlendiniz ?
Daha 1 sene var bu neyin telaşı demeyin kafama takıldığı için sordum.
Ankarada çok pahalı mekanlar. Merdiven altı düğün salonları da istemem açıkçası. O yüzden güzel bir nikah yapılabilir.Ablam yemekli düğün yaptı Ankara’da çok pişman oldu sonrasında.O paraya evimin birçok eksiğini hallederdim dedi.
Tek çocuk değil ablasıvar ama tek erkek çocukOlay sadece sizde bitmiyor ama aileler de onemli.Tek cocuk diyorsunuz.Muhtemelen onlar isteyecektir.
Onun disinda nikah sonrasi yemek siz odeyecekseniz meblag fazla kacabilir.Bunu yapmayi dusunmustum cunku.Gelen misafire hesabi sen öde demek bana buyuk ayip geliyor cunku.
Hayalinizdeki kokteyller de 2 saat suruyor mu bilemedim.Dugunler bile o ortalamada suruyor.Biraz arastirin ama ailelerin de söz sahibi oldugunu unutmayin.
Bu birazda tercih meselesi ama bizde nikah ve sonrası eğlence olarak düşünüyoruz. O aşamaya gelebilirsek inşallahSelamlar.
Benim aklıma bir sorun takıldı. Seneye inşallah sevgilim ile evlenmeyi düşünüyoruz. Ve bugün oturup biraz bu işlerden bahsettik.
Istersen nişan yapalım ve arayı çok açmadan 3 ay sonrasında nikah ile evlenelim,istersen de nişandan sonra 6 ay bekleyip düğün yapalım karar senin dedi.
Bende bu işlerden pek anlamıyorum. Ankarada yaşıyoruz. Burada eli yüzü düzgün bir kaç saat sürecek eğlenebileceğimiz türde nikah yapabilir miyiz?
Düğün yapmasak çok pişman olur muyum ?
Sizler nasıl evlendiniz ?
Daha 1 sene var bu neyin telaşı demeyin kafama takıldığı için sordum.
güzel mantıknikah bana 2.evlilikler için daha uygun geliyo
Düğün için ortalama 40 45 bin tl gider. 20ye bir nikah yaparak kalan bütçe ile güzel bir balayı yapabiliriz.
Ama hani dans edip biraz eglenebilecegimiz nikah yapılabilir mi ? Düz nikah olsun da istemem.
Bu işlere biraz uzak olduğum için bilmiyorum :)
Yanı açıkçası biraz klas olsun isterim. Düğün olacak ise kır düğünü olsun,güzel bir düğün olsun isterim. Ama ona da çok bütçe gidiyor. Dümdüz bi nikah olsun da istemem.
Ama pasta olan,müzik olan bir nikah yapılabilir mi bilmiyorum
Sevgilim sen nasıl istersen öyle yaparız diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?