- 5 Mart 2018
- 1.394
- 1.355
- 53
- Konu Sahibi Temiznevresimkokusu
-
Kokteyl tarzı bir nikahtan bahsettim.20 bin TL Ye nikah nerde oluyor ya
Ailesinin durumu ortalama üzerinde ve tek erkek sevgilim.Sevgilinizin bütçesiyle alakalı blr soru bence bu.Onu çok yormak istemiyorsanız nikahı tercih edebilirsiniz ama benim şahsi fikrim düğünsüz evlenmem.
2 tane ablam evlendi sanırım düğüne doydular sanırım :) ama karşı taraf tek erkek :/Anne baba ben kizimin bugunlerini hayal ettim diyip karisirsa dugun olur diyim
Bende diyorum ki 2 saat sürecek kokteyl tarzı bir nikah olsa olur mu. Böyle seçenekler var mıNikah sonrasında arkadaşlarla eğlence. İster siz karşılayın ister her gelen kendisi ödesin orası size kalmış. Düğün gereksiz tantana ve masraf gibi geliyor bana.
Hah böyle bir opsiyon var mı bunu merak ediyorum.nikah dairelerinde kokteyl nikah seçeneği var.
sonrada bir yere eğlenmeye gidebilirsiniz arkadaşlarınızla.
İşte bu düğün yahu.Hah böyle bir opsiyon var mı bunu merak ediyorum.
Kokteyl olacak ve dans edeceğiz gerekirse pasta keseceğiz. Belki ufak bir takı merasimi de olur.
Düğün için ortalama 40 45 bin tl gider. 20ye bir nikah yaparak kalan bütçe ile güzel bir balayı yapabiliriz.
Ama hani dans edip biraz eglenebilecegimiz nikah yapılabilir mi ? Düz nikah olsun da istemem.
Bu işlere biraz uzak olduğum için bilmiyorum :)
Evet bazı belediyelerde var bu söylediğiniz.Bende diyorum ki 2 saat sürecek kokteyl tarzı bir nikah olsa olur mu. Böyle seçenekler var mı
Biz de evlilik düşünüyoruz. Ama tıkış tıkış salonda erik dalı türküsü çaldırıp milleti eğlendirmeye bi araba parası vereceğimize yurtdışına balayı yapmayı düşünüyoruz. En azından o tatil bizi akrabalardan,ailemizden ve olası dedikodu yapacak insanlardan uzaklaşıp tadı damağımızda kalacak bir tatil anımız olur diye konuştuk.Selamlar.
Benim aklıma bir sorun takıldı. Seneye inşallah sevgilim ile evlenmeyi düşünüyoruz. Ve bugün oturup biraz bu işlerden bahsettik.
Istersen nişan yapalım ve arayı çok açmadan 3 ay sonrasında nikah ile evlenelim,istersen de nişandan sonra 6 ay bekleyip düğün yapalım karar senin dedi.
Bende bu işlerden pek anlamıyorum. Ankarada yaşıyoruz. Burada eli yüzü düzgün bir kaç saat sürecek eğlenebileceğimiz türde nikah yapabilir miyiz?
Düğün yapmasak çok pişman olur muyum ?
Sizler nasıl evlendiniz ?
Daha 1 sene var bu neyin telaşı demeyin kafama takıldığı için sordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?