Düğün mü nikah mı?

Bence sizin düğünden beklentiniz ne bunu sorgulayın. 10 bin tl verip salon düğünü içinize sinecek mi yoksa 30 40 bin verip herşey istediğiniz gibi olacsk şekilde bütçeniz var mı

Nikah + eğlence yaptık çok güzel oldu acayip içime sindi. Düğünde içemezdim ama sonraki eğlencede istediğim gibi içtim oynadım.

Kokteyl tarzı nikah yapabilirsiniz. Bu konsepte sahip nikah salonları var.

Düğün çokça stres, kavga çıkması için birçok durumun oluşabileceği riskli bir durum üstelik gelin ve damat açısından hiç de eğlenceli geçmiyor. Güzel bir nikah yapıp düğüne harcayacağınız parayı tatil için, evinize bir eşya için kısacası kendi keyfiniz için harcayın, başkalarını eğlendirmek için değil. Mutluluklar diliyorum şimdiden.

Ben de ankarada yasiyorum ve esimle ilk onceleri kokteyl tarzi nikah yapmak istiyorduk. Bunun icin onerilen yerlere gittik, bir iki nihak kokteyl izledik ve icimize sinmedi dugun yaptik. Siz de bu sekilde gorerek karar verebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…