• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğün olacak hala nişanlımın ablası ile tanışmadık ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Mayıs ayında nişanı yaptım , nişanda görümcem yurtdışındaydı , farklı bi ilde yaşıyor çok iyi bi mesleği var . Aradan altı yedi ay geçti düğün kasımda hala tanışmadık , bu Normal midir ?
Şu an geldi mi sizin olduğunuz yerde mi ? Eğer öyleyse kendisinin sizi görmek istemesi gerekirdi sonuçta aileye girmek üzere olan birisiniz

Mayıs ayında nişanı yaptım , nişanda görümcem yurtdışındaydı , farklı bi ilde yaşıyor çok iyi bi mesleği var . Aradan altı yedi ay geçti düğün kasımda hala tanışmadık , bu Normal midir ?

Yav zorunlucum sen sonunda koca buldun ablasini ne yapacaksin? Bosver bak sonunda evleniyorsun.

Çok mu önemli bu detay sizin için? Tanışınca ne olacak mesela?
Görümceyle kısır günü mü yapacaksınız, nedir? Hayatınıza sonradan kayın hısımlığı ile dahil olan insanlardan ne gibi bir beklentiniz var?
Yani ben olsam düğün gününde görümcemle tanışsam mesela, derim ki demek ki önceden görüşmek için zaman ayırmamış. Ben de mesafemi koyayım, demek ki böyle istiyor.

Çok mu önemli bu detay sizin için? Tanışınca ne olacak mesela?
Görümceyle kısır günü mü yapacaksınız, nedir? Hayatınıza sonradan kayın hısımlığı ile dahil olan insanlardan ne gibi bir beklentiniz var?
Yani ben olsam düğün gününde görümcemle tanışsam mesela, derim ki demek ki önceden görüşmek için zaman ayırmamış. Ben de mesafemi koyayım, demek ki böyle istiyor.
Demkki bende öyle yapacağım 😍😍😍

Görüntülü görüşmediniz mi hiç? Ya da ne bileyim bayramda vb yazismadiniz mi?

Boşver, tanışmamak hatta bayaaaağı mesafeli olmak çok daha iyidir.

Yani senlik bir durum yok kardeşim evlenecekte kızla ben abla olarak tanışmayacağım yuh yani.. çok rahatmış kardeşlik ilişkileri bir tuhaf

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X