- 7 Nisan 2021
- 1.479
- 713
- 53
- 29
- Konu Sahibi zorunlualann
Mayıs ayında nişanı yaptım , nişanda görümcem yurtdışındaydı , farklı bi ilde yaşıyor çok iyi bi mesleği var . Aradan altı yedi ay geçti düğün kasımda hala tanışmadık , bu Normal midir ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şu an geldi mi sizin olduğunuz yerde mi ? Eğer öyleyse kendisinin sizi görmek istemesi gerekirdi sonuçta aileye girmek üzere olan birisinizMayıs ayında nişanı yaptım , nişanda görümcem yurtdışındaydı , farklı bi ilde yaşıyor çok iyi bi mesleği var . Aradan altı yedi ay geçti düğün kasımda hala tanışmadık , bu Normal midir ?
Mayıs ayında nişanı yaptım , nişanda görümcem yurtdışındaydı , farklı bi ilde yaşıyor çok iyi bi mesleği var . Aradan altı yedi ay geçti düğün kasımda hala tanışmadık , bu Normal midir ?
Aman kaynananla tanıştın da ne oldu zorunlu takma bu kadar .
Kv gelinliğin parasını yollamış mi?Nasil ne oldu her aksam is cikisi gidip kayinvalidesine yemek yapiyor. Nisanlisi tek cop almadi her seyi kayinvalideye kilitlediler. Abla ile tanistigini dusunsene bir ek gelir kapisi daha olacakti.
Yok hiç eve gelmiyor o bi kere geldiğinde ben yoktum öylece hiç tanışmadıkŞu an geldi mi sizin olduğunuz yerde mi ? Eğer öyleyse kendisinin sizi görmek istemesi gerekirdi sonuçta aileye girmek üzere olan birisiniz
Demkki bende öyle yapacağımÇok mu önemli bu detay sizin için? Tanışınca ne olacak mesela?
Görümceyle kısır günü mü yapacaksınız, nedir? Hayatınıza sonradan kayın hısımlığı ile dahil olan insanlardan ne gibi bir beklentiniz var?
Yani ben olsam düğün gününde görümcemle tanışsam mesela, derim ki demek ki önceden görüşmek için zaman ayırmamış. Ben de mesafemi koyayım, demek ki böyle istiyor.
Görüntülü görüşmediniz mi hiç? Ya da ne bileyim bayramda vb yazismadiniz mi?Mayıs ayında nişanı yaptım , nişanda görümcem yurtdışındaydı , farklı bi ilde yaşıyor çok iyi bi mesleği var . Aradan altı yedi ay geçti düğün kasımda hala tanışmadık , bu Normal midir ?
Hayır hiç bir şekilde konuşmadıkGörüntülü görüşmediniz mi hiç? Ya da ne bileyim bayramda vb yazismadiniz mi?
Buna çok şaşırdım. Hiç mi kayinvalidenzdeyken konusu geçmedi sizi hiç mi merak etmedi.Hayır hiç bir şekilde konuşmadık
Boşver, tanışmamak hatta bayaaaağı mesafeli olmak çok daha iyidir.Mayıs ayında nişanı yaptım , nişanda görümcem yurtdışındaydı , farklı bi ilde yaşıyor çok iyi bi mesleği var . Aradan altı yedi ay geçti düğün kasımda hala tanışmadık , bu Normal midir ?
İstikbal den mobilya bile aldı.Zorunlu sen evleniyor musuuuunnn?