• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğün olacak hala nişanlımın ablası ile tanışmadık ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Görümceniz daha iyi koşullarda yaşıyor anladığım kadarıyla. Ya aile ilişkilerine önem vermiyordur, eşinizle arası yoktur ya da sizi benimseyememiştir. Belki de düğünden sonra sizinle irtibat kurmaya çalışır. Düğüne kadar dert etmeyin. Düğünden sonra iletişim kurmazsa siz de kurmazsınız. Zaten bayramdan seyrana da görme ihtimaliniz yok. Adım atacaksa karşı taraf atsın. Aileye giren sizsiniz.

İlk zamanlarda zorunlunun açtığı konulardan iğrenti gelirdi ama artık abartılı şekilde dalga geçildiği için üzülmeye başladım. Ciddi bir meselesi olsa da devamlı dalga geçilir, aşağılanır hale geldi. Zorunluyu bilmem de ben fazlasıyla rahatsız olmaya başladım. Görümce konusuna yorum yapıp geçin. Niye konuyu sulandırıyorsunuz?

ben yurt dısında yaşıyorum kardeşim evlenmeye karar verse ve o sırada hala yurt dısında yaşıyor olsam açıkcası en kötü görüntülü konusur selam verirdim gitmesem bile, çünkü kafanıza göre gidemiyorsunuz bir yere iş, uçak bileti, okul ya da diğer faktörler daha zor

ben yurt dısında yaşıyorum kardeşim evlenmeye karar verse ve o sırada hala yurt dısında yaşıyor olsam açıkcası en kötü görüntülü konusur selam verirdim gitmesem bile, çünkü kafanıza göre gidemiyorsunuz bir yere iş, uçak bileti, okul ya da diğer faktörler daha zor
Şehir dışında yaşıyormuş. Nişan olurken yurt dışına çıktığı için gelememiş.

Ben de görümcemle hiç tanışmadım, iki yılı geçti. Ve ben evliyim:)
Tanışana madalya takmıyorlar yahu niye taktın buna sanki az derdin var.

Şehir dışında yaşıyormuş. Nişan olurken yurt dışına çıktığı için gelememiş.

kadın çok fazla muhattap olmamak ister anlarım ama en azından bir mesaj atıp tebrik etmek gerekirdi ya sizi istemiyor ya da kardeşini çok önemsemiyor ama bence her ikisi de olsa da sallayın bir kişi eksik kalsın gerek yok

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X