• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğün olacak hala nişanlımın ablası ile tanışmadık ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
En son bilmem kimin gelinligini onermislerdi, sonra ozel tasarin gelinlige gecilmis gerisini bilmiyorum. Vermese ne olacak ya zorunluda krediden, borctan bol ne var. Koca aliyor kolay mi.
Zorunlu bir yandan borcum var diye ağlayıp bir yandan her gün yeni aldığı elbiseleri güzel mi diye oylamaya sunuyor burada. :KK70:

Hiçbir şey tokanmaz ona.

En son bilmem kimin gelinligini onermislerdi, sonra ozel tasarin gelinlige gecilmis gerisini bilmiyorum. Vermese ne olacak ya zorunluda krediden, borctan bol ne var. Koca aliyor kolay mi.
Tasarım gelinlik de Eminönü'nde ağacı olan bir modelmiş sjdjdjdjd baya orda satılıyormuş. 🤣

Zorunlu bir yandan borcum var diye ağlayıp bir yandan her gün yeni aldığı elbiseleri güzel mi diye oylamaya sunuyor burada. :KK70:

Hiçbir şey tokanmaz ona.

Bitmeyen kili tuyu de var onu atlamayalim lutfen. En son gelirim su kadar bana kalan 1000 tl.diyordu. Bitmeyen 1000 tl.yapmislar.

Mayıs ayında nişanı yaptım , nişanda görümcem yurtdışındaydı , farklı bi ilde yaşıyor çok iyi bi mesleği var . Aradan altı yedi ay geçti düğün kasımda hala tanışmadık , bu Normal midir ?
Sen yoksa görümcenin mesleği için mi evleniyorsun ;( şu hikayede olumlu bahsettiğin tek şey görümcenin mesleği.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X