- 2 Ocak 2017
- 3.305
- 19.655
- 208
- Konu Sahibi zorunlualann
Ooo bitmiş bu iş ajsjsjjxxİstikbal den mobilya bile aldı.![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ooo bitmiş bu iş ajsjsjjxxİstikbal den mobilya bile aldı.![]()
Kv gelinliğin parasını yollamış mi?
Ne pahalı 10 cm mış beeeaaa .En son bilmem kimin gelinligini onermislerdi, sonra ozel tasarin gelinlige gecilmis gerisini bilmiyorum. Vermese ne olacak ya zorunluda krediden, borctan bol ne var. Koca aliyor kolay mi.
Zorunlu bir yandan borcum var diye ağlayıp bir yandan her gün yeni aldığı elbiseleri güzel mi diye oylamaya sunuyor burada.En son bilmem kimin gelinligini onermislerdi, sonra ozel tasarin gelinlige gecilmis gerisini bilmiyorum. Vermese ne olacak ya zorunluda krediden, borctan bol ne var. Koca aliyor kolay mi.
Tasarım gelinlik de Eminönü'nde ağacı olan bir modelmiş sjdjdjdjd baya orda satılıyormuş.En son bilmem kimin gelinligini onermislerdi, sonra ozel tasarin gelinlige gecilmis gerisini bilmiyorum. Vermese ne olacak ya zorunluda krediden, borctan bol ne var. Koca aliyor kolay mi.
Zorunlu bir yandan borcum var diye ağlayıp bir yandan her gün yeni aldığı elbiseleri güzel mi diye oylamaya sunuyor burada.
Hiçbir şey tokanmaz ona.
Henüz o aşamaya gelemedi pek yakında sinemalarda.Bu zorunlunun çocuğu varmiydi?
Şükür namazı kıl adak ada mum yak bi şey yapHayır hiç bir şekilde konuşmadık
Bu hızla giderse düğünü hamile hamile yapar .Bu zorunlunun çocuğu varmiydi?
Ben başkasıyla karıştırdım demek , bunlardan bikac tane vardı birinde çocukta vardıHenüz o aşamaya gelemedi pek yakında sinemalarda.
Tasarım gelinlik de Eminönü'nde ağacı olan bir modelmiş sjdjdjdjd baya orda satılıyormuş.![]()
Sen yoksa görümcenin mesleği için mi evleniyorsun ;( şu hikayede olumlu bahsettiğin tek şey görümcenin mesleği.Mayıs ayında nişanı yaptım , nişanda görümcem yurtdışındaydı , farklı bi ilde yaşıyor çok iyi bi mesleği var . Aradan altı yedi ay geçti düğün kasımda hala tanışmadık , bu Normal midir ?
Bu zorunlunun çocuğu varmiydi?
Mayıs ayında nişanı yaptım , nişanda görümcem yurtdışındaydı , farklı bi ilde yaşıyor çok iyi bi mesleği var . Aradan altı yedi ay geçti düğün kasımda hala tanışmadık , bu Normal midir ?