- 25 Aralık 2014
- 8.180
- 27.757
- 748
- Konu Sahibi zorunlualann
Aman ne zaman gelirse tanışırsın yüz göz olma fazla. Soğuk duruş her zaman artıdır bana göre daha değerli oluyorsun

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Henüz yok ama korunmadan her gün şaapıyolarmış, zorunlu şu düğünü yaptıktan sonra adet görmek nasip olmayacak bak gör sen![]()
Korunmaya parasi yokŞaka Maka çocuk yaparsa bittiğinin kanıtı tam takır kuru bakır bir çift ev kira 400 -500 bin TL borç ohooo. Adam bunu dehler çalışmasa.
Korun korun korun zorunlu. Yarın öbür gün anlaşamazsa çocukla kalır orta da valla. Bu ne özgüven ya yada cahillik diyim korunmadan teee yarabbim.![]()
Korunmaya parasi yok![]()
yavrum reyizZorunlu salsana şu kadının yakasını canım artık. Yavrum reyize bi sor bakalım napmışlar da kadın ailesine sol sol duruyor böyle acaba?
Senin şuan yaptığın, pastam var ama çikolatalı değil çilekli olsun hesabı dkshsojd sus kızMayıs ayında nişanı yaptım , nişanda görümcem yurtdışındaydı , farklı bi ilde yaşıyor çok iyi bi mesleği var . Aradan altı yedi ay geçti düğün kasımda hala tanışmadık , bu Normal midir ?
300 bin tl falandı.Sen bilirsin herkes borcu demiş çok mı borcu
Benim borcum da çok tüh![]()
Ben de nişanlandım eşimin abisi düğüne bile gelmedi... İnsanlara bu kadar değer vermiyorum kocamdan başkası önemli değil.... Düşünün kocamın ailesi ile sorun yaşadık resti çektim her yerden çıktım vatsap grubundan sosyal medya hesabından evlerine kadar gitmiyorum...Mayıs ayında nişanı yaptım , nişanda görümcem yurtdışındaydı , farklı bi ilde yaşıyor çok iyi bi mesleği var . Aradan altı yedi ay geçti düğün kasımda hala tanışmadık , bu Normal midir ?
Aynen mesafeli ol hayatını hiç anlatma ki millet merak etsin her şeyini anlatırsan değersiz olursun...Aman ne zaman gelirse tanışırsın yüz göz olma fazla. Soğuk duruş her zaman artıdır bana göre daha değerli oluyorsun![]()
Ben konu sahibiyle yarışırım o zaman300 bin tl falandı.
Sen çoluk çocuk besliyorsun konu sahibi sevgülü beslemişti. Bi de lazeri var falan.Ben konu sahibiyle yarışırım o zaman![]()
Amannnnn elin herifine mi yapmış borcu. Hayatta başarılar o zamanSen çoluk çocuk besliyorsun konu sahibi sevgülü beslemişti. Bi de lazeri var falan.
Yok bu değil bundan öncekine.Amannnnn elin herifine mi yapmış borcu. Hayatta başarılar o zamantek sorun görümceymiş gerçekten. Kadın demek bulaşmak istemiyor bu muhteşem çifte
![]()
Ohaaa çok hızlı. Benim yaşım geçti yetişemem böyle ekşınlaraYok bu değil bundan öncekine.
Bi yerde konu ile işi bitiyor, gelip yenisini açıyor.Zorunlu konu açıp uğramıyor sorulara yanıt vermiyor hiç tadı kalmadı artık![]()
Amaç sadece alakasız bir bilgi verip tüymekBi yerde konu ile işi bitiyor, gelip yenisini açıyor.