• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğün olacak hala nişanlımın ablası ile tanışmadık ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Henüz yok ama korunmadan her gün şaapıyolarmış, zorunlu şu düğünü yaptıktan sonra adet görmek nasip olmayacak bak gör sen 😂

Şaka Maka çocuk yaparsa bittiğinin kanıtı tam takır kuru bakır bir çift ev kira 400 -500 bin TL borç ohooo. Adam bunu dehler çalışmasa.
Korun korun korun zorunlu. Yarın öbür gün anlaşamazsa çocukla kalır orta da valla. Bu ne özgüven ya yada cahillik diyim korunmadan teee yarabbim.🤣

Şaka Maka çocuk yaparsa bittiğinin kanıtı tam takır kuru bakır bir çift ev kira 400 -500 bin TL borç ohooo. Adam bunu dehler çalışmasa.
Korun korun korun zorunlu. Yarın öbür gün anlaşamazsa çocukla kalır orta da valla. Bu ne özgüven ya yada cahillik diyim korunmadan teee yarabbim.🤣
Korunmaya parasi yok :KK8:

Sanki diğer her şey çok normal gibi buna mı takıldın? Hayır normal değil desek ne olacak? O yüzden çok normal diyor ve zorunlunun konusundan kaçıyorum.

Kadını rahat bırakın ya hu. Sırf kardeşinin nişanlısı için ülke şehir değiştirmek zorunda değil. Mesela benim arkadaşım evlendi abisi yurtdışında ne damatla tanışabildi ne düğüne gelebildi. Evlilikleri de MaşAllah gayet iyi

Mayıs ayında nişanı yaptım , nişanda görümcem yurtdışındaydı , farklı bi ilde yaşıyor çok iyi bi mesleği var . Aradan altı yedi ay geçti düğün kasımda hala tanışmadık , bu Normal midir ?
Senin şuan yaptığın, pastam var ama çikolatalı değil çilekli olsun hesabı dkshsojd sus kız

Mayıs ayında nişanı yaptım , nişanda görümcem yurtdışındaydı , farklı bi ilde yaşıyor çok iyi bi mesleği var . Aradan altı yedi ay geçti düğün kasımda hala tanışmadık , bu Normal midir ?
Ben de nişanlandım eşimin abisi düğüne bile gelmedi... İnsanlara bu kadar değer vermiyorum kocamdan başkası önemli değil.... Düşünün kocamın ailesi ile sorun yaşadık resti çektim her yerden çıktım vatsap grubundan sosyal medya hesabından evlerine kadar gitmiyorum...
Bana manüpüle edip beni yetersiz hissettiren herkesle bağlantımı kestim çok rahatım....

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X