- 3 Ekim 2007
- 14.601
- 36.407
- 1.123
- 39
- Konu Sahibi Mervesevecen
-
Başlarda anlattığınız kavga sebepleri ceviz kabuğunu doldurmaz, ablasını niye istemediniz mesela? Ya da annenizin ev temizlemesi son derece normal bir şey.Ben nişanlyken ailesinden yana hep sıkıntı vardı hep yalan söylediler 6 bilezik deyip 5 ettiler ev var dediler yokmuş görümcem ben nişanlıtken bize gelir bulaşık makinasıma kadar katışır kaynanam hiç ilgi göstermez ailemi dünür yerine koyup sramaz sormazlar bense elim kolum dolu börwkti çörekti kardeşine hedşyelerdi öyle değer verdim en son 3 martta nikahım vardı rşim çok ilgiliydi aikeme bana dşyordum bitwk eşim var napayım diyordum aikesi kötüyse...
En son dayanamadım ablan nikaha gelirse imza atmam dedim ve gelmedi evlendik sonra ablası beni annemi engellemiş evimizi tuttuk o evidw annem temizledi annesi hiç bişiy yapması annemi remizlikçi yerinw koydular hep bu olaylardan bitme noktasına geldi eşim ayıldı bayıldı bırakmam seni diye her neyse yinw devam ettik 29 mart düğünğmdü virüs çıkınca aikesi kapıdan çıkartalım diye konuşmaya geldi ailemde düğünsz olmaz beklrriz deyince ertesi gün eşim evimize konuşacağız diye götürsü ırzıma geçti bekaretimi aldı ağlaya ağlaya eve geri geldim kimseye dşywmedim evliydik imam nikahımda vardı neyse aikesi bana tepkili zaten bitek eşim bize gelip gidiyordu sonra yengesi abisi bunlara kalmaya geliyor arwfeden bikaç gğn önce tüm aile köye gidiyor bitek yengesiyle eşin baş başa sokağa çıkma yasağı var kalıyor üç gğn bişit demedim sonra dayanamadım msj attım genişsnz siz ayıp değilmi nasıl ikiniz kalıyorsunuz diye...
Ertesi sabah bayram ailesi bizi arayıp hakaret ediyor sizin din bizim din ayrı bu iş bitti diye benim aikemin haberi ypk ben neye uğradığımı şaşırdım ağla ağla ailem öğrendi bekaret olayını telefob açıp öldğrecem dedi aikem kızımın namuaunu alıp nasıl bırakursın dite benim için ayılıp bayılan adam ertesi gün git tehdit ettilwr diye aikemi karakola şikayet et bir ayı geçti olay olalı öekişmeli dava açıyorum dğn bu şikayetten dolayı uzlaştırmacı avukat arıyor demiş ki eşim anlaşmalı boşansın şikayetimi çekeyim ben yaşadıklarıma inanamıyorum hiç kendimde değilim hayatım bitti gibi beni vu halde bıraktı ailesinde,zaten ar namus diye birşey yok eşimde korkak onlara öte git diywmez bunsan sonra ne olacak ne yaşayacağım hiç bilmiyorum..
Adi namussuz aile ya yeminle sinir oldum. O şeref yoksununu niye mahkemeye vermedin ? Sana adam tecavüz etti ya. Allah belalarını versin bekaret vs takma bile sen böyle bir onursuza koca demeyeceğin için sevin sadaka ver bence.Ben nişanlyken ailesinden yana hep sıkıntı vardı hep yalan söylediler 6 bilezik deyip 5 ettiler ev var dediler yokmuş görümcem ben nişanlıtken bize gelir bulaşık makinasıma kadar katışır kaynanam hiç ilgi göstermez ailemi dünür yerine koyup sramaz sormazlar bense elim kolum dolu börwkti çörekti kardeşine hedşyelerdi öyle değer verdim en son 3 martta nikahım vardı rşim çok ilgiliydi aikeme bana dşyordum bitwk eşim var napayım diyordum aikesi kötüyse...
En son dayanamadım ablan nikaha gelirse imza atmam dedim ve gelmedi evlendik sonra ablası beni annemi engellemiş evimizi tuttuk o evidw annem temizledi annesi hiç bişiy yapması annemi remizlikçi yerinw koydular hep bu olaylardan bitme noktasına geldi eşim ayıldı bayıldı bırakmam seni diye her neyse yinw devam ettik 29 mart düğünğmdü virüs çıkınca aikesi kapıdan çıkartalım diye konuşmaya geldi ailemde düğünsz olmaz beklrriz deyince ertesi gün eşim evimize konuşacağız diye götürsü ırzıma geçti bekaretimi aldı ağlaya ağlaya eve geri geldim kimseye dşywmedim evliydik imam nikahımda vardı neyse aikesi bana tepkili zaten bitek eşim bize gelip gidiyordu sonra yengesi abisi bunlara kalmaya geliyor arwfeden bikaç gğn önce tüm aile köye gidiyor bitek yengesiyle eşin baş başa sokağa çıkma yasağı var kalıyor üç gğn bişit demedim sonra dayanamadım msj attım genişsnz siz ayıp değilmi nasıl ikiniz kalıyorsunuz diye...
Ertesi sabah bayram ailesi bizi arayıp hakaret ediyor sizin din bizim din ayrı bu iş bitti diye benim aikemin haberi ypk ben neye uğradığımı şaşırdım ağla ağla ailem öğrendi bekaret olayını telefob açıp öldğrecem dedi aikem kızımın namuaunu alıp nasıl bırakursın dite benim için ayılıp bayılan adam ertesi gün git tehdit ettilwr diye aikemi karakola şikayet et bir ayı geçti olay olalı öekişmeli dava açıyorum dğn bu şikayetten dolayı uzlaştırmacı avukat arıyor demiş ki eşim anlaşmalı boşansın şikayetimi çekeyim ben yaşadıklarıma inanamıyorum hiç kendimde değilim hayatım bitti gibi beni vu halde bıraktı ailesinde,zaten ar namus diye birşey yok eşimde korkak onlara öte git diywmez bunsan sonra ne olacak ne yaşayacağım hiç bilmiyorum..
Görümceyi istememişsin kadın gelmemiş. Beni annemi engelledi diyosun ben olsam ben de engellerim.Ben nişanlyken ailesinden yana hep sıkıntı vardı hep yalan söylediler 6 bilezik deyip 5 ettiler ev var dediler yokmuş görümcem ben nişanlıtken bize gelir bulaşık makinasıma kadar katışır kaynanam hiç ilgi göstermez ailemi dünür yerine koyup sramaz sormazlar bense elim kolum dolu börwkti çörekti kardeşine hedşyelerdi öyle değer verdim en son 3 martta nikahım vardı rşim çok ilgiliydi aikeme bana dşyordum bitwk eşim var napayım diyordum aikesi kötüyse...
İyiyim. O zamanlar ne üzülüyordum ağlamaktan mahvolmustum. Ama şimdi şükür ediyorum iyiki olmamış diye.Konu sahibi, bir sene önce yazmışsınız bunu. Hayatınız nasıl gidiyor şimdi merak ettim
Yani konuyu öyle ele almışsınız ki gerçekten.Görümceyi istememişsin kadın gelmemiş. Beni annemi engelledi diyosun ben olsam ben de engellerim.
Annenin ev temizlemesin de ne var mesela? Ne alaka hizmetçi? Kayınvalide gelip temizlese o da mı hizmetçi olucaktı?
Diğer mevzu biraz can sıkıcı olmuş tabi. Keşke şikayetçi olsaydın
Biraz can sıkıcı mıGörümceyi istememişsin kadın gelmemiş. Beni annemi engelledi diyosun ben olsam ben de engellerim.
Annenin ev temizlemesin de ne var mesela? Ne alaka hizmetçi? Kayınvalide gelip temizlese o da mı hizmetçi olucaktı?
Diğer mevzu biraz can sıkıcı olmuş tabi. Keşke şikayetçi olsaydın
Konu akışını bile bu şekil de belirlememiş mi? Konuyu anlatmış kv görümce temizlik vs takıldığı noktalar çok baska. Öyle bir mevzu oluştuysa eğer bunlar bu ilişki de konuşulacak ilk konular mı sizce de?Yani konuyu öyle ele almışsınız ki gerçekten.
Biraz can sıkıcı olmak, biraz can sıkıcı şeyler için söylenir. Örneğin; yemeğin yanması biraz can sıkıcı olaydır.
Tecavüz biraz can sıkıcı olay mı?
Üstteki anneyi yengeyi görümceyi dikkate aldığınız kadar tecavüzü dikkate almadınız bi de "biraz" diye derecelendiriyorsunuz.
Bugün şikayetçi oldum ama yaptığınu bile inkar edecek elimde kanıt yok napacağım bilmiyorumEn çok tecavüz kısmına üzüldüm. Allah yardımcın olsun. İnş biran önce kurtulursun bu pis aileden ve o pislikten
İnanın ben yüksek sese bile gelemeywn çok hassas bi insanım şimdi mahkeme duruşma ne gücüm var ne halimAllah yardımcın olsun ..kendini bırakma hakkını al
Ayrılık problem değil beni kirletip attılar çöp yerine koydular benim için ayılan bayılan ufacık üzüldüğümfe olan eşim şimdi nasıl yapıyor bana bunu nasıl reva görüyor mahvolmış durumdayım bugün gittim şikayet ettim ama polis diyor ispat edemezsim ilk old. Gelseydin diyor benim düğünüme iki hafta vardı aileme diyemezken ne diye şikayet edeyim şimdi nolacak bilmiyorumAdi namussuz aile ya yeminle sinir oldum. O şeref yoksununu niye mahkemeye vermedin ? Sana adam tecavüz etti ya. Allah belalarını versin bekaret vs takma bile sen böyle bir onursuza koca demeyeceğin için sevin sadaka ver bence.
Üç hafta daha bekledik ailecek belki adım ataelar diye çünkü namusum gitti ailem mahvoldu bugün gittim şikayet ettimBaşlarda anlattığınız kavga sebepleri ceviz kabuğunu doldurmaz, ablasını niye istemediniz mesela? Ya da annenizin ev temizlemesi son derece normal bir şey.
Ama tecavüz nasıl olur? Siz niye şikayet etmediniz? Nikah olması hiçbir şeyi değiştirmez, adam size tecavüz etmiş. O gidip tehdit ettiler diyorsa siz nasıl o da bana tecavüz etti diye ortalığı ayağa kaldırmadınız?? Çok üzücü yaşadıklarınız.
senin namusuna bişey olmamıs ki, anlattığın gibiyse adam namussüz çıkmıs, sen niye namussuz oluyorsun anlamadım?Üç hafta daha bekledik ailecek belki adım ataelar diye çünkü namusum gitti ailem mahvoldu bugün gittim şikayet ettim
İşte kaldıramıyor eşime çok güvendim aileme öyle meğer rol yapmış iki yüzlüymüş sen yoksan ölürüm diyen adam namusumu alıyor üstüne ben yapmasım diyor annem mesajlar var şerefsiz deyince bu kezde ikimizde istedik diyor ben inanamıyorum hala şoktayımZararin neresinden dönsen kâr. Suan kötü hissetmen cok cok normal cnm, bu senin saglikli bir insan oldugunu gösteriyor. Emin ol gececek ama..
İşte beraberlik oldu ve bu ileriyi etkileyeceksenin namusuna bişey olmamıs ki, anlattığın gibiyse adam namussüz çıkmıs, sen niye namussuz oluyorsun anlamadım?
Aynen ya okuyunca ne diyor bu dedimYani konuyu öyle ele almışsınız ki gerçekten.
Biraz can sıkıcı olmak, biraz can sıkıcı şeyler için söylenir. Örneğin; yemeğin yanması biraz can sıkıcı olaydır.
Tecavüz biraz can sıkıcı olay mı?
Üstteki anneyi yengeyi görümceyi dikkate aldığınız kadar tecavüzü dikkate almadınız bi de "biraz" diye derecelendiriyorsunuz.
Nikah iptali yaptırın.Düğünden önce resmi nikah yapıp anlaşamayıp boşanan var mı ? Aynı evde hiç yaşamadık Nasıl atlattınız ıyiki ayrılmışım şimdi çok daha mutluyum diyen var mı çünkü şuan bu durum canımı çok acıtıyor sanki hiç geçmeyecekmiş gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?