Düğün olmadan bosanmak

Başlarda anlattığınız kavga sebepleri ceviz kabuğunu doldurmaz, ablasını niye istemediniz mesela? Ya da annenizin ev temizlemesi son derece normal bir şey.
Ama tecavüz nasıl olur? Siz niye şikayet etmediniz? Nikah olması hiçbir şeyi değiştirmez, adam size tecavüz etmiş. O gidip tehdit ettiler diyorsa siz nasıl o da bana tecavüz etti diye ortalığı ayağa kaldırmadınız?? Çok üzücü yaşadıklarınız.

Adi namussuz aile ya yeminle sinir oldum. O şeref yoksununu niye mahkemeye vermedin ? Sana adam tecavüz etti ya. Allah belalarını versin bekaret vs takma bile sen böyle bir onursuza koca demeyeceğin için sevin sadaka ver bence.

Görümceyi istememişsin kadın gelmemiş. Beni annemi engelledi diyosun ben olsam ben de engellerim.
Annenin ev temizlemesin de ne var mesela? Ne alaka hizmetçi? Kayınvalide gelip temizlese o da mı hizmetçi olucaktı?

Diğer mevzu biraz can sıkıcı olmuş tabi. Keşke şikayetçi olsaydın

Konu sahibi, bir sene önce yazmışsınız bunu. Hayatınız nasıl gidiyor şimdi merak ettim
İyiyim. O zamanlar ne üzülüyordum ağlamaktan mahvolmustum. Ama şimdi şükür ediyorum iyiki olmamış diye.
Malum şahıs ve ailesi ise pişman kaç kere geldiler aradılar ama hiç pas vermedim. Aradan aylar yıllar geçti yine de arıyorlardı en son numaramı değiştirdim kurtuldum

Ama bu yaşadıklarımdan sonra anladım ki olanda her zman hayır var. Eğer ben o kişiyle evlenseydim büyük ihtimal şuan hayatım zehir olmustu.

Yani konuyu öyle ele almışsınız ki gerçekten.

Biraz can sıkıcı olmak, biraz can sıkıcı şeyler için söylenir. Örneğin; yemeğin yanması biraz can sıkıcı olaydır.

Tecavüz biraz can sıkıcı olay mı?

Üstteki anneyi yengeyi görümceyi dikkate aldığınız kadar tecavüzü dikkate almadınız bi de "biraz" diye derecelendiriyorsunuz.

Biraz can sıkıcı mı

Konu akışını bile bu şekil de belirlememiş mi? Konuyu anlatmış kv görümce temizlik vs takıldığı noktalar çok baska. Öyle bir mevzu oluştuysa eğer bunlar bu ilişki de konuşulacak ilk konular mı sizce de?

Evliliğin başlarında genelde tartışma olur benim dediğim olucak hayır benim dediğim olucak gibi hani çok çok önemli bişey değilse boşanma

İyi olmaniza sevindim. Anlattıklarınız çok çok büyük şeyler. Siz istemeden nasıl yapar adi adam.
Umarım çok çok daha iyi günler görürsünüz.

Adi namussuz aile ya yeminle sinir oldum. O şeref yoksununu niye mahkemeye vermedin ? Sana adam tecavüz etti ya. Allah belalarını versin bekaret vs takma bile sen böyle bir onursuza koca demeyeceğin için sevin sadaka ver bence.
Ayrılık problem değil beni kirletip attılar çöp yerine koydular benim için ayılan bayılan ufacık üzüldüğümfe olan eşim şimdi nasıl yapıyor bana bunu nasıl reva görüyor mahvolmış durumdayım bugün gittim şikayet ettim ama polis diyor ispat edemezsim ilk old. Gelseydin diyor benim düğünüme iki hafta vardı aileme diyemezken ne diye şikayet edeyim şimdi nolacak bilmiyorum

Üç hafta daha bekledik ailecek belki adım ataelar diye çünkü namusum gitti ailem mahvoldu bugün gittim şikayet ettim

Zararin neresinden dönsen kâr. Suan kötü hissetmen cok cok normal cnm, bu senin saglikli bir insan oldugunu gösteriyor. Emin ol gececek ama..
İşte kaldıramıyor eşime çok güvendim aileme öyle meğer rol yapmış iki yüzlüymüş sen yoksan ölürüm diyen adam namusumu alıyor üstüne ben yapmasım diyor annem mesajlar var şerefsiz deyince bu kezde ikimizde istedik diyor ben inanamıyorum hala şoktayım

Aynen ya okuyunca ne diyor bu dedim

Nikah iptali yaptırın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…