- 4 Haziran 2017
- 577
- 234
- 103
- 40
- Konu Sahibi Mervesevecen
-
sorun ne, neden boşanıyorsunDüğünden önce resmi nikah yapıp anlaşamayıp boşanan var mı ? Aynı evde hiç yaşamadık Nasıl atlattınız ıyiki ayrılmışım şimdi çok daha mutluyum diyen var mı çünkü şuan bu durum canımı çok acıtıyor sanki hiç geçmeyecekmiş gibi
Merhaba,Düğünden önce resmi nikah yapıp anlaşamayıp boşanan var mı ? Aynı evde hiç yaşamadık Nasıl atlattınız ıyiki ayrılmışım şimdi çok daha mutluyum diyen var mı çünkü şuan bu durum canımı çok acıtıyor sanki hiç geçmeyecekmiş gibi
Hemen açıldıMerhaba,
Nikahtan ne kadar süre sonra bosanma davası açıldı ve boşanma ne kadar sürdü?
Arkadaşınız şuan evlendi mi tekrardanBenim çok yakın bi arkdaşım boşan dı çocugun ailesi yüzünden şuan iyiki diyor gerçekten çünkü boşanma aşamasında çocuguda çocugun ailesini de daha iyi tanıdı
Kaçırmazlar merak etmeyin yazın boşandı ama boşandıktan sonra çok isteyen oldu şuan görüştügü biri de var çocuk olmayınca artık eskisi kadar önemsenmiyor bu mevzularArkadaşınız şuan evlendi mi tekrardan
Bende iyiki diyorum ama başkaları benim bu durumumu öğrenince ışık hızıyla kaçırırlar
Iki tarafta boşanmayı istedimi veya nafaka/tazminat tartışması oldumu?Hemen açıldı
8 9 ay sürdü
Çok geçmediyse nikah iptali oluyor diye biliyorum kayıtlara bile gecmezDüğünden önce resmi nikah yapıp anlaşamayıp boşanan var mı ? Aynı evde hiç yaşamadık Nasıl atlattınız ıyiki ayrılmışım şimdi çok daha mutluyum diyen var mı çünkü şuan bu durum canımı çok acıtıyor sanki hiç geçmeyecekmiş gibi
Nikah iptali çok başka bir durum. Süreyle ilgili değil.Çok geçmediyse nikah iptali oluyor diye biliyorum kayıtlara bile gecmez
Evet istedi. Hiç bir para talebim olmadı o yüzden ilk duruşmada bittiIki tarafta boşanmayı istedimi veya nafaka/tazminat tartışması oldumu?
Nikâh iptali çok başka bişey böyle bi durumda olmuyorÇok geçmediyse nikah iptali oluyor diye biliyorum kayıtlara bile gecmez
Size özelden birşey sormak istiyorum. Bana mesaj atabilirmisiniz?Evet istedi. Hiç bir para talebim olmadı o yüzden ilk duruşmada bitti
Ben nişanlyken ailesinden yana hep sıkıntı vardı hep yalan söylediler 6 bilezik deyip 5 ettiler ev var dediler yokmuş görümcem ben nişanlıtken bize gelir bulaşık makinasıma kadar katışır kaynanam hiç ilgi göstermez ailemi dünür yerine koyup sramaz sormazlar bense elim kolum dolu börwkti çörekti kardeşine hedşyelerdi öyle değer verdim en son 3 martta nikahım vardı rşim çok ilgiliydi aikeme bana dşyordum bitwk eşim var napayım diyordum aikesi kötüyse...
En son dayanamadım ablan nikaha gelirse imza atmam dedim ve gelmedi evlendik sonra ablası beni annemi engellemiş evimizi tuttuk o evidw annem temizledi annesi hiç bişiy yapması annemi remizlikçi yerinw koydular hep bu olaylardan bitme noktasına geldi eşim ayıldı bayıldı bırakmam seni diye her neyse yinw devam ettik 29 mart düğünğmdü virüs çıkınca aikesi kapıdan çıkartalım diye konuşmaya geldi ailemde düğünsz olmaz beklrriz deyince ertesi gün eşim evimize konuşacağız diye götürsü ırzıma geçti bekaretimi aldı ağlaya ağlaya eve geri geldim kimseye dşywmedim evliydik imam nikahımda vardı neyse aikesi bana tepkili zaten bitek eşim bize gelip gidiyordu sonra yengesi abisi bunlara kalmaya geliyor arwfeden bikaç gğn önce tüm aile köye gidiyor bitek yengesiyle eşin baş başa sokağa çıkma yasağı var kalıyor üç gğn bişit demedim sonra dayanamadım msj attım genişsnz siz ayıp değilmi nasıl ikiniz kalıyorsunuz diye...
Ertesi sabah bayram ailesi bizi arayıp hakaret ediyor sizin din bizim din ayrı bu iş bitti diye benim aikemin haberi ypk ben neye uğradığımı şaşırdım ağla ağla ailem öğrendi bekaret olayını telefob açıp öldğrecem dedi aikem kızımın namuaunu alıp nasıl bırakursın dite benim için ayılıp bayılan adam ertesi gün git tehdit ettilwr diye aikemi karakola şikayet et bir ayı geçti olay olalı öekişmeli dava açıyorum dğn bu şikayetten dolayı uzlaştırmacı avukat arıyor demiş ki eşim anlaşmalı boşansın şikayetimi çekeyim ben yaşadıklarıma inanamıyorum hiç kendimde değilim hayatım bitti gibi beni vu halde bıraktı ailesinde,zaten ar namus diye birşey yok eşimde korkak onlara öte git diywmez bunsan sonra ne olacak ne yaşayacağım hiç bilmiyorum..
Ben nişanlyken ailesinden yana hep sıkıntı vardı hep yalan söylediler 6 bilezik deyip 5 ettiler ev var dediler yokmuş görümcem ben nişanlıtken bize gelir bulaşık makinasıma kadar katışır kaynanam hiç ilgi göstermez ailemi dünür yerine koyup sramaz sormazlar bense elim kolum dolu börwkti çörekti kardeşine hedşyelerdi öyle değer verdim en son 3 martta nikahım vardı rşim çok ilgiliydi aikeme bana dşyordum bitwk eşim var napayım diyordum aikesi kötüyse...
En son dayanamadım ablan nikaha gelirse imza atmam dedim ve gelmedi evlendik sonra ablası beni annemi engellemiş evimizi tuttuk o evidw annem temizledi annesi hiç bişiy yapması annemi remizlikçi yerinw koydular hep bu olaylardan bitme noktasına geldi eşim ayıldı bayıldı bırakmam seni diye her neyse yinw devam ettik 29 mart düğünğmdü virüs çıkınca aikesi kapıdan çıkartalım diye konuşmaya geldi ailemde düğünsz olmaz beklrriz deyince ertesi gün eşim evimize konuşacağız diye götürsü ırzıma geçti bekaretimi aldı ağlaya ağlaya eve geri geldim kimseye dşywmedim evliydik imam nikahımda vardı neyse aikesi bana tepkili zaten bitek eşim bize gelip gidiyordu sonra yengesi abisi bunlara kalmaya geliyor arwfeden bikaç gğn önce tüm aile köye gidiyor bitek yengesiyle eşin baş başa sokağa çıkma yasağı var kalıyor üç gğn bişit demedim sonra dayanamadım msj attım genişsnz siz ayıp değilmi nasıl ikiniz kalıyorsunuz diye...
Ertesi sabah bayram ailesi bizi arayıp hakaret ediyor sizin din bizim din ayrı bu iş bitti diye benim aikemin haberi ypk ben neye uğradığımı şaşırdım ağla ağla ailem öğrendi bekaret olayını telefob açıp öldğrecem dedi aikem kızımın namuaunu alıp nasıl bırakursın dite benim için ayılıp bayılan adam ertesi gün git tehdit ettilwr diye aikemi karakola şikayet et bir ayı geçti olay olalı öekişmeli dava açıyorum dğn bu şikayetten dolayı uzlaştırmacı avukat arıyor demiş ki eşim anlaşmalı boşansın şikayetimi çekeyim ben yaşadıklarıma inanamıyorum hiç kendimde değilim hayatım bitti gibi beni vu halde bıraktı ailesinde,zaten ar namus diye birşey yok eşimde korkak onlara öte git diywmez bunsan sonra ne olacak ne yaşayacağım hiç bilmiyorum..
Allah yardımcın olsun ..kendini bırakma hakkını alBen nişanlyken ailesinden yana hep sıkıntı vardı hep yalan söylediler 6 bilezik deyip 5 ettiler ev var dediler yokmuş görümcem ben nişanlıtken bize gelir bulaşık makinasıma kadar katışır kaynanam hiç ilgi göstermez ailemi dünür yerine koyup sramaz sormazlar bense elim kolum dolu börwkti çörekti kardeşine hedşyelerdi öyle değer verdim en son 3 martta nikahım vardı rşim çok ilgiliydi aikeme bana dşyordum bitwk eşim var napayım diyordum aikesi kötüyse...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?