- 1 Ağustos 2014
- 8.809
- 12.559
- 298
bozdur borclari kapatmaya katkisi olsun. Evde var da takiyor muyuz sanki, ne bileyim ben takmiyorum bile. Altinlarin yuzde 99unu bozdurup direkt bankaya koymustuk biz. Evde durmasi da hosuma gitmiyor, Allah korusun hirsizlik ihtimali korkutuyorsenetle alışveriş yapılan bir yere 3 aydır ödeme yapamıyorum
çünkü her ay 1100 kredi 1100 kira ödüyoruz evin marke alışverişi faturaları telefon faturaları bier hafta sonu biyere gezmeye gitmemiz derken bize hiçbir şey kalmıyor oraya da 3 aylık toplaım 1700 tl ödeme yapmam gerekiyormuş
Market alışverişi bile yapamayacak durumdayım diyorsunuz çekmecede o set dursa ne olacak karnınız doyacak mi ben anlamıyorum kusura bakmayın tabii ki bozdurun setiniz olmayiversin ne olmuş yani bi yere giderken takılacak gümüş yada bijuteriden bir-çok aksesuar alabilirsiniz bi maden o ya madde karnım açken setim olmayiversin hic olmasa bile olur benim var ben istemedim esim aldi öyle duruyo çokta güzel ama olmasada olur eşimin bana verdiği huzurun mutluluğun yanında set ne yaaaaaMerhabalar,
Bir sorunum var danışmak istedim sizlere. 3 aylık evliyim. Çok borcumuz var ikimizde çalışıyoruz. Fakat yetmiyor. Şuan bile cebimde on liradan başka para yok.
Elimde kalan tek şey setim ve annemin bana taktığı bilezik alyans beştaş o kadar
Annemin taktığı bana hatıra ona dokunamam. Şuan borcumuzdan dolayı sıkışığız ve diğer takılırım borca gitti eşim borcumuz bittiği gibi yapacağım ben sana diyor ve borcumuz yaza kadar biter. Toparlarıznkendimizi.
Sizce setimi bozdurayım mı? Borçlara gidecek yine ve bu ay bizi idare eder biraz.
Yoksa o hatıradır herşey zamanında yapılır geri gelmez diye ellemeyeyim mi eşim bozdur demiyor ben ne dersem o olacak şuan..
Setim çok güzel. Elim bozdurmaya gitmiyor ama hiç değilse bin bin beş yüz borç kapatırız eve market alışverişi yaparız diye düşündüm.
Diğerlerinin anısı var dokunamam siz olsanız ne yapardınız
evde tüm dügün takilar saklanmaz ki.... kasaya niye koymadinizbanada hirsiz girdi butun takilarimi caldi hatira falan kalmadi. parasizlik zor , hakkaten sabirli degilseniz huzur kaciyor, taki geri gelirde huzurun gelmesi zor.
gunluk takilmiyor genelde taki setleri , dugunden dugunede oooo...
ben olsam satardim.
Çalışmıyormusun? Belki işe girsen takını bozdurmak zorunda kalmasın. Altınını bozdurursan bir süreliğine seni rahatlatır, sonra yine sıkıntıya düşersiniz. Önemli olan düzenli gelir sağlayacak bir iş.Merhabalar,
Bir sorunum var danışmak istedim sizlere. 3 aylık evliyim. Çok borcumuz var ikimizde çalışıyoruz. Fakat yetmiyor. Şuan bile cebimde on liradan başka para yok.
Elimde kalan tek şey setim ve annemin bana taktığı bilezik alyans beştaş o kadar
Annemin taktığı bana hatıra ona dokunamam. Şuan borcumuzdan dolayı sıkışığız ve diğer takılırım borca gitti eşim borcumuz bittiği gibi yapacağım ben sana diyor ve borcumuz yaza kadar biter. Toparlarıznkendimizi.
Sizce setimi bozdurayım mı? Borçlara gidecek yine ve bu ay bizi idare eder biraz.
Yoksa o hatıradır herşey zamanında yapılır geri gelmez diye ellemeyeyim mi eşim bozdur demiyor ben ne dersem o olacak şuan..
Setim çok güzel. Elim bozdurmaya gitmiyor ama hiç değilse bin bin beş yüz borç kapatırız eve market alışverişi yaparız diye düşündüm.
Çalıştığını yazmışsın, farketmemişim. Bir önceki yorumumu dikkate alma. Seti bozdur gitsin. Biraz nefes alırsınız.Merhabalar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?