Çünkü karşı taraf çok emrivaki yaptı. Hiç bana ve aileme sormadan karar vermişler. Daha çok fikir alarak ve normal şekilde yaklaşsalardı bu kadar kasmazdım belki de ben. O durum sinirimi bozduğu için inada bindirdim muhtemelen.Siz kendiniz kendi yaşadığınız yerde bir kutlama daha düzenleyin, madem onlar karşılıyorlar…
Ayrıca en başından dugun sizin için önemli değilmiş, olsa da olur olmasa da olur diye düşündüğünüz bir kutlama için sonradan neden inatlaştınız?
Zaten onu ben de istemiyorum. Onlar kendi istedikleri yerde olsun istiyor sadece.Mesafe çok kısa, 2 düğün yapmaya gerek varmı?
Onlar da hakli aslinda bu taleplerinde aksine bana anormal gelmedi .belki dugun kina birleşik gibi bir organizasyonu siz kendi memleketinizde yapabilirsiniz onlarda kendi memleketlerinde düğün yapar .yarim saatlik mesafe varmış zaten 1 gün arayla yapılabilirYorumlar için teşekkürler öncelikle. Onlar da kınayı sen istediğin yerde yap düğünü biz yapalım dediler ama ben kişisel olarak kına istemediğim için düğün kendi yerimde olsun istiyordum. İkinci olarak evet düğünü erkek tarafı yapıyor ve kendi istedikleri yerde yapmak istemelerinin temel sebebi çevrelerinin geniş olduğu ve başka yerde olursa kimse gelmez demeleri. Benim buraya konu açma sebebim ben mi abartıyorum normal mi bu durumlar diye fikir almayı amaçlamam.
İki ayrı günde de ben istemiyorum muhtemelen onların istediği şekilde olur bilemiyorum ama şu birkaç günde çok yıprandım bu konu yüzünden.Onlar da hakli aslinda bu taleplerinde aksine bana anormal gelmedi .belki dugun kina birleşik gibi bir organizasyonu siz kendi memleketinizde yapabilirsiniz onlarda kendi memleketlerinde düğün yapar .yarim saatlik mesafe varmış zaten 1 gün arayla yapılabilir
O yönetemedi maalesef, arada kalmış gibi bir şey oldu.Eşiniz ne diyor peki niye siz karşı karşıya kaldınız ki? O yönetseydi keşke?
O yönetemedi maalesef, arada kalmış gibi bir şey oldu.
bence düğün yapmayın sade bir nikah yapın, bu ekonomik krizde çok masraf ya...zaten kimseyi de mutlu edemiyormuşsunuz...Eylül gibi düğünüm olacak. Eşimin ailesi ile bu konuda ayrı düştük, onlar kendi ilçelerinde kendi istedikleri gibi düğün yapmak istiyorlar. Bense kendi yaşadığım yerde yapmak istiyorum. Bu arada iki yer arasında yarım saatlik fark var. Ayrıca bana kalsa ben düğün bile yapma taraftarı değilim, sırf klasik adet yerini bulsun karşı tarafın da gönlü kırılmasın diye düşünerek kabul ettim. Bari dedim istediğim gibi olsun ama onda da sorun yaşıyorum.
Eşim bu arada tabi arada kalıyor, iki tarafı da haklı görüp kimse üzülmesin istiyor ama bu şekilde herkes üzülüyor. Ne yapmalıyım sizce? Artık bıkıp ne haliniz varsa görün istediğiniz gibi yapın desem onu yapamıyorum çünkü çok inada bindi gibi hissediyorum iş. Kayınvalideme karşı bünyem antipati geliştirdi resmen. Zaten ne heves kaldı, ne mutluluk bu gibi işlerde neden aileler çok müdahil olup huzur bırakmıyorlar anlayamıyorum cidden.
Yorumlar için teşekkürler öncelikle. Onlar da kınayı sen istediğin yerde yap düğünü biz yapalım dediler ama ben kişisel olarak kına istemediğim için düğün kendi yerimde olsun istiyordum. İkinci olarak evet düğünü erkek tarafı yapıyor ve kendi istedikleri yerde yapmak istemelerinin temel sebebi çevrelerinin geniş olduğu ve başka yerde olursa kimse gelmez demeleri. Benim buraya konu açma sebebim ben mi abartıyorum normal mi bu durumlar diye fikir almayı amaçlamam.
Yorumlar için teşekkürler öncelikle. Onlar da kınayı sen istediğin yerde yap düğünü biz yapalım dediler ama ben kişisel olarak kına istemediğim için düğün kendi yerimde olsun istiyordum. İkinci olarak evet düğünü erkek tarafı yapıyor ve kendi istedikleri yerde yapmak istemelerinin temel sebebi çevrelerinin geniş olduğu ve başka yerde olursa kimse gelmez demeleri. Benim buraya konu açma sebebim ben mi abartıyorum normal mi bu durumlar diye fikir almayı amaçlamam.
kına bi yerde olsun düğün bir yerde orta yolu bulun ya da ne senin dediğn yer ne onların dediği yer tam ortada buluşun. Ya da müstakbel eşin seni savunsun ve sen ne dersen o olsun sonuçta evlenen sensinEylül gibi düğünüm olacak. Eşimin ailesi ile bu konuda ayrı düştük, onlar kendi ilçelerinde kendi istedikleri gibi düğün yapmak istiyorlar. Bense kendi yaşadığım yerde yapmak istiyorum. Bu arada iki yer arasında yarım saatlik fark var. Ayrıca bana kalsa ben düğün bile yapma taraftarı değilim, sırf klasik adet yerini bulsun karşı tarafın da gönlü kırılmasın diye düşünerek kabul ettim. Bari dedim istediğim gibi olsun ama onda da sorun yaşıyorum.
Eşim bu arada tabi arada kalıyor, iki tarafı da haklı görüp kimse üzülmesin istiyor ama bu şekilde herkes üzülüyor. Ne yapmalıyım sizce? Artık bıkıp ne haliniz varsa görün istediğiniz gibi yapın desem onu yapamıyorum çünkü çok inada bindi gibi hissediyorum iş. Kayınvalideme karşı bünyem antipati geliştirdi resmen. Zaten ne heves kaldı, ne mutluluk bu gibi işlerde neden aileler çok müdahil olup huzur bırakmıyorlar anlayamıyorum cidden.
Eylülde yiğenimin düğünü var kına bizim istediğimiz yerde istediğimiz şekilde düün erkek tarafının istediği yerde istediği şekilde yapılacak orta yol bulunabilir benceEylül gibi düğünüm olacak. Eşimin ailesi ile bu konuda ayrı düştük, onlar kendi ilçelerinde kendi istedikleri gibi düğün yapmak istiyorlar. Bense kendi yaşadığım yerde yapmak istiyorum. Bu arada iki yer arasında yarım saatlik fark var. Ayrıca bana kalsa ben düğün bile yapma taraftarı değilim, sırf klasik adet yerini bulsun karşı tarafın da gönlü kırılmasın diye düşünerek kabul ettim. Bari dedim istediğim gibi olsun ama onda da sorun yaşıyorum.
O zaman gidin ilçenin en pahalı salonunu tutun Ve onlara ödetinEylül gibi düğünüm olacak. Eşimin ailesi ile bu konuda ayrı düştük, onlar kendi ilçelerinde kendi istedikleri gibi düğün yapmak istiyorlar. Bense kendi yaşadığım yerde yapmak istiyorum. Bu arada iki yer arasında yarım saatlik fark var. Ayrıca bana kalsa ben düğün bile yapma taraftarı değilim, sırf klasik adet yerini bulsun karşı tarafın da gönlü kırılmasın diye düşünerek kabul ettim. Bari dedim istediğim gibi olsun ama onda da sorun yaşıyorum.
O zaman düğün olmasın deyin kenara çekilin. Çünkü gelin olan sizsini ve düğününüzü stresle geçirip hep söylenerek hatırlayacaksınızEylül gibi düğünüm olacak. Eşimin ailesi ile bu konuda ayrı düştük, onlar kendi ilçelerinde kendi istedikleri gibi düğün yapmak istiyorlar. Bense kendi yaşadığım yerde yapmak istiyorum. Bu arada iki yer arasında yarım saatlik fark var. Ayrıca bana kalsa ben düğün bile yapma taraftarı değilim, sırf klasik adet yerini bulsun karşı tarafın da gönlü kırılmasın diye düşünerek kabul ettim. Bari dedim istediğim gibi olsun ama onda da sorun yaşıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?