Düğün Stresi

Konunun devamını okuyunca sizi haksız buldum. Hem kına yapmayıp hem de düğün benim orda olsun demek de bana garip geldi. Onlar ödeyecekmiş madem, ne istiyorlarsa yapsınlar. Salonu siz seçin. Ama hep bana hep bana demeyin. Elbette kına yapmak zorunda değilsiniz ama onlar da parasını ödeyecekleri düğünün yerini kendileri seçsinler

Zaten çokta düğün vs önemli değil sizin için. Sizin istediğiniz şekilde onların yaşadığı yerde olması daha uygun bana göre. Yarim saat.mesafe içinde niye inada bindiriyorsunuz ki

kinayi biz karsiladik bizim memleketimizde oldu dugunu de erkek tarafi karsiladi o da yasayacagimiz sehirde oldu.
bu kadar olay olacak ne var.

Abartıyorsunuz bence. Zaten düğün istemiyorsunuz. E parasını da onlar ödüyorsa, gelenlerin çoğu da onlardan olacaksa neden ille de benim istediğim yerde olsun inadı.

Şu detaylardan sonra siz abartıyorsunuz
Bence işi inada bindiren de sizsiniz

Eee normal olarak abartıyorsunuz. Düğün parasını siz ve eşiniz verseydiniz olurdu ama adamlar hem para verip hemde sizin çevrenize göre mi düğün mekanı seçicek? Onların çevresi genişmiş aksi olursa gelmezlermiş doğal değil mi zaten erkek tarafının yaptığı düğünde onların olduğu tarafta olmaz mı ? Sizde kına yapmayıp masraf yapmayıp üstüne düğün parasını istediğiniz gibi ödesinler istiyorsunuz. Siz danıştınız mı kına yapmıyorum diye? Belki onlarda kınaya gelmek istediler dimi.

Sorun şu ki düğün parasını ben karşılasam bile ki yapabilirim onlar yine kendi ilçelerinde de düğün yapmak istiyorlar. İki uğraş olmasın diye kına bile yapmak istemeyen ben bu kez de iki düğüne katılmak zorunda kalıcam hem de aynı il içinde bu kadar kısa mesafede. Yani illa da kendi ilçelerinde bir şekilde organizasyon istiyorlar.

Yaşın itibariyle sen kuru inat yapıp hakimiydi mücadelesine girişmiş olabilirsin. Kayınvalidenin en büyük derdi ise muhtemelen çağıracağı kişilerin görüşü, onları düğüne ne denli kolay getirebileceği, kendisine bütçesine uygun en makul düğün yerini tanıdığı bildiği yerden tutmak falandır. Koca alemde miniciğiz be canım. Tamam en büyük köy sizin köy de yarım saatlik yol gidiver. Tamam en gelin sensin dedirtecek bu tür kaprisler hoş olmayabiliyor. Alttan almak altta kalmak demek değildir

Siz niye illa kendi ilçenizde istiyorsunuz? Onlar kalabalık ve onların orada olması normal zaten Kına nişan kız tarafının uygun gördüğü yerde düğünde erkek tarafının uygun gördüğü konumda olur. Onların sebepleri belli ve haklılar siz inada olduğum ilçe diye tutturmuşsunuz saçma bir şekilde

Katılıyorum

Bir de onların çevresi kalabalıksa bir altın beklentileri vardır. Orada olması daha mantıklı değil mi? Diğer ilçede az insan az takı demek. Biraz da mantıklı düşünmek lazım.

Kınayı düğün konseptinde yapıp kendi istediğiniz gibi bir organizasyon yaparsınız, düğün de onların ilçede olur kimsenin gönlü kırılmamış olur

Katılıyorum

Bir de onların çevresi kalabalıksa bir altın beklentileri vardır. Orada olması daha mantıklı değil mi? Diğer ilçede az insan az takı demek. Biraz da mantıklı düşünmek lazım.
Aslında ben altınında takısında değilim ben sadece merkezde olsun istemistim, nikahımız zaten onlarin orda oldu. Onlar da eşleri dostları gelmesi için böylesini daha uygun görüyorlarmış. Bu şekilde de bizden pek katılım olmayabilir.
Dediğiniz gibi belki de çok sorun edilmemesi gereken bir şey ama çok büyük sorun oldu.

Düğün mugin bilmem de sizin evlilikte damat coook çekecek gibi

Zaten düğün istememişsiniz. Kimsenin kalbi kırılmasın diye yapmışsınız. Bırakın onlar istediği gibi yapsın. Siz de figüran olarak gidin.

Ben öyle yaptım. Kafam inanılmaz rahattı. Son gün düğüne gittim. Kız kardeşimin beğendiği gelinliği giydim. Düğünden sonra otele gidip uyuduk. Sonraki gün evime döndüm. Kimsenin kalbi kırılmadı, kimsenin gönlü kalmadı, ben hiç yorulmadım, kafamı da bu işlerle meşgul etmemiş oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…