Zaten çokta düğün vs önemli değil sizin için. Sizin istediğiniz şekilde onların yaşadığı yerde olması daha uygun bana göre. Yarim saat.mesafe içinde niye inada bindiriyorsunuz kiEylül gibi düğünüm olacak. Eşimin ailesi ile bu konuda ayrı düştük, onlar kendi ilçelerinde kendi istedikleri gibi düğün yapmak istiyorlar. Bense kendi yaşadığım yerde yapmak istiyorum. Bu arada iki yer arasında yarım saatlik fark var. Ayrıca bana kalsa ben düğün bile yapma taraftarı değilim, sırf klasik adet yerini bulsun karşı tarafın da gönlü kırılmasın diye düşünerek kabul ettim. Bari dedim istediğim gibi olsun ama onda da sorun yaşıyorum.
Eşim bu arada tabi arada kalıyor, iki tarafı da haklı görüp kimse üzülmesin istiyor ama bu şekilde herkes üzülüyor. Ne yapmalıyım sizce? Artık bıkıp ne haliniz varsa görün istediğiniz gibi yapın desem onu yapamıyorum çünkü çok inada bindi gibi hissediyorum iş. Kayınvalideme karşı bünyem antipati geliştirdi resmen. Zaten ne heves kaldı, ne mutluluk bu gibi işlerde neden aileler çok müdahil olup huzur bırakmıyorlar anlayamıyorum cidden.
Abartıyorsunuz bence. Zaten düğün istemiyorsunuz. E parasını da onlar ödüyorsa, gelenlerin çoğu da onlardan olacaksa neden ille de benim istediğim yerde olsun inadı.Yorumlar için teşekkürler öncelikle. Onlar da kınayı sen istediğin yerde yap düğünü biz yapalım dediler ama ben kişisel olarak kına istemediğim için düğün kendi yerimde olsun istiyordum. İkinci olarak evet düğünü erkek tarafı yapıyor ve kendi istedikleri yerde yapmak istemelerinin temel sebebi çevrelerinin geniş olduğu ve başka yerde olursa kimse gelmez demeleri. Benim buraya konu açma sebebim ben mi abartıyorum normal mi bu durumlar diye fikir almayı amaçlamam.
Şu detaylardan sonra siz abartıyorsunuz
Bence işi inada bindiren de sizsiniz
Sirf adet yerini bulsun die dugun yapiyorsniz sizin icin nerde oldugunun önemi olmamali.Siz bence cok fazla bilenmissiniz karsi tarafa sirf inattan kabul etmiyorsunuz ama ben kinami istedigim gibi yaptm cunku parasini ben odedim dugunude esimle karar verdk parasi esimden cikti eger kayinpeder odicek olsaydi dugun masraflarini eminim bizi karistirtmazdi
Yani sırf salon için mi bu curcuna kesinlikle abartıyorsunuzOnlar ilçede olsun istiyor ben merkezde. Zaten salon düğünü olacak başka bir fark yok. Sadece benim istediğim yer mekan olarak daha güzel.
Sorun şu ki düğün parasını ben karşılasam bile ki yapabilirim onlar yine kendi ilçelerinde de düğün yapmak istiyorlar. İki uğraş olmasın diye kına bile yapmak istemeyen ben bu kez de iki düğüne katılmak zorunda kalıcam hem de aynı il içinde bu kadar kısa mesafede. Yani illa da kendi ilçelerinde bir şekilde organizasyon istiyorlar.Eee normal olarak abartıyorsunuz. Düğün parasını siz ve eşiniz verseydiniz olurdu ama adamlar hem para verip hemde sizin çevrenize göre mi düğün mekanı seçicek? Onların çevresi genişmiş aksi olursa gelmezlermiş doğal değil mi zaten erkek tarafının yaptığı düğünde onların olduğu tarafta olmaz mı ? Sizde kına yapmayıp masraf yapmayıp üstüne düğün parasını istediğiniz gibi ödesinler istiyorsunuz. Siz danıştınız mı kına yapmıyorum diye? Belki onlarda kınaya gelmek istediler dimi.
Onu da dedim kabul görmedi.O zaman düğün olmasın deyin kenara çekilin. Çünkü gelin olan sizsini ve düğününüzü stresle geçirip hep söylenerek hatırlayacaksınız
Siz niye illa kendi ilçenizde istiyorsunuz? Onlar kalabalık ve onların orada olması normal zatenSorun şu ki düğün parasını ben karşılasam bile ki yapabilirim onlar yine kendi ilçelerinde de düğün yapmak istiyorlar. İki uğraş olmasın diye kına bile yapmak istemeyen ben bu kez de iki düğüne katılmak zorunda kalıcam hem de aynı il içinde bu kadar kısa mesafede. Yani illa da kendi ilçelerinde bir şekilde organizasyon istiyorlar.
Siz niye illa kendi ilçenizde istiyorsunuz? Onlar kalabalık ve onların orada olması normal zatenKıma nişan kız tarafının uygun gördüğü yerde düğğnde erkek tarafının uygun gördüğü konumda olur. Onların sebepleri belli ve haklılar siz inada olduğum ilçe diye tutturmuşsunuz saçma bir şekilde
Aslında ben altınında takısında değilim ben sadece merkezde olsun istemistim, nikahımız zaten onlarin orda oldu. Onlar da eşleri dostları gelmesi için böylesini daha uygun görüyorlarmış. Bu şekilde de bizden pek katılım olmayabilir.Katılıyorum
Bir de onların çevresi kalabalıksa bir altın beklentileri vardır. Orada olması daha mantıklı değil mi? Diğer ilçede az insan az takı demek. Biraz da mantıklı düşünmek lazım.
Benden miDüğün mugin bilmem de sizin evlilikte damat coook çekecek gibi
Zaten düğün istememişsiniz. Kimsenin kalbi kırılmasın diye yapmışsınız. Bırakın onlar istediği gibi yapsın. Siz de figüran olarak gidin.Eylül gibi düğünüm olacak. Eşimin ailesi ile bu konuda ayrı düştük, onlar kendi ilçelerinde kendi istedikleri gibi düğün yapmak istiyorlar. Bense kendi yaşadığım yerde yapmak istiyorum. Bu arada iki yer arasında yarım saatlik fark var. Ayrıca bana kalsa ben düğün bile yapma taraftarı değilim, sırf klasik adet yerini bulsun karşı tarafın da gönlü kırılmasın diye düşünerek kabul ettim. Bari dedim istediğim gibi olsun ama onda da sorun yaşıyorum.
Eşim bu arada tabi arada kalıyor, iki tarafı da haklı görüp kimse üzülmesin istiyor ama bu şekilde herkes üzülüyor. Ne yapmalıyım sizce? Artık bıkıp ne haliniz varsa görün istediğiniz gibi yapın desem onu yapamıyorum çünkü çok inada bindi gibi hissediyorum iş. Kayınvalideme karşı bünyem antipati geliştirdi resmen. Zaten ne heves kaldı, ne mutluluk bu gibi işlerde neden aileler çok müdahil olup huzur bırakmıyorlar anlayamıyorum cidden.
Kayinvalideye düğün öncesi başlamışsın antipatiye evleninde o ohooooo olacak ...damatta o üzülmesin bu kırılmasın, hayırlı olsunBenden mi
Uzakta olmayı planlıyorum inşallah sorun yaşamam.Kayinvalideye düğün öncesi başlamışsın antipatiye evleninde o ohooooo olacak ...damatta o üzülmesin bu kırılmasın, hayırlı olsun
bekara boşanmak kolay tabiYani düğün senin, gelin sensin. Benim isteğim dışında bir yer olacak diye diretselerdi o zaman ben gelmiyorum düğüne der arkadaşlarımla istediğim yerde eğlence düzenlerdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?