Düğün takıları hakkında, lütfen yorum yapın...

example

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2008
31
1
86
İstanbul
Merhaba kızlar
2 ay kadar önce nişanlandık kısmetse mayıs sonunda düğünümüz var. Düğünün hemen ertesi sabah balayına gideceğiz. Eee malum düğünde takılan altın ve paraları giderken nereye bırakacağımızı şaşırdık. Nişanlım düğün sonu veya gitmeden sabah annemlere veririrz dedi o an bişey demedim sadece sizin evin kapıları çok güvenli falan değil annemlerin evi çok daha güvenli dedim öylece kaldı. Annemde aman kızım laf olur sakın bize bırakmayın dedi. Doğruyu söylemek gerekirse kayınvalidemlere çok güvenmiyorum hele ki düğün sonunda biz saymadan falan verirsek döndüğümüzde bir kısmını kesin almış olur. Şuanda yaşadığımız bazı olaylara ve hareketlere dayanarak böyle düşünüyorum maalesef. Merak ettiğim siz nasıl yaptınız veya olsaydınız ne yapardınız? Kırıcı ve aç gözlü gibi asla görünmek istemem ama düğünümüzden tutun eşya gelinlik herşeyi nişanlım ve ben yapıyoruz. Nişanda 1 kuruş dahi harcamadılar, takacakları bileziğin parasından tutun nişan günü giyindiklerini bile nişanlım aldı. Biz zaten kendi düğünümüzün parasını kendimiz vericez onlarda etrafa oğullarına düğün yapmış gibi gösteriş yapacaklar. Birde üstüne düğünde takılanları emanet etmek istemiyorum maalesefki o güveni vermediler bana ((

bence yanında götür ordanda bi bankadan kasa kiralarsınız ama kira süresi varmı bilmiyorum yani en az 1 ay kalcak falan diye bi şartı varmı acaba

güvenmiyorsan kesinlikle bırakma, bu koduda başı yanan çok kişi var, ben resmen zorla aldım, içinden aldıklarınada eminim. Baştan hata yapma. koy banakaya gitsin. yada evde sağlam bi yer bul şeytanın aklına gelmesin.

dügün olmadan önce bankada bi kasa kiralayın balayına gitmeden öncede gidip o kasaya koyun

istersen yanında götür gittiğiniz otelde odanızda kasa olabilir oraya koyarsın.güvenli olur bence..

bir arkadaşım kendi babasına bıraktı oda işyerindeki kasasına kilitledi.Eğer kendi aileninde öle imkanı varsa ailene teslim et.Kasası var babamın, zaten gelince de alacaz de nişanlınada.sorun olmaz sanırım.Sonuçta balayı ne kadar olurki.Kısa bir süre.

bence yanında götür ordanda bi bankadan kasa kiralarsınız ama kira süresi varmı bilmiyorum yani en az 1 ay kalcak falan diye bi şartı varmı acaba

bence de yanında götür...birçok otelin odasında kasa oluyor,kiralarsınız olur biter...

ben bırakmamıştım,iyi ki de öyle yapmışım

Ayyy kızlar çok sağolun ya fikir verdiğiniz zaman ayırdığınız için. sabah çöok erken gideceğimiz için bi yere uğrayıp bırakmak zor olacak gibi geldi banada işte oyüzden o gece salonda alır valla annesi o yüzden en akıllıca yanımızda götürmek.

Bence de evde bırakmayın. Özellikle takip ediliyor yeni evlenenler. Nianlınıza, ailesine güvenmediğinizi belli etmeden, ne annenizde ne de kendi annesinde bırkmak istemediğinizi söyleyin. Kendi evinizde de, annenizin evinde de, kayınvalidelerinizin evinde de kalsa huzursuz olacağınızı, güvenli bir yere emanet ettiğinizde daha huzurlu olacağınızı söyleyin. Düğününüz hafta sonuna denk geliyorsa balayınız için iki gün sonrasını planlayabilseniz bu küçük krizden kurtulabilirdiniz aslında

yolda ne olacağıda belli olmazki tatilin zehir olmasın sonra?

bak canım üstüne yatma ihtimalleri yoksa akşam al, güzelce say kenara yaz. sonra ver geri gelincede para lazım kalmadı filan gibilerden üslubuyla iste, hem eşin kırılmaz, hem sende garantiye almış olursun nedersin?

Biz de düğünden 1 gün sonra balayına gitmiştik,eşimin annesine vermiştik eşimin dayısı bankacı olduğu için ertesi gün dayıya vermiş kasaya koymuştu takıları sağolsun çok ilgilenmişti
bence siz de sayın saydıktan sonra kayınvalidenize verin..dönene kadar sizde kalsın dönüşte alıp kasaya koyucaz falan dersiniz...

Takılan takıları bizden istemezler verin bize demezlerde eğer emanet bırakırsak içinden alırlar benim aklıma takılan o. He eğer bize parasal yardımları olsa vallahi yarısını bile veririm ama böyle enayi gibi kullanıpğ bide habersiz alırlarsa çok kötü bozuşuruz. İşte oyüzden onlara vermek istemiyorum. Yanımızada alsak bi dert. Düğünümüz c.tesi olacak biz pazar 8 gibi uçağa bineceğiz. Sayıp öyle verelim desem eşim kırılır

canım bak buda bi fikir benim aç gözlü kaynata da almaya kalktı daha takı odasındayken düğün salonunun borcunu ödücekmiş valla ben açtım azımı yumdum gözümü bitane bile vermedim havasını aldı konuşmuyoz şimdi5 senelik evliyim 2 kere gördüm o nur cemalini uyuz neyap biliyomusun şu çelik makyaj kutuları varya kilitli takı odasına yanında ondan al götür koy içine kilitle anahtarını da yanına alırsın kutular 40tl ile 60tl arası değişiyo belki ucuzlarıda vardır ama takıların gitmesinden se 40tl gitsin sonra teslim et

valla cnm sana tavsiyem kesinlikle bırakma eğerki güvenmiyorsan. yanında da götürme derim yol bu sonuçta ne olacağı belli olmaz. kasaya koyma imkanın yok gibi en iyisi annenlere bırak eşinide bi şekilde buna ikna et. kimsenin benim durumuma düşmesini istemem. bende yeni bugün bi konu açtım okursan ne demek istediğimi anlarsın. sağolsun kaynanam biz dönmeden bütün altınları bozdurup düğün borçlarını ödemiş. üstelik düğünüde biz yapıyoruz diyorsun o zaman asla bırakma derim.

valla cnm sana tavsiyem kesinlikle bırakma eğerki güvenmiyorsan. yanında da götürme derim yol bu sonuçta ne olacağı belli olmaz. kasaya koyma imkanın yok gibi en iyisi annenlere bırak eşinide bi şekilde buna ikna et. kimsenin benim durumuma düşmesini istemem. bende yeni bugün bi konu açtım okursan ne demek istediğimi anlarsın. sağolsun kaynanam biz dönmeden bütün altınları bozdurup düğün borçlarını ödemiş. üstelik düğünüde biz yapıyoruz diyorsun o zaman asla bırakma derim.

çok fenasın ama hakediyorlar

slm kızlar benim takılarım hala duruyorr kaynanam falan ailesş olsunn bir kere lafını etmediler sağolsun larrr

ben düğün gecesi balayı tatiline gitmeyi hiç uygun bulmadım ve yapmadım
biz düğün gecesi ve bir sonraki gece yani 2 geceyi evimizde geçirdik.
bu arada bütün altınları bozdurup banka hesabına attık
(ben öyle altın felan takmam sevmem o yüzden bozdurduk)
kimseye bişey vermeden bırakmadan gittik balayımıza :)

ama otellerde de kasa var gideceğiniz otel iyi kaliteli bir yerse güvenle odanızdaki kasaya koyabilirsiniz.

biz de evlendiğimizde balayına giderken altınları annemlere bırakmıştık çünkü onların apartmanında güvenlik görevlisi, güvenlik kamerası vs. vardı :) zaten eşimin ailesi de bize bırakmayın biz de memlekete gidicez evde olmıycaz demişlerdi o yüzden bi sorun çıkmamıştı. Dönünce de almıştık altınları geri:)) ama sizde öyle bi sorun olucaksa eşinin tarafında, annen de bize bırakma diyosa o zaman en guzeli yanınızda götürün :)sakın evde bırakmayın gerçekten yeni evlileri takip ediyolar, kaç arkadaşımızın başına geldi

sakın güvenmeyin bir şekilde gidiyor size de avucunuzu yalamak kalıyor :) bizim düğün takıları da eşimi işyerinin kasasında kalsı kaynımla ortaklr tabi. neyse bir de baktık ki biz balayındayken düşünceli abisi parayı bir güzel borçlara dağıtmış bie de çok minik bir rakam kalmıştı 3-4 milyar kalmıştı 13 milyar paradan. sanki biz borçlarımıza vermeyi bilmiyorduk. yapılan herşeyi borçla yapmışlar zaten bize kalan 3-4 milyarda borçlara gitti. bizim yerimize kaynım dağıtmasaydı biz çok acil borçlarımızı verip gerisini birikim yapabilirdik çok gıcığım bu olaya. sen sakın yanından ayırma biz de peşine düşmüş gibi olmayalım diye dükkanda da kada var diye sesimizi çıkarmadık balayından sonra alalım şimdi ayıp olur dedik ama şimdi salaklığıma yanıyorum keşkede peşine düşseydim yanımda götürseydim kim ne düşünürse de düşünseydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…