- Konu Sahibi Browni_intense
-
Konuyu dağıtmak istemiyorum ama küçücük bi öneri olsun; zigon sehpa çok eski moda ve çirkin onun yerine bir orta sehpa bir ya da iki tane de salonun değişik yerlerinde duracak farklı küçük sehpalar daha tarzAslında önemli olan eşya değil ama biz bir ortak noktada buluşamıyoruz o ilk baş annesinin aşağıda bir evi var orayı yaptırıp oturtmak istemedi ben itiraz ettim burdaki evlere de olmaz deyince ipler koptu
Annemi bende karıştırmaya çalışsamda engel olamıyorum arada kalıyorum çoğu zaman
Misafir geldiğinde yada biz otururken çay yada ikramlıkları nereye koyunur o zaman
Anneniz şimdiden kaynanalığa başlamış ama nişanlınız da çekilir bir tip değilmiş hani. Apartmanda oturmayı, aidat ödemeyi falan lüks olarak görüyor herhalde. Hangi devirde yaşıyoruz ya?Onu da dedim apartmanda oturalım rahat ederiz dedim aidat parasını ve doğalgazı sorun ediyor ona da bir yer var aidatı 40 tl ev 9 bin tl bana diyorki 40 tl aidat verip kapıcısına başka şeylere sürekli para vereceğiz diyor diyorum bak onların hepsi o 40 tl içinden yapılacak anlatamıyorum
Biz seçiyoruz aileler maddi olarak yardım ediyor. Tamam bazı konularda annem çok karıştı onu kabul ediyorum zaten artık arada kalmaktan o kadar yoruldum ki bir çıkış noktası arıyorum
Aramayı denedim ama arayamadım cesaret edemedim ama aramak istiyorum elim gitmiyor
İki tarafta ezilip büzülmesin yaAnne nisanlinin neden öyle davrandığını çok iyi cozumlemis. Kızını ismedigi evde oturmasına baskı kurup evlendikten sonra da ya bu olacak ya bu olacak tavır ve davranışlarını tahmin etmese böyle davranmaz. Hangi anne evlenme arefesinde evlilikten donulmesini ister. Empati yapalım lütfen. Sizin Annenize benim isedigim olacak yoksa yüz beş karış yüz vermem istediğimi de yaparım tavırları takinildiginda sizin o anda düşünceniz ne olur. Ben kısaca söyleyeyim ne saygısı var ne terbiyesi diye düşünürüm , iki gün sonra kızımla da evlenince bu aynı kalemle devam eder diye düşünürüm. Benim.kızım ezilecek buzulecegine onlar ezilsin buzulsun diye düşünürüm.
Mesaj attım yazdım ama görüldü atıp dönmedi o da bitirdi galibaNiye aramıyorsunuz hala bitirmek isteyen anneniz ve o mekanda kırılıp arabaya giden nişanlınızın gönlünü almak için arkadan gitmeyip annenizin sözüne eşlik eden durumunuzla birlikte sizin aramanız gerekiyor ayrıca nişanlınız arabaya basıp gitmiyor sizi bekliyor sanırım siz öğretmenle dönüyorsunuz devam etmek istediğiniz halde aramadığınız her dakika nişanlınızın sizin annenizin fikrini aklınızda düşünüyor olabileceğiniz fikrini uyandıracak 3 gün aramamak sanırım artık bittiğini bile düşünüyor olabilir
Evet annem dahil olmasa belki daha iyi olabilirdi böyle giderse bitecek galiba mesaj attım gördü cevap vermediNişanlınız terbiyesizlik etmiş kesinlikle ama sezarin hakkı sezara annenizde en az onun kadar ayıp etmiş . Bu kadar dahil etmeseniz annenizi daha iyi olmaz mı ?
Ona seçenek sunuyorum araştırıyorum emlakçıdan istemiyor apartman istemiyor ben de arada kaldım yaniAnneniz şimdiden kaynanalığa başlamış ama nişanlınız da çekilir bir tip değilmiş hani. Apartmanda oturmayı, aidat ödemeyi falan lüks olarak görüyor herhalde. Hangi devirde yaşıyoruz ya?
Yanına gittim gönlünü almaya çalıştıkça karşı geldi en sonunda da çekip gitti zatenIste arada kalincak birsey yok. Annenin lafi cok cok agir. Cikis noktasi annene rest cekmendir. Sen nasil nisanlinin seni kv'de karsisinda korumasini istersen, sende nisanlini bu sekilde koruyacaksin.
Onlar geldiginde annen nisanlina özür dilemeli "o gerginlik yine o lafi etmemeliydim, seni kirdim ve özür dilerim" tarzi seyler söylemeli. Ve bundan sonra annene hicbirsey anlatmiyorsun, hicbir yere gelmiyor. Evlenecek yasa geldiysen, sorumluluk alacak yasada geldin demektir. Annenin himayesi altindan cik ve herseyi ya yanliz, ya nisanlin ile hal et.
Annen ile beraber iki kisi ona baski edip, ikna edebilcegini sandin ve elinde patladi. Iliskin sonlanabilir. Nisanlin ile anneni bu sekilde yüz göz etme. Gercekten nisanlin yine iyimis, ben ayrilirdim. Halen durumun ciddiyetinin farkinda bile degilsin bence.
Mesaj attım yazdım ama görüldü atıp dönmedi o da bitirdi galiba
Evet annem dahil olmasa belki daha iyi olabilirdi böyle giderse bitecek galiba mesaj attım gördü cevap vermedi
Ona seçenek sunuyorum araştırıyorum emlakçıdan istemiyor apartman istemiyor ben de arada kaldım yani
Yanına gittim gönlünü almaya çalıştıkça karşı geldi en sonunda da çekip gitti zaten
Yani bu ev meselesinin bu kadar sıkıntı haline gelmesinin sebebi nişanlınızın pintiliği. Böyle adamlarla ömür geçmez.Mesaj attım yazdım ama görüldü atıp dönmedi o da bitirdi galiba
Evet annem dahil olmasa belki daha iyi olabilirdi böyle giderse bitecek galiba mesaj attım gördü cevap vermedi
Ona seçenek sunuyorum araştırıyorum emlakçıdan istemiyor apartman istemiyor ben de arada kaldım yani
Yanına gittim gönlünü almaya çalıştıkça karşı geldi en sonunda da çekip gitti zaten
Bir benim aklıma geldi sanmıştımNisanlinin tutacagimiz ev apartman dairesi olmayacak diye tutturmasina hala anlam veremiyorum.Genc bir çift değil 3 çocuklu bir aile olsanız anlayabilirim bahçeli,zemin kat ev tutkusunu ...ama ikisi de çalışan bir çift neden apartman dairesi istemiyorum diye tutturup zemin kat evin risklerini göze alır anlamadim.
Canım çok acıyor 9 yıllık birlikteyiz arada sürtüşmemiz oldu ama bu kadar uzun süren olmamıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?