- 21 Ağustos 2015
- 32.118
- 97.470
- 598
- 38
- Konu Sahibi Browni_intense
-
Evlilikte annecı erkek nekadr iticiyse,annem de annem diye gezen kızda erkgin gözünde o kadr itici oluyor.Yav anneden bahsediyoruz ya anneden.O anda tamam belki yanlış bir cümle ama haddini bildirmekte ne demek!
Fiskos sehpası...hayatımda gördüğüm en gereksiz şeyÖyle mi?
Zigon deyince benim aklıma hep iki berjer arasına koyulan üstü dantel örtülü sehpamsı mobilya gelir :)
Ama onun bulduğu ev gerçekten kötüydü tamam müstakil istediler ama mutfak dolapları kırılmış tezgahı deforme olmuş banyosunda bir duşakabin bile olmayan güneş görmeyen bir eve gelin gider misiniz. Ben bizim bulduğumuz ev de müstakil çünkü apartman istemediler onlara uysun diye bulundu ama içi yeni yapılmış bir evdi yani tamam öteki evi beğensem tamam oturalım diyecektim zatenEvlilikte annecı erkek nekadr iticiyse,annem de annem diye gezen kızda erkgin gözünde o kadr itici oluyor.
kvde müstakil ev bulunca eski ev
Anne bulunca bahçeli sirin ev,olmaz.Hata.
Erkek bu sefer kız annesini düşman görüyor kendine.
Ciftler iki aileye de mesafeli olmak zorunda.
Yok kız için de,erkek için de oturaydın annenın evinde evlenmeyeydin ozaman cümlesi kaçınılmaz:)
Birde bana evin içini yaptırırız diyor kiraya çıkacağımız evi ben niye yaptırayım kibaşka ev bakın
ve adam ev konusunda tavır yaparken annenizi uyarın
ya bu olur ya biter demesin
ben olsam evi beğensemde o laftan sonra o evi tutmazdım
siz haklı iken haksız olmuşsunuz anneniz yüzünden
nişanlınızı annesi doldurmuş onların akrabalarının olduğu yer olsun diye belli
o eve sakın gitmeyin uzak durun (kv bulduğu akrabalarının olduğu eski evden uzak durun)
Tamam öyledır .Ama onun bulduğu ev gerçekten kötüydü tamam müstakil istediler ama mutfak dolapları kırılmış tezgahı deforme olmuş banyosunda bir duşakabin bile olmayan güneş görmeyen bir eve gelin gider misiniz. Ben bizim bulduğumuz ev de müstakil çünkü apartman istemediler onlara uysun diye bulundu ama içi yeni yapılmış bir evdi yani tamam öteki evi beğensem tamam oturalım diyecektim zaten
Tamam annem haklı demiyoru o kelime yanlış oldu ama nişanlım da ya bu ev olur yada annesinin ordaki ev olur kararını ver dedi. Annesinin dediği eve de beni iş yeri uzak her sabah 6:20 de otobüse binip bir saatte işte olacağım daha sonra da beşte çıkıp 6:00 da binip 7:00 da evde olacağım hergüncumartesi geldiklerinde anneniz kusura bakma oğlum gerginlikle bi çıkış yaptım diyecek mi?
siz boş yere bi çıkış arıyorsunuz annenize de toz kondurmuyorsunuz maşallah aynı şeyi kayınvalide deseydi olaylar olaylar...
bakın hala onlara uysun diye bu evi bulduk derken çoğul konuşuyorsunuz. onlara değil size uyacak. size yani nişanlınıza ve size. ikinize. onlara bunlara kv kp anneye babaya değil. bu kafa yapısı değişmedikçe sorunların arkası kesilmez. ev sorunu biter, başka bir sorun başlar.çünkü bakış açısı sıkıntılı.Ama onun bulduğu ev gerçekten kötüydü tamam müstakil istediler ama mutfak dolapları kırılmış tezgahı deforme olmuş banyosunda bir duşakabin bile olmayan güneş görmeyen bir eve gelin gider misiniz. Ben bizim bulduğumuz ev de müstakil çünkü apartman istemediler onlara uysun diye bulundu ama içi yeni yapılmış bir evdi yani tamam öteki evi beğensem tamam oturalım diyecektim zaten
Bakın nişanlınız sütten çıkma ak kaşık değil, ama anneniz öyle bir laf etmiş ki sizi yerin dibine sokmuş. Nişanlınızın bütün hatalarını o lafıyla örtmüş. Çünkü o lafın yanında nişanlınızınki hiçbir şey...Tamam annem haklı demiyoru o kelime yanlış oldu ama nişanlım da ya bu ev olur yada annesinin ordaki ev olur kararını ver dedi. Annesinin dediği eve de beni iş yeri uzak her sabah 6:20 de otobüse binip bir saatte işte olacağım daha sonra da beşte çıkıp 6:00 da binip 7:00 da evde olacağım hergün
Onu da dedim apartmanda oturalım rahat ederiz dedim aidat parasını ve doğalgazı sorun ediyor ona da bir yer var aidatı 40 tl ev 9 bin tl bana diyorki 40 tl aidat verip kapıcısına başka şeylere sürekli para vereceğiz diyor diyorum bak onların hepsi o 40 tl içinden yapılacak anlatamıyorumTamam öyledır .
Ozaman diceksiniz ki müstakil ev istemiyorz.
Annenin buldgu evi cok mu beğendin?
Hayatım arkadaşlar bi ev tavsiye etti ona bi bakalım mı?
(annenin ismi bile gecmicek burda:)bırak yanında götürmeyı)
Eğer ismi geçerse,konu benımkiler seninklir muhabbetne girer.Gerek yok.
Evleneceksiniz,öğrenin bunları:)
Dumduz dalmayın konulara,ben yeri geliyor kocamla anami cekistiriyorm:)(Allah affetsin)
Biz senle aileyz,annemle bağım başka demek için.
Haftada 3 gun annemdeyiz o ayrı:)
Eski konuya baktım da anneniz nisanlinizi istemiyor ve işi yokuşa sürüyor bence nisanliniza yazın bende biliyorum bu olmadı ama mazur gör kimseyi karıştırmadan ikimiz başka ev bakalım deÖnceki baktıklarımız da gelmemişti bu evi kendi buldu bir gelim belki tutulursa indirim falan yapılır gibisinden geldi aslında. Zaten evin resmini falan gösterdi ben beğenmiştim ama nişanlım illede öteki ev olsun dediğinden doğru düzgün bakmamıştı bile. Eve bakmaya gittiğimiz de ki hali o kadar fenaydı ki ev sahibi bile bir şey olacağını kestirmişti.
O da çok üzüldü şeker ve birazda sinir hastası bu ani çıkışları hep ondan. yoksa nişanlıma şu ana kadar bir şey dediği olmamıştı. Hatta ilçede çalışıyor diye onun yoluna yakın yerler olsun diye çabaladı.
Kv deseydi ki ben götürdükleri evler her ne kadar kötü olsa da sesimi çıkarmadım. Bir eve götürdü yine birinci kat ama zeminle bir mutfak dolapları kırılmış ve bu ev kb beğenir neymiş yapılırmış banyosu dökülüyor. Bana o evi gösterdiklerinde ben sadece beğenmediğimi söyledim ve nişanlım o eve bile tamam diyecek kıvamdaydı.
Konuşsa bende konuşup çözmek istiyorum ama konuşmaya yanaşmıyor ki
Bakın nişanlınız sütten çıkma ak kaşık değil, ama anneniz öyle bir laf etmiş ki sizi yerin dibine sokmuş. Nişanlınızın bütün hatalarını o lafıyla örtmüş. Çünkü o lafın yanında nişanlınızınki hiçbir şey...
Evlenmesın ozaman net,Onu da dedim apartmanda oturalım rahat ederiz dedim aidat parasını ve doğalgazı sorun ediyor ona da bir yer var aidatı 40 tl ev 9 bin tl bana diyorki 40 tl aidat verip kapıcısına başka şeylere sürekli para vereceğiz diyor diyorum bak onların hepsi o 40 tl içinden yapılacak anlatamıyorum
Size katılıyorum evlenseler de annesinin söylediği bu cümle hep önlerine çıkıp kavga konusu olacak beklemiş arabanın içinde adam direkt onları bırakıp da orada gitmemiş aramak düşüyor konu sahibine bitsin diyen onlar çünküBunca insan annen hatali diyor ancak sen hala anneni savunuyorsun.
Farkinda misin annen seni yonetiyor ve somuruyor. Hayatina bukadar mudahele etmesine izin verme. Ileride cok pisman olursun. Simdi nisanlindan ayrilsan bile, annene bir dur demedigin surece ileride yine mutlu olamayacaksin.
Evet nisanlinin bu ev olacak diye diretmesi yanlis. Ancak annenin yaptigi asla kaldirilabilecek birsey degil. Bir de adami tek basina geri gondermissiniz ne ayip. Annen ve sen baskasinin arabasiyla geri donmussunuz. Neden? Annen oyle istedi diye.. Diyemedin mi annene hayir oyle olmaz diye?
Bana kayinvalidem boyle davransa, kayinvalidemle ozel gunler disinda gorusmemek sartiyla iliskiye devam ederdim. Kabul etmezse de ayrilirdim. Bu dunyaya bir kere geliyoruz. Evlilik mutlu olmak icin yapilir. Surekli sinir stress yasamak, baskalari tarafindan yonetilmek icin degil.
Bu evi istemediği konu benim iş yerime uzakmış bana öyle diyor tamam annemde o lafı etmemesi lazımdı bu şekilde arada kaldım zaten 3 gündür konuşmuyoruz da ne yapacağımı bilmiyorumBakın nişanlınız sütten çıkma ak kaşık değil, ama anneniz öyle bir laf etmiş ki sizi yerin dibine sokmuş. Nişanlınızın bütün hatalarını o lafıyla örtmüş. Çünkü o lafın yanında nişanlınızınki hiçbir şey...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?