Düğünde erkek tarafından istenecek takılar ne kadar olmalı ?

Kendi üzerine düşeni yapamayacak kadar durumu olmayan insanlar biraz daha alçakgönüllü olur benim bildiğim, çünkü alacağı cevaptan korkar, kv dese ki siz bir nişan yapamıyorsunuz ele güne karşı ama ben telefon vs alacam öyle mi? ne cevap veririz diye düşünür mantıklı insan, sizinkiler görgüsüz ben istemezdim sizin gibi aileyle dünür olmak, büyük sözüme tövbe oğlum var inşallah iyi insanlarla karşılaşırız

Kaç ay emzirmiş annesi
İlkokula başlayana kadar falan der sorsak
Ne tuhaf insanlar var ya, harekete bak "aileme destek olcam" demek varken süt hakkı ayağına
Vay be
ne kadar uzun emzirse hak o kadar artıyor
memenin yıpranma payi ve annenin sağlıklı süt verebilmesi için beslenmesi ile alakalı

ne kadar uzun emzirse hak o kadar artıyor
memenin yıpranma payi ve annenin sağlıklı süt verebilmesi için beslenmesi ile alakalı
AA olmaz bence oldu olacak memem sarktı ben bu kızı emzirene kadar deyip estetik parası da istenmeli diyorum ben ne dersiniz

Yıl 2018, hala "ne kadar para harcatırsan o kadar kıymetli olursun" diyenler var. Konu sahibi kusura bakmasın ama bunun adı başlık parası; başlık parasının amacı da kızı satmak. Kendi istediği şeyler de az değil yani.
Ben neden karşı taraftan altın isteyeyim ki? İçinden gelen düğünde hediye olarak istediğini takar. "Şunu alın, bunu takın" demek kadar küçük düşürücü bir şey yok.
Ben de olsam o kadar altın, cep telefonu, süt parası karşılığı "aldığım" adama ben de istediğim gibi davranırım.
Cep telefonu olayı tam şoka sokacak cinsten zaten. 15 saniye düşünüp empati yapılsa "ben neden nişanlımın kardeşlerine telefon alayım" denilse, erkekten de böyle bir şey istemenin saçmalığı anlaşılır zaten.

Annenler hem birşeye elleşmiim hem de bişiler koparayım derdindeler ki istedikleri adam da uzman çavuş canı burnunda kazanıyor o parayı.. insafsızlık sadece

Ya hadi aile cahillik yüzsüzlük yapmış da.
O eşin de söylediği, hiç de alttan alınacak bi cümle değil..
Ne demek mal gibi davranıyorum!!
Şahsiyetsiz biriymiş.

bütün bunun karşılığında siz ne veriyorsunuz erkek tarafına?

o zaman biz de gelinin fikir aldığı k.k. ailesiyiz enişte bey bize de hediye alsın..

arkadaşım iyimisiniz? kız kardeşiniz telefon istiyorsa anne babası alsın, baldıza en fazla kuaför de saç makyaj yaptırılır. anneniz size evlendiğiniz de para alabilesin diye mi bakmış? ne kadar ayıp şeyler bunlar.

bence karşı tarafı kendinizden soğutmayın

Ben birsey istememisdim. Hic birseyde almadim :) ama yinede yaranamadim :) ha baldizina telefon melefon baslik parasi yanlisda birakin anneniz istedigini söylesin. Onlar kabul eder etmez bir orta yolda bulunur :)

Benim annem de süt hakkı istemişti
Başlık parasının modern hali bu arada
Ayy ben sezeryanlıyım kucağıma nasıl alayım diye de emzirmemiş bi de,iş güç kalacak diye sütüm yok sütüm yok deyip kesti kardeşlerimi erkenden,beni emzirmedi bile

Ya hadi aile cahillik yüzsüzlük yapmış da.
O eşin de söylediği, hiç de alttan alınacak bi cümle değil..
Ne demek mal gibi davranıyorum!!
Şahsiyetsiz biriymiş.

Şahsiyetsiz değilde yılmış ve bıkmış diyelim. Düşünsenize seviyorsunuz hayatını birleştirmeye karar veriyorsunuz. Aşık olduğunuz kişi kendine değer biçiyor bir mal gibi. Ve hiç alışkın olmadığınız, bilmediğiniz bir düğün girdabına çekiliyorsunuz.yıllarca ödeyeceğiniz borçlarla başbaşa bırakılıyorsunuz( kız çalışmıyordu, çalışmayıda düşünmüyor). Psikolojisi bozulmuş diyordu daha yakından tanıyanlar.

Ya işte kızı alırken bu kadar masraf yapınca gelin olunca da her türlü etinden sütünden yararlanalım diyorlar,annenize laf etmezseniz evlendikten sonra evimi temizle diyen kvye de ses edemezsiniz.. ben annemlerin kişisel isteklerini umursamadım,bi düğün sürecinde kızkardesimin kıyafetlerini herseyini karşıladım,çünkü genç kız almazlar utandırırlar dedim,annemlere kalsa hepsini baştan aşağı kaç defa giydirtirlerdi çünkü kına gecesi bile yapmadan kız veriyorlar,kız veriyolar heyy gidi
Kendinizi eşinize kimseyi de kimseye ezdirmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…