- 21 Ağustos 2013
- 26.655
- 55.290
- 598
- Konu Sahibi flowerblue
-
Arkadasım bir kızla evlendi
1 senelik evliler
Kız ailemin süt hakkı diye her ay maaasını ailesine veriyor.
evet ben arkadasıma dıyorum zatenerkek evlat da emziriliyo gelinler bunu unutuyo heralde
ne kadar uzun emzirse hak o kadar artıyorKaç ay emzirmiş annesi
İlkokula başlayana kadar falan der sorsak
Ne tuhaf insanlar var ya, harekete bak "aileme destek olcam" demek varken süt hakkı ayağına
Vay be
Bir taşla iki kuş:))
AA olmaz bence oldu olacak memem sarktı ben bu kızı emzirene kadar deyip estetik parası da istenmeli diyorum ben ne dersinizne kadar uzun emzirse hak o kadar artıyor
memenin yıpranma payi ve annenin sağlıklı süt verebilmesi için beslenmesi ile alakalı
Arkadaşlar kısaca anlatmak istiyorum. 10 gün kadar önce erkek arkadaşımın ailesi tanışmaya geldi ve şehir dışından geldikleri için söz yapıp dönelim dediler. Aile arasında evde hazırlık yaptık ve sözlendik. Neyse dün anneme düşüncesini öğrenmek adına ne kadar altın isteyeceğini sordum. Annemin huyunu bildiğim için 6 bilezik,1 set ve saat yeterli olur dedim. Sözlüm uzman çavuş bu arada. Annem de bunun az olacağını ileride benim geleceğim için 22 ayar 6 bilezik,5i 1 yerde, küpe, yüzük ve saat isticem dedi. Kız kardeşim de eniştem bana hediye almicak mı ben de telefon istiyorum dedi. Ardından bir de süt hakkı diye birşey varmış ve annem için de birşey isticeklermiş. Bizim durumumuz yok. Söz yaptık nişan olmicak. Kına ve düğünde erkek tarafında olacak ve onlar yapacak. Daha mobilyaydı, evdi, eşyaydı derken evlenmek kolay mı dedim. Herşeyden önce tok gözlü olmak lazım dedim. Aile arası tartıştık ve beni anneme birşey layık görmeyen, şimdiden masraf yapmasın diye erkek arkadaşımı savunan birisi ilan ettiler. Ne yapıcam ben. Ailesine bunları söyleyince görgüsüz bu aile demezler mi ? Erkek arkadaşımla konuşmalı mıyım. Annem de bana küstü konuşmuyor.
Hahha biri o sunen memelerin estetik fiyatını da süt parasına ekleyin isterseniz demişti dalga geçerek cok gulmustumne kadar uzun emzirse hak o kadar artıyor
memenin yıpranma payi ve annenin sağlıklı süt verebilmesi için beslenmesi ile alakalı
Eniştenizin bu isteğine derlerniştem bana hediye almicak mı ben de telefon istiyorum
Ya hadi aile cahillik yüzsüzlük yapmış da.Valla isteyenler kıymetli istemeyenler kuymetsiz genellemesine asla katılmıyorum. Çok yakın arkadaşım hiçbir şey istemedi hatta düğünü takıları bile kendi babası aldı. Eşide kv de çok sever kıymetini bilirler. Kimin durumu iyiyse o yardım etti evlenenlere. Bende birşey istemedim. 8 yıl oldu evleneli eşim hala büyük aşkla yaklaşır bana. Herşeyi birbirimize sorarız.
Bir arkadaşım kuzenini anlatmıştı, evlenirken kızın ailesi saçma saçma birsürü şey istemiş çocuğu zorladıkça zorlamış kızda ailesine uymuş. Evlendikten sonra çocuk kıza ilgisiz davranıp, sürekli iş buyuran birine dönüşmüş. Niye böyle oldun diye sorduklarında ailesine uyup kendini mal gibi bana sattı bende ona mal gibi davranıyorum demiş. Örnekler çok değişken çünkü her ilişkinin dinamiği farklı. Sevgilinizle dinamiğinizi siz biliyorsunuz ama birşey yapamazken bu kadar çok şey istemek dışarıdan bakan bizler için bile be kadar itici görünüyor.
Arkadaşlar kısaca anlatmak istiyorum. 10 gün kadar önce erkek arkadaşımın ailesi tanışmaya geldi ve şehir dışından geldikleri için söz yapıp dönelim dediler. Aile arasında evde hazırlık yaptık ve sözlendik. Neyse dün anneme düşüncesini öğrenmek adına ne kadar altın isteyeceğini sordum. Annemin huyunu bildiğim için 6 bilezik,1 set ve saat yeterli olur dedim. Sözlüm uzman çavuş bu arada. Annem de bunun az olacağını ileride benim geleceğim için 22 ayar 6 bilezik,5i 1 yerde, küpe, yüzük ve saat isticem dedi. Kız kardeşim de eniştem bana hediye almicak mı ben de telefon istiyorum dedi. Ardından bir de süt hakkı diye birşey varmış ve annem için de birşey isticeklermiş. Bizim durumumuz yok. Söz yaptık nişan olmicak. Kına ve düğünde erkek tarafında olacak ve onlar yapacak. Daha mobilyaydı, evdi, eşyaydı derken evlenmek kolay mı dedim. Herşeyden önce tok gözlü olmak lazım dedim. Aile arası tartıştık ve beni anneme birşey layık görmeyen, şimdiden masraf yapmasın diye erkek arkadaşımı savunan birisi ilan ettiler. Ne yapıcam ben. Ailesine bunları söyleyince görgüsüz bu aile demezler mi ? Erkek arkadaşımla konuşmalı mıyım. Annem de bana küstü konuşmuyor.
Ya hadi aile cahillik yüzsüzlük yapmış da.
O eşin de söylediği, hiç de alttan alınacak bi cümle değil..
Ne demek mal gibi davranıyorum!!
Şahsiyetsiz biriymiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?