Madem siz ödüyorsunuz tatlım ozaman daha dikkatli olun millet bedava olunca yanaşıyo herşeye, ben bu konuda biraz sinirliyim bizim akrabalar bizi kuaförlerine çağırmadı çünkü oyüzden bnde bu uyanıklığı yapıcam bnmde eşim eşşek degil yaniDüğünü , balayını , çiçek işlerini , kuaför paralarını zaten biz çektiğimiz krediyle ödüyoruz nişanlımla birlikte..olay para değil yani..yapılması gereken nedir onu merak ettiğim için sordum
Valla ben ve annem dışında taş çatlasa 7 kişi olur . Bence bu sayı ne az ne çok..Eşeklik konusuna gelince , kimse 7 kişinin saçını yaptırınca eşek olmamalı. Çünkü adı sadece erkek tarafı yaptırıyor, oysa aslında birlikte yaptırıyorz.
Düğünü , balayını , çiçek işlerini , kuaför paralarını zaten biz çektiğimiz krediyle ödüyoruz nişanlımla birlikte..olay para değil yani..yapılması gereken nedir onu merak ettiğim için sordum
Kim götürür ?
Kim öder ?
Böyle şeyleri düşünmeye ne gerek var ?
Ben kız kardeşim ve çok samimi bir arkadaşımla gitmiştim.Annemler biz misafirlerle ilgilenelim nikahtan önce gideriz duzelttiririz saclarımızı dediler. Bizimle gelmediler bile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?