15 gram altın takacak olsam hiç düşünmeden takamam
gece gündüz onu düşünürüm
yerken içerken gezerken
sürekli düşünürüm yani :)
Onlar bu konuda kararı baba bırakıyorlar. Ben kararsız kaldım. Ayrı değilim ailemden. Çok kararsızım. En fazla 10 gram takabilirim gibi ama o da çok mu ince olurAilenizle yaşıyorsanız ben ayrıca bilezik takılmasını gerekli görmüyorum. Ayrı bir ev degilsiniz aynı ailedensinjz. Esimin kiz kardesi de aileyle yaşıyor bizden bi iki yaş küçüktü o da normalde ailenin taktiği bileziklerden birini taktı yeni mezun maaşıyla altın alsa biterdi herhalde bi kac ay . Suan mesela o evlense biz ayrıca bilezik takarız cunku ayrı bir evimiz ve gelirimiz yüksek. Duruma göre değişir aileniz takmaniz gerektiğini mi düşünüyor
Öyle yükselmiş ki altının gramı şu an kara kara düşünüyorum acaba hangisi daha uygun ve güzel olur diye
Tam altın dediğiniz cumhuriyet altını mı oluyor?Aynı evde yaşıyorsanız ayrı takmanıza gerek yok ailede ki bileziklerden takabilirsiniz bence. Yok ayrı alacağım diyorsanız tam altın yeterli ya da bu miktarda bir bileklik olur.
Ceyrekli yada yarım bileklik alabilirsiniz bu aralar çok moda hemBirkaç ay sonra erkek kardeşimin düğünü olacak. Ben çalışıyorum. Ailem toplamda 100 gram kadar bilezik yaptılar beş tane. Mutlaka bilezik mi takılması gerekir kardeş olduğu için? Altın fiyatları da malum. Bilezik takılması gerekirse kaç gram olması uygun olur düşüncelerinizi merak ediyorum. Eski altın fiyatları olsaydı hiç düşünmeden en az 15 gram yaptırırdım ama şu an bir maaşımdan daha fazla tutuyor yaptırmak istesem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?