- 15 Temmuz 2020
- 3.485
- En iyi cevaplar
- 2
- 6.357
- 108
- 31
İlla bileziğe gerek yok ki küpe kolye bileklik de olurBirkaç ay sonra erkek kardeşimin düğünü olacak. Ben çalışıyorum. Ailem toplamda 100 gram kadar bilezik yaptılar beş tane. Mutlaka bilezik mi takılması gerekir kardeş olduğu için? Altın fiyatları da malum. Bilezik takılması gerekirse kaç gram olması uygun olur düşüncelerinizi merak ediyorum. Eski altın fiyatları olsaydı hiç düşünmeden en az 15 gram yaptırırdım ama şu an bir maaşımdan daha fazla tutuyor yaptırmak istesem.
çeyrek takar...
Cok tatlı bi hikaye :) burda okuduklarıma sasirdim konu sahibi bekarsa biraz borç içine girmesinde sorun yok bence ki ödenmeyecek rakamlar degil bi 10 gramlık bilezik. Yetişmiyorsa 7 gramlikta bakabilirsin.Biz evlenirken kardeşlerimiz öğrenciydi. Partime işlerde çalışıyordular. Kredileri ve az maaşlarıyla eşimin kardeşi çamaşır makinası benim kardeşim de elektrikli süpürge ve gram altın almıştı :)
Canlarım ya.. Konu kardeş olunca paranın önemi yok. Alabileceğiniz (gücünüzün yettiği) en iyi şeyi alın :)
Gelirimiz baglı olarak 8 10 gram uygun olurdu ama durumunuz yoksa daha ince de olabilir. 22 ayar bilezikler 5 gramdan itibaren alınır düzeyde.Birkaç ay sonra erkek kardeşimin düğünü olacak. Ben çalışıyorum. Ailem toplamda 100 gram kadar bilezik yaptılar beş tane. Mutlaka bilezik mi takılması gerekir kardeş olduğu için? Altın fiyatları da malum. Bilezik takılması gerekirse kaç gram olması uygun olur düşüncelerinizi merak ediyorum. Eski altın fiyatları olsaydı hiç düşünmeden en az 15 gram yaptırırdım ama şu an bir maaşımdan daha fazla tutuyor yaptırmak istesem.
Bizde kardeşlere bilezik takilir.Birkaç ay sonra erkek kardeşimin düğünü olacak. Ben çalışıyorum. Ailem toplamda 100 gram kadar bilezik yaptılar beş tane. Mutlaka bilezik mi takılması gerekir kardeş olduğu için? Altın fiyatları da malum. Bilezik takılması gerekirse kaç gram olması uygun olur düşüncelerinizi merak ediyorum. Eski altın fiyatları olsaydı hiç düşünmeden en az 15 gram yaptırırdım ama şu an bir maaşımdan daha fazla tutuyor yaptırmak istesem.
Bence takmayın. Yaşça çok mu büyüksünüz? Maddi gelirsiniz çok mu yüksek? İkisi de değilse cidden gerek yok. Gelininiz hosuna giden seylerden netten sipariş verebilirsiniz. Yani aynı ailedensiniz zaten maddi olarak düğün yapmak elbise almak falan baya yüklü. Düğünde hep yanında olmaniz taktığınız altından daha kıymetli olacaktır emin olun. :) yeğeninin olduğunda vs takar destek olursunuz :)Onlar bu konuda kararı baba bırakıyorlar. Ben kararsız kaldım. Ayrı değilim ailemden. Çok kararsızım. En fazla 10 gram takabilirim gibi ama o da çok mu ince olur
Ahahahah çok güldüm ya15 gram altın takacak olsam hiç düşünmeden takamam
gece gündüz onu düşünürüm
yerken içerken gezerken
sürekli düşünürüm yani :)
Kesinlikle kardeşime almayacaksam kime alacağım değil mi :) bende bekar kardeşlerin daha rahat takı alabileceklerini düşünüyorum. Geçim derdi yok sonuçta:)Cok tatlı bi hikaye :) burda okuduklarıma sasirdim konu sahibi bekarsa biraz borç içine girmesinde sorun yok bence ki ödenmeyecek rakamlar degil bi 10 gramlık bilezik. Yetişmiyorsa 7 gramlikta bakabilirsin.
Bana ablam ve abim 7 gramlık sanirim ince bileziklerden taktilar. Esimin abisi de oyle yapti. Ama erkek kardeşi kalın bilezik taktı o da bekar,açıkçası ben beklemiyodum ailesinin taktığından takar sandım, canim benim herkesten çok takti:) abim ve eşimin kardeşi bekar. Imkanlarimi zorlarim açıkçası evlendiklerinde ikisine de kalın bilezik yapmak isterim. Böyle şeylerde pek hesap yapmam abim ince taktı ince takıyım demem. Icimden gelene bakarim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?