Hah bende bunu diyecektim ama illa almak istiyorsa çeyrek yarim birsey takabilir ben evli sanmıstımBekarsanız yanı aile ile birlikte yaşıyorsanız ayrıca takı takmanıza gerek yok ki5 bilezikten birini siz takın zaten ailesiniz keseniz bir
Birlikte yaşıyorsanız gerek var mı bilemedim.Onlar bu konuda kararı baba bırakıyorlar. Ben kararsız kaldım. Ayrı değilim ailemden. Çok kararsızım. En fazla 10 gram takabilirim gibi ama o da çok mu ince olur
10 gr bilezik. Yada çerçeveli reşat altınlar var siyah iple takılanlar onlardan olabilir.Birkaç ay sonra erkek kardeşimin düğünü olacak. Ben çalışıyorum. Ailem toplamda 100 gram kadar bilezik yaptılar beş tane. Mutlaka bilezik mi takılması gerekir kardeş olduğu için? Altın fiyatları da malum. Bilezik takılması gerekirse kaç gram olması uygun olur düşüncelerinizi merak ediyorum. Eski altın fiyatları olsaydı hiç düşünmeden en az 15 gram yaptırırdım ama şu an bir maaşımdan daha fazla tutuyor yaptırmak istesem.
İmkanınız neyse o takılır. Bunun bir kuralı yokBirkaç ay sonra erkek kardeşimin düğünü olacak. Ben çalışıyorum. Ailem toplamda 100 gram kadar bilezik yaptılar beş tane. Mutlaka bilezik mi takılması gerekir kardeş olduğu için? Altın fiyatları da malum. Bilezik takılması gerekirse kaç gram olması uygun olur düşüncelerinizi merak ediyorum. Eski altın fiyatları olsaydı hiç düşünmeden en az 15 gram yaptırırdım ama şu an bir maaşımdan daha fazla tutuyor yaptırmak istesem.
Evet aynı hanedeyiz. Öyle yapacağım sanırım. Çok teşekkür ediyorum.Siz evli degilseniz, aynı hanedeyseniz tam altın gayet yeterli.
10 gram ve aşağısı bana da ince gelir gibi oldu. Tam altın alacağım sanırım.Eşimin evli kardeşi bana 7 gram bilezik taktı komik çocuk bileziği gibi bir şeydi bence bilezik en az 12 gram olmalı hatta onu da geniş şekilli olanlardan alın ki komik durmasın
Sanırım 10 gram bilezikten daha mantıklı olacak bu şekilde yaparsam. Çünkü bilezik çok ince görünecek. Daha fazlasına da bütçem yetmediği için tam alayım. Çok teşekkürler.Evli değilsiniz aile ile yaşıyorsunuz
Ben olsam Tam altın takarım. Hem bir ihtiyaç olursa bozdurmasi kolay olur.
Teşekkür ediyorum çok güzeller gerçekten de. Ama bozmak istediklerinde çok değer kaybetmemesi için tam altın takacağım sanırım.Bakın ortalama 3 bin ₺ illaki ayrı takacağım diyorsanız bu tarzlar çok hoş bence , benim hoşuma giderdi.
Eki Görüntüle 2870160 Eki Görüntüle 2870161 Eki Görüntüle 2870162
Bekarım. Bilezik için bütçem çok da yeterli olmayacak gibi. Alacağım bilezik çok ince durur. Tam altın alacağım büyük ihtimalle. Çok teşekkürler.bekar mısınız bende sonuçta onlara hediye ihtiyaçları için takılıyor destek olmak adına , kardeşiniz sonuçta sizde en iyisini yapmak istersiniz butcenize göre bakın bence
Ailemle yaşıyorum ama ben de çalıştığım için takmam gerektiğini düşündüm. Tam altın takmaya karar verdim. Çok teşekkür ediyorum.Sahte bilezik takarım o bile pahalı şu an
Şaka bi yana tam altın takarım gönül ister ki altın kemer takılsın ama işte
Bu arada evim ayrıysa takarım bunu. Ailemle yaşıyorsam 5 bilezikten birini ben takarım.
Ata altın da 7 gramdı sanırım belki o da olabilir10 gram ve aşağısı bana da ince gelir gibi oldu. Tam altın alacağım sanırım.
Para takBirkaç ay sonra erkek kardeşimin düğünü olacak. Ben çalışıyorum. Ailem toplamda 100 gram kadar bilezik yaptılar beş tane. Mutlaka bilezik mi takılması gerekir kardeş olduğu için? Altın fiyatları da malum. Bilezik takılması gerekirse kaç gram olması uygun olur düşüncelerinizi merak ediyorum. Eski altın fiyatları olsaydı hiç düşünmeden en az 15 gram yaptırırdım ama şu an bir maaşımdan daha fazla tutuyor yaptırmak istesem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?